X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sport w ciąży
Odpowiedz

Sport w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • zokeia Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2020, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kayama wrote:
    Tak tak, a potem jest rwanie włosów z głowy bo krwawienia, bo bóle brzucha. Uczucie przykrości jest ważniejsze niż bezpieczna ciąża?:) Trzeba przewartosciowac priorytety. Ruch tak, sport nie. Ale niech każdy robi co chce, jego ciąża.
    tak tak, pewnie masz rację... szkoda słów.

tb73epoky7bge1zc.png
    atdc4z173dng7siu.png
    43kt3e5e37vlpped.png
  • Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 1 września 2020, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja ciąża zaczęła się niestety od krwiaka, więc ze sportu całkowicie zrezygowałam. Za to wróciłam do długich spacerków.

33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
    HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
    ICSI: za 1 razem udane :)

16uddqk34v2bfw3k.png

• dkdk Koleżanka

Wysłany: 10 kwietnia 2024, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zumbe i sporo jazdy na rowerze teraz w sezonie 🙂 Zumba fajne jesli choc troche lubisz tanczyc 🙂 Ogolnie same zajecia szczegolnie na początku wymagają skupienia, żeby złapać układ 🙂 a ich atmosfera i intensywność zależy od prowadzącego 🙂 Jak chcesz zacząć z Zumba to najlepiej sprawdzić kilku prowadzących jeśli masz taka możliwość i stwierdzić, które zajęcia sie najbardziej podobały 😉
    Ogólnie zastanawiałąm się nad kupnem roweru elektrycznego:
    https://www.fischer-ebike.pl/produkty/e-bike/e-bike-city,2,15373
    Jakie macie zdanie o rowerach od Fischer? Czy któraś z Was ma może od nich model?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2024, 13:03

• kamala Nowa

Wysłany: 15 lipca 2024, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sport jest zawsze dobrym pomysłem, ale wszystko powinno być z umiarem. A jeśli sport jest przeciwwskazany z powodów medycznych, można na jakiś czas znaleźć inne hobby. Na przykład zakłady sportowe - są interesujące i mogą przynieść dochód. Osobiście mi się to podobało. Polecam - Zakłady na Wimbledon

• Maria L Gordon Nowa

Wysłany: 22 października 2024, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamala wrote:
    Sport jest zawsze dobrym pomysłem, ale wszystko powinno być z umiarem. A jeśli sport jest przeciwwskazany z powodów medycznych, można na jakiś czas znaleźć inne hobby. Na przykład zakłady sportowe - są interesujące i mogą przynieść dochód. Osobiście mi się to podobało.

Sport jest zawsze dobrym pomysłem, ale zgadzam się, że wszystko powinno być z umiarem. Kiedy nie mogłem uprawiać sportu z powodów zdrowotnych, zacząłem interesować się zakładami sportowymi. Warto też sprawdzić, jak korzystać z PayPal u bukmacherów, o czym można przeczytać na stronie https://mightytips.pl/zaklady-bukmacherskie/paypal-bukmacherzy/ To ciekawe, bo można obserwować mecze i jednocześnie typować wyniki. Dzięki temu miałem dużo frajdy i mogłem zarobić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2024, 19:49

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ