Sport w ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
kayama wrote:Tak tak, a potem jest rwanie włosów z głowy bo krwawienia, bo bóle brzucha. Uczucie przykrości jest ważniejsze niż bezpieczna ciąża? Trzeba przewartosciowac priorytety. Ruch tak, sport nie. Ale niech każdy robi co chce, jego ciąża.
-
Ja zumbe i sporo jazdy na rowerze teraz w sezonie 🙂 Zumba fajne jesli choc troche lubisz tanczyc 🙂 Ogolnie same zajecia szczegolnie na początku wymagają skupienia, żeby złapać układ 🙂 a ich atmosfera i intensywność zależy od prowadzącego 🙂 Jak chcesz zacząć z Zumba to najlepiej sprawdzić kilku prowadzących jeśli masz taka możliwość i stwierdzić, które zajęcia sie najbardziej podobały 😉
Ogólnie zastanawiałąm się nad kupnem roweru elektrycznego:
https://www.fischer-ebike.pl/produkty/e-bike/e-bike-city,2,15373
Jakie macie zdanie o rowerach od Fischer? Czy któraś z Was ma może od nich model?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2024, 13:03
-
Sport jest zawsze dobrym pomysłem, ale wszystko powinno być z umiarem. A jeśli sport jest przeciwwskazany z powodów medycznych, można na jakiś czas znaleźć inne hobby. Na przykład zakłady sportowe - są interesujące i mogą przynieść dochód. Osobiście mi się to podobało. Polecam - Zakłady na Wimbledon
-
kamala wrote:Sport jest zawsze dobrym pomysłem, ale wszystko powinno być z umiarem. A jeśli sport jest przeciwwskazany z powodów medycznych, można na jakiś czas znaleźć inne hobby. Na przykład zakłady sportowe - są interesujące i mogą przynieść dochód. Osobiście mi się to podobało.
Sport jest zawsze dobrym pomysłem, ale zgadzam się, że wszystko powinno być z umiarem. Kiedy nie mogłem uprawiać sportu z powodów zdrowotnych, zacząłem interesować się zakładami sportowymi. Warto też sprawdzić, jak korzystać z PayPal u bukmacherów, o czym można przeczytać na stronie https://mightytips.pl/zaklady-bukmacherskie/paypal-bukmacherzy/ To ciekawe, bo można obserwować mecze i jednocześnie typować wyniki. Dzięki temu miałem dużo frajdy i mogłem zarobić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2024, 19:49
-