💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny przypominam o naszej tajnej grupie na FB - gdyby któraś chciała dołączyć to kontaktujcie się z Enigvaa lub ze mną w wiadomości prywatnej
EwaS87 lubi tę wiadomość
05.2017 - 🎀 córeczka
Czekamy na drugą córeczkę - rośnij zdrowo 🙏
30.12.2020 ❤ 3500g
💔 11.2019 👼 -
nick nieaktualny
-
Majorka wrote:Lucky ja nie mam Facebooka..
Spokojnie. Tutaj też zostajemy
Chociaz z czasem roznie moze byc. Na majowkach 2017 ucieklysmy na FB jakos 26-30t.c bo jakies trolle zaczely nam pisac i wjezdzac na forum Taki minus belly ze moze napisac kto chce, a zeby czytac to nawet konta nie trzeba miec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2020, 07:34
nati-chan lubi tę wiadomość
05.2017 - 🎀 córeczka
30.12.2020 ❤ 3500g
💔 11.2019 👼 -
nick nieaktualnySłuchaj Lucky ja zdecydowałam, że nie chcę mieć facebooka , mogę co najwyżej założyć takiego bez zapraszania moich znajomych bo po prostu takiego nie chcę, nie potrzebuję. Tylko nie wiem czy wam to będzie pasować. Bo wiadomo chciałabym też być na prywatnej. A może chcecie grupę na WhatsAppie? Taką dodatkową? A muszę mieć FB czy wystarczy Messenger?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2020, 07:45
-
Majorka wrote:Słuchaj Lucky ja zdecydowałam, że nie chcę mieć facebooka , mogę co najwyżej założyć takiego bez zapraszania moich znajomych bo po prostu takiego nie chcę, nie potrzebuję. Tylko nie wiem czy wam to będzie pasować. Bo wiadomo chciałabym też być na prywatnej. A może chcecie grupę na WhatsAppie? Taką dodatkową? A muszę mieć FB czy wystarczy Messenger?
Piszemy na facebooku, messanger nam niepotrzebny. Jak dla mnie mozesz miec bez zapraszania znajomych, rozumiem ze mozna nie chciec facebooka dla znajomych
A whatsapp... no nie to juz by bylo pisanie w trzech miejscach... to trochę dużo. Ale zapraszamy na facebookaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2020, 07:59
05.2017 - 🎀 córeczka
30.12.2020 ❤ 3500g
💔 11.2019 👼 -
dolaczcie mnie do tej grupy !!ladnie prosze 🙏
hashimoto, letrox 125
pregna plus, pregna DHA, acard, folian 400, metylowana wit b 12, wit D 2000, duphaston
15.05.2020 7pdo
⏸ beta HCG 19,7 🙏 🎈
18.05.2020 10 dpo
beta HCG 170,6 🎈
20.05.2020 12 dpo
beta HCG 375,3 🎈
TSH 1,211
progesteron 36,9
🔜 wizyta u ginekologa 29.05.2020 (6+0)
pecherzyk ciazowy 12,7 i ciałko żółte 😍pozniejsza owulacja raczej 5+4.
🔜 wizyta u ginekologa 10.06.2020 czekamy na zarodek i serduszko ♥️
pregna start,
14.04.20 II kreski
14.04.20 beta HCG - 45,1
TSH - 0,179
16.04.20 beta HCG 30😭
18.04.20 beta HCG 15😭
Ciaza biochemiczna strata ✨ -
Cudownie! Co za piękne zdjęcie! Taki maluszek a już na zdjęciu wszystko ładnie widać ❤️Gratulacje!
Mamba91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny_lucky_ wrote:Piszemy na facebooku, messanger nam niepotrzebny. Jak dla mnie mozesz miec bez zapraszania znajomych, rozumiem ze mozna nie chciec facebooka dla znajomych
A whatsapp... no nie to juz by bylo pisanie w trzech miejscach... to trochę dużo. Ale zapraszamy na facebookakania85 lubi tę wiadomość
-
Jestem za FB,tutaj szlag mnie trafia że za każdym razem muszę wyszukiwać grupę i przewijać te strony
-
_lucky_ wrote:Gosia dodaje Cie do przyjaciółek i napisz do mnie priv
Lucky wysłałam Ci zaproszenie,proszę o pink do grupy FB na Priv -
suzi1994 wrote:Słyszałyście o teorii ze jak beta rośnie ponad 100 procent na 48h to zwiastuje to dziewczynkę ? A jak poniżej to chłopca ? Czytam różne strony i fora i dziewczynom się to sprawdzało .. niestety u mnie oznaczałoby to chłopca
Poczytaj o teorii Ramziego. Ja w to nie wierze, ale wiem ze wielu osobom sie sprawdzila🔸28 lat
Majorka a wiesz,że nie wiem. Na logikę by tak było,prawda? Jak dla mnie
To kolejna metoda jak i kalendarz chiński. 50/50. Albo trafi albo nie 😂 ale zrobiła szał wśród moich znajomych. Nie wiem czy się sprawdziła czy nie 🤷🏻♂️🤪🔸28 lat
Mama bąbelka wrote:Mam pytanie do mam wielopielo. Jakiej firmy pieluszki Wam się sprawdziły? I jaki rodzaj? Ja przy pierwszym dziecku też próbowałam, ale po kilku miesiącach dałam sobie spokój. Popełniłam jeden błąd, chciałam, żeby było taniej. Kupiłam same otulacze firmy Pupus. Plus do tego tetra. Co jakiś czas kilka godzin prasowania. Porem doczytałam, że tetry się nie prasuje bo traci na chłonności... Moja córka była drobniutka i nawet najmniejszy rozmiar otulaczy był dla niej za luźny i czesto przemakała. Zastanawiam się, żeby zacząć jeszcze raz. Na pewno nie z otulaczami i nie z Pupusiem
Pupus teraz szyje w Polsce i ma zgrabne zarówno otulacze jak i kieszonki. akurat kieszonkę mam w praniu a mam jedną na rzep ale jest mega zgrabna i mniejsza od np. kieszonki magabi OS, nawet bym powiedziała, że pupus to teraz takie małe os
Mam stare pupusy i mi pasują ale zrobię zdjęcie po praniu takiej starego kroju i nowego zobaczysz duuuużą różnicę!
Ja używam kieszonek i AIO ze względu na to że nie znam godziny kiedy idzie kupa i mi wygodniej uszykować sobie kieszonki i aio i zakładać jak jednorazówkę niż zawijać tetrę, prefoldy itp. W domu czasami jak była kupa to zakładam mu otulacz wełniany + wkład. Wkłady mam zielone kokosi 12,5. Na noc aktualnie formowanka (mam różne.. razdwatrzy, kokosi w kroju AIO, kokosi z kolorowym obszyciem, kieszonka LBD) na to gatki pul XL z kokosi.
Dla noworodka planuję kupić 4 otulacze wełniane (nie wiem jakich firm.. może Zufizo, razdwatrzy, rozm S), 2 otulacze pul (chyba LBD S), Tetre birdeye z LBD 60x60ok 10szt. i wkłady z burtami takie np antyleak z LBD i z magabi preflaty, może takie podobne też z LBD i z magabi rzepasek zamiast snappy
Formowanki chyba wezmę z razdwatrzy,z 2 pary gatek pul, może jedne wełniane..
To tak zmoich przmeyśleń ale do stycnzia kupa czasu Także pytaj mnie o to w listopadzie jak będzie hellowielo i rabatyRucola lubi tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Ja z facebookiem poczekam na pewno na nastepne usg czy mój pęcherzyk nadgodnił.. więc może w weekend.. na razie to taka radość ale trochę się boję
Suzi a dlaczego nie chcesz chłopca?
Ja wpisałam teraz w ten chiński i wtedy wyszło mi że chłopiec, a teraz ma być dziewczynka
Koleżanka robiła mi jakiś czas temu wróżbę z pierścionkiem i nitką i tam też wyszło że będę miec parkęSakkotta lubi tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka