X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Spóźniający się okres
Odpowiedz

Spóźniający się okres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • exouas Nowa

Wysłany: 21 września 2024, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybaczcie że może w złej tematyce. Ale starałam się dobrze przyporządkować. 15 września uprawiałam z mężczyzną współżycie. 4 września miałam owulację. 19 września powinnam dostać okres. Właśnie się spóźnia 3 dni. Na początku przed 19 września mogłam zaobserwować lekkie krwawienie - brązowe i naprawdę skąpe. Myślałam że to początek okresu. Jednak teraz myślę że to jakieś uszkodzenie pochwy. Stosunek był w prezerwatywie. Teraz wogóle nie mam żadnych objawów które zawsze mi towarzyszyły przed okresem - ból brzucha i piersi. Czuje się naprawdę dobrze. Myślę nad zrobieniem testu ciążowego ale nie wiem czy lada moment nie dostanę okresu. Czy ktoś miał taką sytuację?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2024, 21:32

• AgaKa800 Ekspertka

Wysłany: 24 września 2024, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób test i wszystko będzie jasne :)
    Myślę, że przy stosunku w prezerwatywie (pod warunkiem że nie pękła lub nie zsunęła się) możesz spać spokojnie, bo szanse na ciążę są nikłe :)

21.06 ⏸️ 1cs
    10.07 6+3 z serduszkiem ♥️
    26.08 prenatalne, niskie ryzyka 😇
    4.09 wszystko oki!
    23.09 widzimy się kolejny raz 🍀
    27 lat🥰

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ