Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZEŃ 2026 ❄️
Odpowiedz

STYCZEŃ 2026 ❄️

Oceń ten wątek:
  • Olkafar Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yenne wrote:
    Ja się zastanawiam nad kurteczką, czy by się sprawdziła jak dziecko nie chodzi jeszcze ani nie siedzi 🤔 muszę pomyśleć, ewentualnie kupić coś lekkiego na jesień tańszego wiadomo 🙈

Czy tylko moje dziecko budzi się X razy tak do 23 po położeniu na sen nocny, a potem w miarę śpi (zazwyczaj)? Chociaż ostatnie dwie nocki to jakieś dziwne są. Budzi się raz np koło 2, a potem 4:20/4:30 urządza imprezę nagle (budzi się i zasypia i tak w koło) i dzisiaj zasnął koło 5:00 🫩 końcowo obudził się koło 7... Nie wiem tylko o co chodzi z tymi pobudkami wieczornymi. Śpi jak zabity i nagle się budzi co chwile... I nagle przestaje 😶
    Dziś o tej 4:20 to go znazłam w poprzek łóżeczka na brzuszku 🫠

Teraz jest na drzemce. Szybko się zmęczony zrobił jak na niego ostatnio... Ale położyłam go, dałam smoczka, powiedziałam że czas na drzemkę i wyszłam na chwilę a on sobie spokojnie na boczku leżał. Wróciłam, pogłaskałam go chwilę, postałam przy łóżeczku... Patrzę, a on śpi 😅 bez klepania po pupie, szuszania...

Moj odkąd wyjęłam kokon (bo naczytałam się, że nie pomaga w nabywaniu umiejętności 🙃) tańczy po całym łóżeczku, przy czym oczywiście się przebudza milion razy, bo smoczek mu wypada, albo zaczyna walić rączkami w barierki 🫠 i często robi to wszystko przy zamkniętych oczach, ale ja jestem wykończona i tak czy siak w nocy ląduje w kokonie. A dzisiaj to już przechodzi samego siebie od rana. Wstał chwilę po 5, koło 6:30 tarł oczy i marudził na drzemkę (tak jak zwykle) i nie zasnął aż do teraz 🙃 męczyłam się z nim tak prawie do 8 (zaznaczę, że cały czas mrużył oczy i tarł je). W końcu wzięłam go na matę i leżał, zjadł śniadanie i teraz poszedł spać. A ja wstałam przez to wszystko lewą nogą- nie dość że on marudny, pogoda do dupy, więc będziemy walczyć dzisiaj o przetrwanie, a do tego jeszcze jestem na diecie i ćwiczę i naprawdę się tego trzymam, a waga stoi mi w miejscu 😭

Przepraszam za marudzenie, ale ledwo dzień się zaczął a ja już wiem, że będzie do bani.

02/2025- cb 💔

11.05 ⏸️
    12.05- beta 144, prog 26,89
    14.05- beta 300, prog 24,18
    19.05- beta 2482, prog 17,77
    03.06- 1 wizyta 🤞🏼 9 mm dzidzi z bijącym serduszkiem 🥰
    02.07- dzidzia rośnie 4 cm 🥰
    10.07- zdrowy chłopiec naprawdopodobniej 🩵
    30.07- zdrowy chłopiec 🩵
    27.08- 268 g szczęścia 🩵
    11.09- 463 g chłopca 🩵
    24.09- 588 g bąbla 🩵
    22.10- 1112 g misia 🩵
    19.11- 1812 g synka 🩵
    3.12- 2200 g bobaska 🩵
    17.12- 2550 g dzidziusia 🩵
    07.01- ostatnia wizyta przed naszym spotkaniem 🍀 3080 g maluszka 🩵

23.01- witaj na świecie Synku 🩵

age.png
  • Yenne Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazłam tego linka z plecakiem, czyt. Pokazało mi na FB reklamę 🤣

https://inbag.pl/plecaki-dla-mam-himawari?fbclid=IwdGRjcAT2MZZwZG9mAWV4dG4DYWVtATAAYWRpZAGrNIsvwwxlc3J0YwZhcHBfaWQMMzUwNjg1NTMxNzI4AAEe0piAYD1jBx8J-eCgs9RIfNUR1ePXjTUBFbp9YNHxj0udp5fdjbnOkd7yt2I_aem_9ayqomJuiavpTarYUomNWg

Starania od 2022 :)
    2024 - 3x IUI :(

09.2024 - I procedura IVF

03.04.2025 - II procedura IVF
    06.04.2025 - start stymulacji --> Ovaleap 1x150/dz --> Ovaleap 1x1 + Cetrotide 1x1
    14.04.2025 - punkcja 🥚; zapłodniono 9🥚 --> 5 --> 4 ❄️ (5.1.1|2x 4.11|3.1.1)
    maj 2025 - FET x1 ❄️ 5.1.1 + EG 🎉
    21.01.2026 - 3420g, 53cm 🩵

age.png
  • Yenne Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olkafar wrote:
    Moj odkąd wyjęłam kokon (bo naczytałam się, że nie pomaga w nabywaniu umiejętności 🙃) tańczy po całym łóżeczku, przy czym oczywiście się przebudza milion razy, bo smoczek mu wypada, albo zaczyna walić rączkami w barierki 🫠 i często robi to wszystko przy zamkniętych oczach, ale ja jestem wykończona i tak czy siak w nocy ląduje w kokonie. A dzisiaj to już przechodzi samego siebie od rana. Wstał chwilę po 5, koło 6:30 tarł oczy i marudził na drzemkę (tak jak zwykle) i nie zasnął aż do teraz 🙃 męczyłam się z nim tak prawie do 8 (zaznaczę, że cały czas mrużył oczy i tarł je). W końcu wzięłam go na matę i leżał, zjadł śniadanie i teraz poszedł spać. A ja wstałam przez to wszystko lewą nogą- nie dość że on marudny, pogoda do dupy, więc będziemy walczyć dzisiaj o przetrwanie, a do tego jeszcze jestem na diecie i ćwiczę i naprawdę się tego trzymam, a waga stoi mi w miejscu 😭

Przepraszam za marudzenie, ale ledwo dzień się zaczął a ja już wiem, że będzie do bani.

Nie wiem, co z tymi bobaskami ostatnio 😶 jakaś pozycja Merkurego się zmieniła czy co 🤪

To mój wstał ~7:00 i ok 8:20 już spał 🙈 ale też jakichś marudny właśnie ostatnio jest... Macałam mu nawet dziąsła dzisiaj, ale nic nie wyczułam 🫠 także nie wiem, czy zęby idą ale nie czuć czy kurna co... Parę dni miał zieloną kupkę a ona od ząbkowania też taka może być wg grafik na 1szej stronie.

A tak to dwa pomidory umyłam w płynie do mycia rąk, a potem wysypał mi się odkamieniacz do ekspresu 🤡 także dzień zaczął się świetnie 🫪 ba, sprawdzałam nawet czy dzisiaj przypadkiem piątek 13ego nie jest...

Do tego rudy idiota ciągle drze ryja i delikatnie wybudza małego 🫩 no zabije

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:48

06.04.2025 - start stymulacji --> Ovaleap 1x150/dz --> Ovaleap 1x1 + Cetrotide 1x1

age.png
  • Kokosik Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yenne wrote:
    Ja się zastanawiam nad kurteczką, czy by się sprawdziła jak dziecko nie chodzi jeszcze ani nie siedzi 🤔 muszę pomyśleć, ewentualnie kupić coś lekkiego na jesień tańszego wiadomo 🙈

Czy tylko moje dziecko budzi się X razy tak do 23 po położeniu na sen nocny, a potem w miarę śpi (zazwyczaj)? Chociaż ostatnie dwie nocki to jakieś dziwne są. Budzi się raz np koło 2, a potem 4:20/4:30 urządza imprezę nagle (budzi się i zasypia i tak w koło) i dzisiaj zasnął koło 5:00 🫩 końcowo obudził się koło 7... Nie wiem tylko o co chodzi z tymi pobudkami wieczornymi. Śpi jak zabity i nagle się budzi co chwile... I nagle przestaje 😶
    Dziś o tej 4:20 to go znazłam w poprzek łóżeczka na brzuszku 🫠

Teraz jest na drzemce. Szybko się zmęczony zrobił jak na niego ostatnio... Ale położyłam go, dałam smoczka, powiedziałam że czas na drzemkę i wyszłam na chwilę a on sobie spokojnie na boczku leżał. Wróciłam, pogłaskałam go chwilę, postałam przy łóżeczku... Patrzę, a on śpi 😅 bez klepania po pupie, szuszania...

Takie lekkie kurteczki są super. Już używałyśmy dwa razy latem jak było zimno i wiało - raz do spacerówki i raz w nosidle. Do tego kapturek, przydał się

Yenne lubi tę wiadomość

32 👩 35🧔‍♂️
    05.2024 rozpoczęcie starań
    11.2024 straciliśmy aniołka 7 tc 💔💔💔

04.05.25 ⏸️🥹🌷9dpo
    17.01.26 👩‍🍼3220 g 52 cm 🩷

☀️ zaświeciło słoneczko ☀️

age.png
  • Yenne Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokosik wrote:
    Takie lekkie kurteczki są super. Już używałyśmy dwa razy latem jak było zimno i wiało - raz do spacerówki i raz w nosidle. Do tego kapturek, przydał się

Hmm to muszę pomyśleć 🤔 na razie zakupiłam ten kombinezon z zaffiro wełniany. Nie wiem, czy coś jeszcze będzie potrzebne na sezon zimowy...

Czapkę na jesień mamy, zimową też jeżeli będzie pasować 🤣

age.png
‹‹ 1348 1349 1350 1351 1352
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ