Styczeń 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia15031 wrote:Co do ruchów to skacze i strasznie kopie od 20 do samej 23..czasem jak fika to cały brzuch mi podskakuje. A jak mąż do pracy wstaje i zaczyna do mnie gadać to od razu się budzi. Dzis w nocy była straszna burza i od razu się obudził.
Karolcia który u Ciebie tydzień ze tak dobrze czujesz? Aż mi się ciąża z córka przypomniała jak ona ciagle fikała i wlasnie budziła się jak wstawałam siku, jak się kładłam spać to ona tez była spokojna i spała ale jak się ruszałam to ona skakała ciagle. Teraz troche mi tego brakuje bo czuje coś tam może 1 raz w ciagu dnia i tyle.22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Lilka u mnie córka też non stop fikała, była tak ruchliwym dzieckiem, że tych 10 ruchów co miały być na dobę wyrabiała w 15 minut 🙈 boje się, że teraz będzie spokojniejsza plus to łożysko i będę się tylko niepotrzebnie stresować porównując 🙄
Lilka94 lubi tę wiadomość
-
Osama bardzo się cieszę
U mnie brzuch jest raczej mały, dzisiaj spotkałam się z kuzynka która nie wiedziała, że jestem w ciąży i myślała, że tylko trochę mi się przytyło😅 bo jak się luźno ubiorę to właśnie taki mało ciążowy mam ten brzuch. Najbardziej mi na sam wieczór wywala.Osama lubi tę wiadomość
-
Lilka jestem w 20+3 ale ruchy czułam bardzo wczesnie bo pierwsze po 14tyg i to moja 3 ciąża.
Kamyczek na 2 prenatalnych sprawdzają narzady i dokładnie serce. Ja na pewno będę pytać o łożysko bo mam z nim problem.
Moja córa też dużo kopała i do teraz jest mega energiczna , w wieku 2lat 5km na nogach robiła spokojnie , a jak miała 5 w zeszłym roku to 12km nie robi problemu. -
Osama super! Jak dobrze ze juz możesz odetchnąć.
Ja ruchy czuje jakos od 18 tygodnia, tylko teraz to niunia naprawdę czasem jak zasadzi kopniaka! A co to dopiero będzie pod koniec ciąży 😱😅Osama lubi tę wiadomość
27.04.2020 - ciąża pozamaciczna 😔
24.04.2021 - ⏸ 🤰 -
nick nieaktualnyOsama, cieszę sie ze wszystko dobrze. Teraz badz już spokojna i ciesz się tym czasem!
Ja wptowadzilam diete, i od razu mdlosci wrocily, ale trudno, na samym chlebie żyć się nie da. Bony 16tc już liczylam, ze zapomne o tych mdlosciach...
Pocieszylyscie z tymi brzuchami, mi troche spadl jak wrocilismy z wakacji, wiec moze tamtejsza dieta, woda itd sie prYczynily, ale i tak mam duzy. W pierwszej ciazy mialam Ogromny przez wielowodzie, teraz mam nadzieje, ze nie przesz nadmiar tluszczuOsama lubi tę wiadomość
-
Jestem już po połówkowym. Maleństwo spało, ładnie ułożone, ale obudzone przez doktor🤗
340g szczęścia 😍ŻonaMarynarza, Robin27, Osama, Lilka94, Nynka, Mag_len, Ma_ma2, olinaina, Karolina95, krolik, Anna Maria, Audreyyy lubią tę wiadomość
Letrox 125/100
Pregna Start -
Hej dziewczyny🙂 nadrobiłam zaległości bo dawno nie zaglądałam.
Osama bardzo się cieszę Twoim dobrymi wiadomościami.
Kamyczek to już kawał dziecka🙂
Moj dzidziuś już tak kopie, że jak zasypialiśmy ostatnio i byłam przytulona do męża pleców, to czuł na plecach kopniaki🙂Osama, Lilka94 lubią tę wiadomość
-
Wczoraj byłam na połówkowych. Niunia ma dużo płynu mozgowo-rdzeniowego. Lekarz mówi że na granicy. Możliwe że wszystko ok ale jade dzisiaj do szpitala na amniopunkcje zeby wykluczyć wadę genetyczną. Jestem przerażona 😔
27.04.2020 - ciąża pozamaciczna 😔
24.04.2021 - ⏸ 🤰 -
Karolcia15031 wrote:
Lajna mam pytanko głupie ale zapytam , czy Twój sąsiad gin widział Twoje krocze czy tylko przez brzuch usg ? Jak masz czas i nie denerwują Cię częste wizyty to ja bym chodziła. Właśnie od września mam zamiar chodzić nadal na nfz i do prywatnego.
Bada mnie normalnie i przez pochwe nie czuje się dziwnie bo chodziłam do niego zanim stał się moim sąsiadem od jakichś 5 lat -
MojAniolek:(( wrote:Wczoraj byłam na połówkowych. Niunia ma dużo płynu mozgowo-rdzeniowego. Lekarz mówi że na granicy. Możliwe że wszystko ok ale jade dzisiaj do szpitala na amniopunkcje zeby wykluczyć wadę genetyczną. Jestem przerażona 😔
Kochana trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze skończyło!MojAniolek:(( lubi tę wiadomość
-
MojAniolek:(( wrote:Wczoraj byłam na połówkowych. Niunia ma dużo płynu mozgowo-rdzeniowego. Lekarz mówi że na granicy. Możliwe że wszystko ok ale jade dzisiaj do szpitala na amniopunkcje zeby wykluczyć wadę genetyczną. Jestem przerażona 😔
MojAniolek:(( lubi tę wiadomość
22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
nick nieaktualnyMojAniolek:(( wrote:Wczoraj byłam na połówkowych. Niunia ma dużo płynu mozgowo-rdzeniowego. Lekarz mówi że na granicy. Możliwe że wszystko ok ale jade dzisiaj do szpitala na amniopunkcje zeby wykluczyć wadę genetyczną. Jestem przerażona 😔
MojAniolek:(( lubi tę wiadomość