Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZEŃ 2026 ❄️
Odpowiedz

STYCZEŃ 2026 ❄️

Oceń ten wątek:
  • klaudia00.. Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje kropeczko, 9 lat to kupa czasu!

Dango biedny maluszek ☹️ Oby dzisiaj było już lepiej 😕

Ja wczoraj zamówiłam dla mojej długiej księżniczki nową wanienkę bo sięga stopami końca wanienki i takie akrobacje robi że szok, a do tego pół łazienki mokre przez chlapanie 😆 Zrobiłam jej mleczną kąpiel z dużej ”kostki” mleka i jeszcze jakiejś mniejszej bo zauważyłam wczoraj, że po tych ciepłych dniach dupka jej się odparzyła bardziej niż normalnie ☹️ Zamówiłam na testy pampers harmonie i dzisiaj mają być, na przeczekanie wczoraj kupiłam z rossmanna eko, ale rozmiary w tych babydream to porażka i 3 ledwo jej na dupe wciskam 😆 Z jednej strony liczę, że to nie wina pampersów bo kupe kasy one kosztują a z drugiej fajnie jakby pomogły bo już by jej się goiło. Dobrze że mamy jutro te szczepienia to zapytam o tą maść na zamówienie, może pomoże.

age.png

⏸️ 19.05 🥹
    11.06 0,71cm człowieczka z ❤️
    21.07 prenatalne 🧬 zdrowa DZIEWCZYNKA!! 🥹❤️
    23.01 Już jest z nami!! 💖
    #rodzew2026 ❤️
‹‹ 1186 1187 1188 1189 1190
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ