Styczeń 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Słonecznik dziękujemy ☺️ również życzę spokojnych świąt,odpoczywajcie,a później szczęśliwych rozwiązań 🥳
U mnie jeszcze tydzień z hakiem i donoszona 🙈 aż nie mogę uwierzyć 🙈mam nadzieję,że wyskoczy w miarę szybko,bo mąż prawdopodobnie wraca w lutym już do De 🙈🙈🙈 także zaraz wszystkie siły na pokład i mam nadzieję,że ewakuuje się szybciej 😅
A dzisiaj dwa ciacha zrobiłam,jutro dwie sałatki,ryba po grecku, racuchy i jeszcze do południa musimy ogarnąć prezent dla teściowej i szwagierki,bo jednak wpadniemy do nich na trochę w święta i teraz pomocy co tu kupić 🙆♀️🙆♀️🙆♀️Słonecznik90 lubi tę wiadomość
17.05 ⏸️
18.05 beta 533
20.05 beta 1291
6.06 pierwsza wizyta, jest ❤️
20.06 kolejna wizyta
23.01 💚 -
Ja się podpinam pod wasze życzenia cudowne życzenia 😊
Dokładnie tak, jak jest zdrówko to jest wszystko 😊 Także przede wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt ❤️😘 i te z nas które są jeszcze w dwupaku oby w nim pozostały do planowanych terminów 🤰🤞Malamii26, Słonecznik90 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja was podziwiam z tym wygotowywaniem 🙈 naprawdę szacun 😊
Malinowa zależy jakim budżetem operujesz i czy to ma być coś symbolicznego czy jakiś konkret 🤔 ale jak tylko tak symbolicznie to myślę, że zawsze się sprawdzą takie rzeczy jak kosmetyki do kapania czy jakieś kremiki, kawa, herbata, może jakaś srebrna biżuteria np Yes lub Apart (można znaleźć bransoletkę lub kolczyki za ok 40zl) albo nawet na upartego w rossmanie mozna znaleźć jakieś srebro 🙂 może jakiś szalik, rękawiczki, kapcie, fajny kubek albo taki kubek termiczny. Dla szwagierki może winko, dla teściowej jakiś likier jajeczny. Chyba że mają jakieś konkretne zainteresowania to można próbować coś już tak bardziej indywidualnie 😊 -
Jestem totalnie słaba w życzenia, ale tak z serca życzę zarówno Wam i sobie szczęśliwego rozwiązania, w spokoju i poszanowaniu. Dla cały waszych rodzin zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia. Wesołych, pięknych Świąt pełnych miłości i uśmiechów. Spędzonych tak jak sobie marzycie! Nie ważne czy w dużym czy w małym gronie, najważniejsze by w miłej, ciepłej atmosferze!! 🎄
Ja godzina 5 oczywiście siusiu i przerwa w spaniu😀 synuś ma teraz czas aktywności i znowu pójdziemy spać.
No ale widzicie to 😁 widzicie ten suwaczek 🤭🤭 to już tak blisko 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2022, 05:52
Angela1108, Słonecznik90, Marcysia1990 lubią tę wiadomość
-
Też przed chwilą byłam siusiu i mam przerwę w spaniu
Żelko,mam emocje podobne do Twoich,kurcze jestem w ciąży donoszonej!Ale mamy cudowny prezent na święta ☺️ To już tak blisko ❤️😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2022, 05:55
Żelka1990 lubi tę wiadomość
2.05-⏸️
4.05-Beta hcg 60,prog.21
06.05-Beta hcg 187,2 (przyrost o 211,7 %),prog.25,92
24.05-Zarodek z bijącym serduszkiem ❤️
7.06-wizyta
PTP-14.01.2023 ☺️ -
Żelka słonecznik gratuluje ciazy donoszonej teraz już z góreczki
Żelka1990, Słonecznik90 lubią tę wiadomość
01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
05.2023 zabieg cholecystostomi
Dieta lekkostrawna do dziś
2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
12.2023 powrót do starań
Nebilet 💊
Acard 💊 -
Ja już wypiłam kawkę nocka ciężką budziłam się przez te plecy jeszcze mój mąż miał jakiś syndrom porzucenia albo coś cała noc przyklejony do mnie było mi tak gorąco... biorę się za gołąbki później krokiety barszczyk i karpik i z głowy lubię robić jak mąż i córka jeszcze śpią nikt mi się nie paleta pod nogami bo psy też u córki w pokoju śpią 😁01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
12.2023 powrót do starań
Nebilet 💊
Acard 💊 -
Marcysia1990 wrote:Dziewczyny ja was podziwiam z tym wygotowywaniem 🙈 naprawdę szacun 😊
Malinowa zależy jakim budżetem operujesz i czy to ma być coś symbolicznego czy jakiś konkret 🤔 ale jak tylko tak symbolicznie to myślę, że zawsze się sprawdzą takie rzeczy jak kosmetyki do kapania czy jakieś kremiki, kawa, herbata, może jakaś srebrna biżuteria np Yes lub Apart (można znaleźć bransoletkę lub kolczyki za ok 40zl) albo nawet na upartego w rossmanie mozna znaleźć jakieś srebro 🙂 może jakiś szalik, rękawiczki, kapcie, fajny kubek albo taki kubek termiczny. Dla szwagierki może winko, dla teściowej jakiś likier jajeczny. Chyba że mają jakieś konkretne zainteresowania to można próbować coś już tak bardziej indywidualnie 😊
Dzięki ☺️ myślę,że będziemy celować w jakieś kosmetyko,tak na szybko,bo średnio dzisiaj z czasem 🙈Marcysia1990 lubi tę wiadomość
17.05 ⏸️
18.05 beta 533
20.05 beta 1291
6.06 pierwsza wizyta, jest ❤️
20.06 kolejna wizyta
23.01 💚 -
Ja dziewczyny również chciałabym Wam życzyć Wesołych Świat 🎄🎁 dużo odpoczynku, mało dolegliwości ciążowych i żeby w brzuchu starczyło miejsca na wszystkie potrawy i smakołyki na jakie macie tylko ochotę. Ale tak naprawdę dużo zdrowia dla Was i maluszków, które są już z nami i dla tych ktore jeszcze grzeją się w brzuszkach. Spokoju i zadowolenia z siebie bo jestesmy super kobity! Elfiki pozdrawiają! 💙💙
Malamii26, Olciax, Patka123, Marcysia1990, Angela1108, Słonecznik90, Nyashka lubią tę wiadomość
-
Również wpadam z życzeniami. Wesołych, spokojnych i przede wszystkim zdrowych świąt :* Życzę żeby w dzisiejszy dzień każdy dzidziuś dał się na spokojnie najeść mamusi i nie zajmował porodówki
A dla tych rozpakowanych dużo rodzinnej miłości :*
Marcysia1990, Angela1108, Słonecznik90 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny przedewszystkim zdrowych i wesołych świąt spędzonych tak jak byśmy tego chciały 😊
Słonecznik90 lubi tę wiadomość
01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
12.2023 powrót do starań
Nebilet 💊
Acard 💊 -
Witam w pierwszym dniu świąt jak po wigilii? U mnie wczoraj było bardzo sympatycznie była tylko moja siostra z mezam my noi nasza córka brat nas olał i nie przyszedł a teściowie pojechali do ciotki więc się narobiłam jak głupia niepotrzebnie. Dzisiaj w planach mamy tylko wypad na cmentarz do moich rodziców i mieliśmy cały przeleżeć ale teściowie się na dzisiaj zapowiedzieli więc zmiana planów 🤷♀️01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
12.2023 powrót do starań
Nebilet 💊
Acard 💊 -
Hej Dziewczyny ☺️
Z Mężem i psiakami,po tym jak już przygotowaliśmy jedzonko,spędziliśmy wigilię totalnie leniuchując ☺️
Dziś będzie trochę więcej zamieszania,bo rodzice R.mają przyjechać,chyba,że pogoda popsuje im plany.
Kurcze,mam nadzieję, że jeszcze uda mi się zasnąć 🙄2.05-⏸️
4.05-Beta hcg 60,prog.21
06.05-Beta hcg 187,2 (przyrost o 211,7 %),prog.25,92
24.05-Zarodek z bijącym serduszkiem ❤️
7.06-wizyta
PTP-14.01.2023 ☺️ -
U nas najlepsza wigilia jaką spędziłam 🤍 tak jak planowaliśmy, podzieliłam wigilie na wigilijny obiad deser i kolacje, jedzonko mieliśmy przepyszne, po kolacji prezenty później kąpiel rodzinna 😃 i Kevin😊 najpiękniejsza wigilia No i bez sztywności w ciuchach domowych 🤭
-
Dzien dobry w świąteczny poranek
ja przeżyłam 🤣 nie było najgorzej, teraz tylko bożonarodzeniowe śniadanko, kawka i będziemy samiiiii ❤️ tak jak myślałam kolacja zamiast po 17 (u mnie w domu rodzinnym zawsze była +/- o tej porze i w zeszłych 2 latach tez udawało nam się jeść o tej porze) była trochę później czyt. 19 😂 Ale jestem zadowolona z tego co zrobiłam: makówki i moczkę (śląskie specjały) i tez wszystkim smakowało
Dzisiaj będzie chillera, zagrsmy pewnie w jakieś planszówka albo zobaczymy film.
A pytanie ciążowe: czy jeżeli łapią mnie w nocy skurcze łydek to jest sens dołożenia sobie jeszcze 1 tabletki magnezu np do dawki wieczornej? Biore teraz Magne b6 forte (100mg mg) 3x2 tabl czyli w sumie 600mg a to już chyba sporo 🤔 -
South myśle, ze warto. Ja mimo, ze brałam 8 tabletek magnezu asmag forte, który ma bardzo duża zawartość magnezu dołożyłam sobie na 9 tabletek i dopiero mnie skurcze łydek odpuściły.
Dobrze, ze udało się wigilie przeżyć dzisiaj to już zleci wam!
Ja postanowiłam, że muszę wyłączyć się z pod telefonu, w sensie połączeń przychodzących. Non stop dzwoni do mnie rodzina i zaczynają słowami „ myślałem/am, że już na porodówce jesteś” strasznie mnie to drażni. Od Wczoraj dopiero ciąża jako donoszona. Poza tym skoro się myśli, że na porodówce ktoś jest to się do niego wydzwania?South lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim 😊
U nas wczoraj sympatycznie było bardzo, zaczęliśmy wigilię o 16 u moich rodziców i wróciliśmy ok 22 do domu 😊 Jakoś z góry założyłam, że święta to obrzarstwo ale koniec końców pokosztowalam wszystkiego w dość małych proporcjach i cukry udało się utrzymać w ryzach cały dzień 😊 ale naklulam się jak nie wiem 🙈
Dzisiaj mamy dzień we dwoje i będziemy sobie chillowac przed netflixem. Mąż dziś robi obiad, będzie odtwarzał smakołyki ze swojego domu. Także dzisiaj znowu wyżerka 🤤
Odnośnie cukrzycy, mój gin zalecil schodzenie do porodu z insuliny nocnej i miałam 26j i cukry na czczo po 82 i schodzę co dziennie o 2j i dzisiaj jestem po 20j i cukier rano 79 😊 -
Hej dziewczyny 😃 jakie piękne życzenia! Dołączam się spóźniona o jeden dzień, ale nie miałam czasu wchodzić na forum.
Niech nasze wszystkie bobaski urodzą się zdrowiem w terminach jakie chcemy 🎁🎄 Wesołych Świąt!
Dzisiaj wyjechała moja rodzina do Krakowa i smutno mi, bo tak fajnie było jak byli wszyscy. Całą wigilię przygotowała moja siostra z jej partnerem. Bez niej nic by nie było. Zrobiła moje ulubione ciasto, pyszny barszcz, sałatki, ulepiła uszka. Ja od wtorku czuję się tak, że ledwo mogę cokolwiek zrobić. Mały w brzuchu jest ruchliwy i wtedy bardzo mnie bije 🙈 spać nie pozwala, a od kilku dni mam non stop opuchnięte stopy, aż czuję to jak są napięte. Chciałabym już urodzić. W tym momencie odpada u nas wypad do kina czy do znajomych na Sylwestra tylko posiedzieć, bo nie dam rady.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2022, 12:22
Żelka1990, Marcysia1990, Słonecznik90 lubią tę wiadomość