X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne skoki ciśnienia
Odpowiedz

skoki ciśnienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • siamyrka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczyny! czy któraś z Was borykała się ze skokami ciśnienia? jak Was leczono? jestem w 19+3 tyg ciąży. nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem - zawsze książkowe. od jakiegoś czasu ciśnienie zaczęło się podwyższać, a od paru dni wieczorami dochodzi do 150/110 (rano znowu spada do 110/60). w środę idę do lekarza, póki co leżę i odpoczywam.przy tym wysokim ciśnieniu boli mnie głowa, żadnych obrzęków, ani innych dolegliwości na szczęście nie mam.

gptupjt.png

ganns65gq7vssnlc.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ