X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Spóźniający się okres
Odpowiedz

Spóźniający się okres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • exouas Nowa

Wysłany: 21 września 2024, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybaczcie że może w złej tematyce. Ale starałam się dobrze przyporządkować. 15 września uprawiałam z mężczyzną współżycie. 4 września miałam owulację. 19 września powinnam dostać okres. Właśnie się spóźnia 3 dni. Na początku przed 19 września mogłam zaobserwować lekkie krwawienie - brązowe i naprawdę skąpe. Myślałam że to początek okresu. Jednak teraz myślę że to jakieś uszkodzenie pochwy. Stosunek był w prezerwatywie. Teraz wogóle nie mam żadnych objawów które zawsze mi towarzyszyły przed okresem - ból brzucha i piersi. Czuje się naprawdę dobrze. Myślę nad zrobieniem testu ciążowego ale nie wiem czy lada moment nie dostanę okresu. Czy ktoś miał taką sytuację?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2024, 21:32

• AgaKa800 Autorytet

Wysłany: 24 września 2024, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób test i wszystko będzie jasne :)
    Myślę, że przy stosunku w prezerwatywie (pod warunkiem że nie pękła lub nie zsunęła się) możesz spać spokojnie, bo szanse na ciążę są nikłe :)

21.06 ⏸️ 1cs
    10.07 6+3 z serduszkiem ♥️
    26.08 prenatalne, niskie ryzyka 😇
    4.09 wszystko oki!
    23.09 widzimy się kolejny raz 🍀
    27 lat🥰

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ