Styczeń 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny ❤️
Ja już po pionizacji, myślałam że będzie gorzej . Nawet szybki prysznic wzielam, oczywiście w asyście pań bo trochę jednak ciężko jest 😬 ale wydaje mi się że jest lepiej niż po pierwszej cesarce .
Ja mam pokarm ale może dlatego że miałam już rozkręconą akcje podczas cesarki 🤔Anielka ❤️
-
Gratuluję wszystkim ,,rozpakowanym" dziewczynom ❤️ będziecie najlepszymi mamusiami dla swoich maluszków, mimo kryzysów laktacyjnych, niedyspozycji po cesarce. Mocno przytulam!
Ja miałam ciężki tydzień. Byłam we wtorek i dziś na KTG u różnych położnych prywatnie i w szpitalu. Jedna stwierdzała niskie tętno, druga, że jest ok. Ostatecznie lekarz polecony przez moją ginekolog (prowadzaca jest na urlopie) uspokoiła mnie, bo powiedziała, że synek ma taką urodę. Doppler i reszta przepływów jest dobra. Następne KTG w poniedziałek, a termin mam na 31.12, więc kto wie czy ja następna nie będę 🤔
Dziewczyny, Spokojnych i Wesołych Świąt. Bezkarnego jedzenia pierogów i ciast. 🤫🤭👶🏼Jan 10.01.2022 r. 👶🏼 -
Ja mam ten termin ustalony na 29.12 i tak jakoś mam stres ogromny. Boje się i samej operacji czy wszytsko będzie ok ze mną . Czy mała będzie zdrowa. Jak córka starsza zniesie rozłąkę. Czy będę musiała zostać dłużej w szpitalu. Jak będę się czuć po cesarce. I najważniejsze jak damy sobie radę z dwójką małych dzieci jak czasem wymiekam przy tej mojej jednej pannie.
-
Dziewczyny jakas godzinę temu bylam w toalecie bo zrobilo mi się troszkę mokro a tam sluz podbarwiony krwią 🙈 nie wiem czy to czop bo raczej nie był tak mocno gesty ale leze tak teraz w bezruchu bo boje się że będę rodzic 😅 wiem że czop może wypaść nawet pare dni przed porodem ale patrząc Karolina na Twoja akcje wczoraj jestem przerażona 😳 obym chociaż jeszcze dzisiaj sobie pojadła na wigilię 😅
27.04.2020 - ciąża pozamaciczna 😔
24.04.2021 - ⏸ 🤰 -
Mój Aniołek, mzoe lepiej to sprawdzić? Jeśli jest podbarwiony krwią, teraz na IP powinny bycc luzy i nie powinna długo czeksc
Ja wczoraj pojechałam. Na IP akurat mój dr miał lekarz miał dyżur bo ten ból nie dawał mi spokoju. Z bobasem i zemną wszystko ok, ale jest dość mały, choć nie ma hipotrofii.
No ale dzisiaj rano znowu się zwijałam z bólu
Sovi, rozumiem Twoje obawy (ja o bobasa, o synka, jak sobie damy radę z 2 i czy się przy tym nie pozagryzamy 😉) ale trzeba to jakoś przetrwać, damy radę
Wszystkiego dobrego dla Was, Wesołych, spokojnycch świątAaggaa02 -
Podbarwiony na różowo. Teraz jest taki beżowy/kawa z mlekiem. Ale o 5 rano było go dużo bo mnie to obudziło aż a teraz już nic prawie. Wlasnie się zbieram na IP. Kontaktowałam się z prowadzącym to kazal jechac zeby ktg zrobili
24.04.2021 - ⏸ 🤰 -
MojAniolek:(( wrote:Podbarwiony na różowo. Teraz jest taki beżowy/kawa z mlekiem. Ale o 5 rano było go dużo bo mnie to obudziło aż a teraz już nic prawie. Wlasnie się zbieram na IP. Kontaktowałam się z prowadzącym to kazal jechac zeby ktg zrobili
Lepiej jedź 😅 ja też myślałam że to jakieś plamienia z szyjki że się przygotowuje .. no i się przygotowała 😬🙈
Trzymam kciuki, my w niedzielę już w domu powinnyśmy być 🥰
Brzuch boli ale nie ma tragedii w sumie chyba bardziej boli mnie obkurczanie macicy niż sama rana .
Mała cały czas na cycku chociaż panie podawały też jej mm, mam nadzieję że uda się w domu karmić piersią ale też moim mlekiem z butelki bo jak tak będzie cały czas tylko na cycku to nie wiem ile wytrzymam . Ale najważniejsze że jest pokarm i narazie jej wystarczaAnielka ❤️
-
Jestem w domu juz 😊 Czop zaczyna wypadać, rozwarcie 1,5cm ale skurczy nie ma więc fałszywy alarm jak narazie 😅 No ale lekarz na IP powiedział że mogę jeszcze nawet dzisiaj wrócić wiec nic nie wiadomo 🤷♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2021, 14:17
24.04.2021 - ⏸ 🤰