💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella super! Odpoczywaj, a jak krwiaczek zniknie to będziesz mogła normalnie już wszystko robić 🙂
Ja w tym roku skończyłam 32. Pierwsze dziecko jak miałam 30. Ta ciąża to i tak zaskoczenie, że w ogóle udało się naturalnie. -
Witam
bardzo nieśmiało się przedstawię...
powiem szczerze, skłoniła mnie do tego historia belly, którą obserwuje od wczoraj
i aż się popłakałam jak przeczytałam relację po wizycie.
To moja trzecia ciąża...poprzednie dwie nieudane.
Teraz walczę na żelaznym zestawie clexan, acard, encorton, metyle...
W sobotę był dopiero 31 dc ale lekarz znalazł maleńką kropeczkę
nawiasem mówić to cykl spisany był na straty...w 22 dc byłam u lekarza, stwierdził brak owulacji, torbiel. Coś mnie jednak skłoniło do testu i przeczucia miałam dobre
Pozdrawiam i życzę Wam wszystkim wszystkiego dobrego !Edyciak, KateHawke, Marta..a, Marcelina715, PatkaPP, Kinaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybella88 wrote:Hej dziewczyny. Ja już po wizycie. Wszystko w porządku. Jest widoczna ciąża. Widziałam też serduszko ❤️ mam krwiaka z którego prawdopodobnie jest takie krwawienie więc mam się oszczędzać.
-
nick nieaktualnyKinaa wrote:Bella88 Super wiadomość ♥️ bardzo się cieszę ❤️ odpoczywaj jak najwięcej ♥️
Co do wieku to mam 29 w lipcu 🙈 i 5 ciąż nieudanych za sobą + brak jajowodu więc trochę czuje się staro 🤭 jak jakiś weteran wojenny 😅 -
nick nieaktualnymigotkaa wrote:Witam
bardzo nieśmiało się przedstawię...
powiem szczerze, skłoniła mnie do tego historia belly, którą obserwuje od wczoraj
i aż się popłakałam jak przeczytałam relację po wizycie.
To moja trzecia ciąża...poprzednie dwie nieudane.
Teraz walczę na żelaznym zestawie clexan, acard, encorton, metyle...
W sobotę był dopiero 31 dc ale lekarz znalazł maleńką kropeczkę
nawiasem mówić to cykl spisany był na straty...w 22 dc byłam u lekarza, stwierdził brak owulacji, torbiel. Coś mnie jednak skłoniło do testu i przeczucia miałam dobre
Pozdrawiam i życzę Wam wszystkim wszystkiego dobrego !
My w maju planowaliśmy wizytę w klinice leczenia niepłodności 😬 byłam w trakcie kompletowania badań i przydarzyła się znowu ciąża.. ogólnie staram się myśleć pozytywnie, ale na najbliższą wizytę idę z duszą na ramieniu. -
Edyciak wrote:U mnie podobna historia i zestaw leków, za wyjątkiem sterydu...
My w maju planowaliśmy wizytę w klinice leczenia niepłodności 😬 byłam w trakcie kompletowania badań i przydarzyła się znowu ciąża.. ogólnie staram się myśleć pozytywnie, ale na najbliższą wizytę idę z duszą na ramieniu.
Dokładnie to samo. Klinika niepłodności od marca...ale przez koronę była tylko pierwszą wizytą, były plany drożności w następnym cyklu i stymulacji. A tutaj taka niespodzianka. Nawet lekarz żartował,że mają 100 procentowa skuteczność. Zapomniałam dopisać progesteron besins w dużej dawce. Czuję się bezpiecznie na tym zestawie...ale strach jest ogromny. Termin to 23 stycznia ale póki co to chce przeżyć spokojnie najbliższe dwa tygodnie, 28 wizyta:) -
Bella, nie znamy się, ale ogromnie się wzruszyłam jak przeczytałam tak dobrą wiadomość od Ciebie ❤️
Aseret87, trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie, kreska pewnie będzie dużo mocniejsza
Migotkaa, tym razem musi się udać
A ja w tym roku 31 lat i półrocznego synka w domu 😉 -
Bella ale ulga
Witam wszystkie!
Ja skończyłam 29 w marcu, synka urodziłam mając 27. W planach było pierwsze do 25rz, drugie do 30, a trzecie do 35. Z drugim powinnam się wyrobić, a 3 na razie nie jest w planach, a przynajmniej w planach mojego męża ;p
Kurczę ale wam tych wizyt zazdroszczę a tu do 26.05 jeszcze tydzień.. mam nadzieję że już będzie serduszko za to że tyle czekam6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Marta..a jesteśmy dokładnie na tym samym etapie ciąży 5+4
Ja wizytę mam dopiero 27, chyba jajko zniosę do tego czasu.
Wczoraj pisałam, że nie mam objawów, ale dzisiejszą huśtawka nastrojów ewidentnie wskazuję, że albo mam nierówno pod sufitem, albo jestem w ciąży -
To i ja coś o sobie. W tym roku kończę 27, i kurcze też mi się kiedyś marzyło mieć 3 dzieci przed 30, ale w życiu nie zawsze jest tak jakby się chciało. I też jak wiele z Was mam za sobą poronienie. Mam cichą nadzieję, że ta ciąża zakończy się szczęśliwie 🙂Starania od 10.2019
06.12.2019 7tc Aniołek (*)
06.2020 poronienie