X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZEŃ 2026 ❄️
Odpowiedz

STYCZEŃ 2026 ❄️

Oceń ten wątek:
  • Olkafar Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martolina wrote:
    A może jakiś prysznic ciepły albo kąpiel ?

Wypiłam jeszcze miętę, jest delikatna poprawa. Ale chyba zaraz właśnie wezmę prysznic 😓

02/2025- cb 💔

11.05 ⏸️
    12.05- beta 144, prog 26,89
    14.05- beta 300, prog 24,18
    19.05- beta 2482, prog 17,77
    03.06- 1 wizyta 🤞🏼 9 mm dzidzi z bijącym serduszkiem 🥰
    02.07- dzidzia rośnie 4 cm 🥰
    10.07- zdrowy chłopiec naprawdopodobniej 🩵
    30.07- zdrowy chłopiec 🩵
    27.08- 268 g szczęścia 🩵
    11.09- 463 g chłopca 🩵
    24.09- 588 g bąbla 🩵
    22.10- 1112 g misia 🩵
    19.11- 1812 g synka 🩵
    3.12- kolejna wizyta 🍀

preg.png
  • AleksandraHS Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ellevv wrote:
    Anna, miłego L4! 🍹

Ja też siebie podziwiam ale cieszę się że mogłam tyle pracować 😊 choć też się już nie mogę doczekać odpoczynku 😅

Też nie mam merino kombinezonu.

Co do choinki.... ja już w sobotę ja ubrałam 🤣🤣 no po prostu nie mogłam wytrzymać jeszcze tygodnia haha więc niech sie Mikołaj na mnie gniewa ale te światełka wieczorem robią swoje 🤭😳
    Miłego L4 dziewczyny, ja jeszcze się muszę dwa tygodnie w pracy pomęczyć, no ale termin mam też później... Za dwa tyg czeka nas jeszcze przeprowadzka, także cała moja wyprawka jest póki co w rozsypce, czyli praktycznie jej nie ma, bo dopiero w weekend jadę do Polski odebrać ubranka po córkach koleżanki 😅 będzie jazda. Mam nadzieję że dam radę męża przekonać, żeby w tym roku kupić suszarkę automatyczną, bo już się boje tej góry prania

preg.png
  • Kate95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olkafar wrote:
    A ja się melduję z nieprzespaną nocką i obecnie z bólami lędźwiowymi. Wzięłam już nospe i na razie nie przechodzi. Jestem przerażona 😟
    Ja też nocka z bólami lędzwiowymi,ale pomału przechodzi.

preg.png. age.png
‹‹ 750 751 752 753 754
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ