X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Spóźniający się okres
Odpowiedz

Spóźniający się okres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • exouas Nowa

Wysłany: 21 września 2024, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybaczcie że może w złej tematyce. Ale starałam się dobrze przyporządkować. 15 września uprawiałam z mężczyzną współżycie. 4 września miałam owulację. 19 września powinnam dostać okres. Właśnie się spóźnia 3 dni. Na początku przed 19 września mogłam zaobserwować lekkie krwawienie - brązowe i naprawdę skąpe. Myślałam że to początek okresu. Jednak teraz myślę że to jakieś uszkodzenie pochwy. Stosunek był w prezerwatywie. Teraz wogóle nie mam żadnych objawów które zawsze mi towarzyszyły przed okresem - ból brzucha i piersi. Czuje się naprawdę dobrze. Myślę nad zrobieniem testu ciążowego ale nie wiem czy lada moment nie dostanę okresu. Czy ktoś miał taką sytuację?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2024, 21:32

• AgaKa800 Autorytet

Wysłany: 24 września 2024, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób test i wszystko będzie jasne :)
    Myślę, że przy stosunku w prezerwatywie (pod warunkiem że nie pękła lub nie zsunęła się) możesz spać spokojnie, bo szanse na ciążę są nikłe :)

21.06 ⏸️ 1cs
    10.07 6+3 z serduszkiem ♥️
    26.08 prenatalne, niskie ryzyka 😇
    4.09 wszystko oki!
    23.09 widzimy się kolejny raz 🍀
    27 lat🥰

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ