SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZEŃ 2026 ❄️
Odpowiedz

STYCZEŃ 2026 ❄️

Oceń ten wątek:
  • Yenne Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olkafar wrote:
    U nas też pogoda do bani dzisiaj…ale umówiłam się dzisiaj z rodzicami po dłuższym czasie, więc chyba wezmę po prostu folię do wózka i tyle się przejdę 🫣

Nie straszcie tymi regresami, bo ja wczoraj pochwaliłam sen mojego dziecka i teraz się boję, że nas to też dopadnie 😳

Wgl jeszcze apropo różnorodności dzieci. Ostatnio byliśmy na imprezie rodzinnej i kuzynka męża ma dziecko 14 miesięcy, które wielkościowo jest jak mój 7,5 miesięczny bobas 🤣🫣 więc no, byłam mega zdziwiona jak powiedziała, ile ich młody ma xd

Też mnie to bawi jak ludzie pytają ile ma, a Filip to taki koksu 🤣 no gdzieś te 9200 i 74cm są 🤣

Do nas w przyszłym tygodniu przyjeżdża brat męża z żoną i córeczką (1,5r ok) i trooooszke liczę, że ona zejdzie do poziomu Filipa w czworaki, i mały zatrybi 😅 ponoć dzieci podpatrują od siebie 🙈😅🤞 ona już chodzi, trochę raciato, ale chodzi 😅 ponoć lepiej jej zaczęło iść właśnie jak dzieci w żłobku zobaczyła
    A Filip ją będzie widywał prawie codziennie przez ponad tydzień, więc... 🍀🍀🍀🍀🍀

Starania od 2022 :)
    2024 - 3x IUI :(

09.2024 - I procedura IVF

03.04.2025 - II procedura IVF
    06.04.2025 - start stymulacji --> Ovaleap 1x150/dz --> Ovaleap 1x1 + Cetrotide 1x1
    14.04.2025 - punkcja 🥚; zapłodniono 9🥚 --> 5 --> 4 ❄️ (5.1.1|2x 4.11|3.1.1)
    maj 2025 - FET x1 ❄️ 5.1.1 + EG 🎉
    21.01.2026 - 3420g, 53cm 🩵

age.png
‹‹ 1386 1387 1388 1389 1390
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ