X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZEŃ 2026 ❄️
Odpowiedz

STYCZEŃ 2026 ❄️

Oceń ten wątek:
  • kropka_aga Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy zamówiony folik joie, ale nie pamiętam modelu + baza z regulacją kąta nachylenia. Z bazą obrotową kupimy kolejny fotelik :)

Dzisiaj byłam badać mocz i tym razem wszystko idealnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia, 22:14

Kokosik, kasialinkaa lubią tę wiadomość

👱‍♀️ 32
    👨 37
    🐈🐈

Euthyrox N50
    Pregna Plus
    Cytrynian Magnezu
    Acard 150

01.05 ⏸️
    20.05 4mm ❤️
    16.06 3,3 cm ❤️
    04.07 prenatalne 👍 6,8 cm / 60g ❤️
    14.07 8,8 cm / 80g 🩵
    04.08 180g 🩵
    02.09 ⌛️

preg.png
  • Hortensjaogrodowa Ekspertka

Wysłany: 23 sierpnia, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Wreszcie udało mi się Was nadrobić! Ostatnio miałam trochę na głowie i nie zaglądałam na forum, a tu ogromna ilość stron :)

Karola trzymam kciuki aby łożysko się podniosło!
    Ja mam nisko położone i krwawilam z tego powodu. Od tej pory staram się głównie leżeć. Lekarz zalecił ograniczyć wysiłek do zera, ban na seks. W poprzedniej ciąży też miałam nisko i poszło do góry wraz z powiększaniem się macicy więc mam nadzieję, że teraz też tak będzie.

Odnośnie fotelika to my mamy avionauta pixela pro, jest ok ale nie powiedziałabym, że jest dla mnie idealny. Niby pozycja dziecka jest zdrowa ale mimo wszystko jakoś córka się w nim mocno pionowo układała. Poza tym odbarwiła mu się tapicerka od potu na główce. Po praniu (prawidłowym) to nie zeszło i jeszcze wkładka się lekko zdeformowała 🤬

preg.png
‹‹ 434 435 436 437 438
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ