Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZEŃ 2026 ❄️
Odpowiedz

STYCZEŃ 2026 ❄️

Oceń ten wątek:
  • Yenne Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola1995 wrote:
    Ja jestem zalamana niby pytali czy wracam po macierzyńskim powiedzialam ze tak nawet bylam w firmie z mala no ze czekaja na mnie ☺️ a wczoraj sie dowiaduje ze maja mój dzial likwidować i mamy isc na inny na inne maszyny jak ktos nie da rady to zegnaja sie . O i tyle warta jest umowa na czas nieokreslony 🫪 jakos tak mnie to dobilo bo lubie swoja prace a pytanie czy bede miala gdzie wrocic 😥

Mala mi sie krecila od 23 do 3 rano wiec nie spalam wcale 😱 dopiero jak położyłam ją na srodku to smacznie zasnela ☺️ gotuje rosol na obiad i zastanawiam się czy moge zblenderowane warzywa z makaronem dac malej z troszeczke tego rosolu . 😊 Uj ze piatek moj chcial rosol to bedzie 🤣

"lubię" kliknęłam przez przypadek 🙈
    No to trochę do dupy firma skoro tak podchodzą do pracownika... Bo z tego, co kojarzę muszą ci dać stanowisko na podobnym poziomie i zakresie obowiązków 🤔 ale jeżeli się mylę, to poprawcie mnie proszę
    Sama się zastanawiam do czego wrócę w lutym 🤡 nieoficjalnie mój dział nie istnieje hah bo kolega poszedł do innego teamu i produktu, a ja byłam na L4, a potem macierzyński 🤪 a nas tylko dwójka w tym dziale była hahah więc może być ciekawie... Chciałam się ogarnąć z pythonem, ale przy małym to czasu nie ma + wieczorami już często nie mam siły... 🫩 A by się przydało bo może do działu analiz by mnie kierowniczka wcisnęła w razie czego... Przynajmniej kontaktu z klientem by nie było 🤣

No to nieźle ci się mała kręciła 🤡 mój na szczęście wieczorem koło 22 coś, a potem dopiero o 5:20 i o 6:30 wstał 🙈 a już jest 1,5h na drzemce. Coś musiałam go klepać po pupie co jakichś czas i szuszać, ale ogólnie śpi, ufff... Udało mi się nawet kawę wypić 😅

Wgl mąż wczoraj z młodym na łóżku urzędował a ja robiłam nam obiad.. a on nagle "Maaamaaa", lecę, a on do mnie że młody próbował zrobić jakiegoś koślawego niskiego czworaka 🥹🫪 ręce troszkę wyprostował i dupke uniósł trochę, i się uniósł 🥹 nawet jak nisko i koślawo to jestem dumna z niego ❤️

Aaaaa i miałyście rację 😅 od kiedy śpi na brzuszku to lepiej śpi, mniej się wybudza 😂 gorzej jak śpi na boku i pójdzie na brzuszek a on na brzuszku nie chciał być 🙈😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:48

klaudia00.. lubi tę wiadomość

Starania od 2022 :)
    2024 - 3x IUI :(

09.2024 - I procedura IVF

03.04.2025 - II procedura IVF
    06.04.2025 - start stymulacji --> Ovaleap 1x150/dz --> Ovaleap 1x1 + Cetrotide 1x1
    14.04.2025 - punkcja 🥚; zapłodniono 9🥚 --> 5 --> 4 ❄️ (5.1.1|2x 4.11|3.1.1)
    maj 2025 - FET x1 ❄️ 5.1.1 + EG 🎉
    21.01.2026 - 3420g, 53cm 🩵

age.png
  • klaudia00.. Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola1995 wrote:
    Ja jestem zalamana niby pytali czy wracam po macierzyńskim powiedzialam ze tak nawet bylam w firmie z mala no ze czekaja na mnie ☺️ a wczoraj sie dowiaduje ze maja mój dzial likwidować i mamy isc na inny na inne maszyny jak ktos nie da rady to zegnaja sie . O i tyle warta jest umowa na czas nieokreslony 🫪 jakos tak mnie to dobilo bo lubie swoja prace a pytanie czy bede miala gdzie wrocic 😥

Mala mi sie krecila od 23 do 3 rano wiec nie spalam wcale 😱 dopiero jak położyłam ją na srodku to smacznie zasnela ☺️ gotuje rosol na obiad i zastanawiam się czy moge zblenderowane warzywa z makaronem dac malej z troszeczke tego rosolu . 😊 Uj ze piatek moj chcial rosol to bedzie 🤣
    Dajesz posolone rzeczy? 🙂

Yenne gratulacje czworaka! Ja zostałam więźniem podłogi bo odkąd nauczyła się wspinać po mnie i wstawać na nogi ciągle marudzi bo tylko to by chciała robić 😵‍💫

age.png

⏸️ 19.05 🥹
    11.06 0,71cm człowieczka z ❤️
    21.07 prenatalne 🧬 zdrowa DZIEWCZYNKA!! 🥹❤️
    23.01 Już jest z nami!! 💖
    #rodzew2026 ❤️
  • Karola1995 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia00.. wrote:
    Dajesz posolone rzeczy? 🙂

Yenne gratulacje czworaka! Ja zostałam więźniem podłogi bo odkąd nauczyła się wspinać po mnie i wstawać na nogi ciągle marudzi bo tylko to by chciała robić 😵‍💫

,
    Troszeczke tak . Bo jalowych nie ruszy 😊

👧30
    🧔34

27.12.24 ⏸️
    7.01.25 mamy pecherzyk ❤️
    23.01.25 szpital 7+4 💔

23.04.25 ⏸️
    24.04.25 beta 130 ❤️
    26.04.25 beta 387❤️
    30.04.25 beta 1847❤️
    8.05.25 mamy dzidziusia 2,7mm z pikajacym serduszkiem ❤️
    19.05.25 dzidzia ma 1.3 cm ❤️
    29.05.25 kropeczka ma 2.4 cm ❤️
    11.06.25 maleństwo ma 4.5cm ❤️
    26.06.25 dzidzia ma 6.9 cm ❤️ ❤️
    16.07.25mamy 160g bobasa ❤️
    13.08.25 dziewczynka 340 g 🩷
    10.09.25 600 g księżniczki 🩷
    08.10.25 1100g królewny 🩷
    05.11.25 1997g księżniczki 🩷
    26.11.25 2600g 🩷🩷

Czekamy na ciebie słoneczko 🩷🩷

20.12.25 witaj na świecie córeczko 🩷 🩷

,, Kiedyś ktoś taki sam jak my opowiedział mi ze wszystko jest możliwe ,,

age.png
‹‹ 1358 1359 1360 1361 1362
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ