STYCZEŃ 2026 ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki Najlepszego w Nowym roku 2026
Marysia spokojne dziecko , wczoraj cały dzien praktycznie przespala. Ale za to od 3 dzis juz tylko cycusia by chciała a ja mam akurat zejście.
Wstalam z temperatura 39 st. I mega kaszlem ( a nawet nie chce Wam opisywać co sie dzieje jak zaczyna mnie dusić,to tak jak z kichaniem po cesarce )
Znowu pobrali krew do badań zeby sprawdzić co jest powodem temperatury .
A ja juz mam trauma z pobieraniem krwi .
Mam pękające żyły, lewa reka nie nadaje sie do pobrań a prawa juz miejsca brak tyle wkuc mialam nieudanych.
Oby to nic poważnego bo liczę na jutrzejsze wyjście
Yenne lubi tę wiadomość
-
Gratuluję. Dużo zdrówka dla Was 😘Jagodecka wrote:Pisze dopiero teraz, bo przedwczoraj było za dużo emocji 🤍
Obudziło mnie duże krwawienie, wczoraj około 8:30 rano więc zadzwoniłam na porodówkę i kazali przyjechać na badania. Okazało się, ze zaczyna się poród i po prawie 10 godzinach urodziła się “chyba” Felicia (o ile mi się nie odwidzi). 18:17 ważąc 3185 g o długości 49cm 🫶🏻 mega słodka i kochana chociaż poród był straszny i czuję że będę mieć traumę.. 🫣 może opiszę kiedy indziej jeśli ktoś będzie chciał o tym przeczytać.
Wczoraj wszystko już było dobrze, dzidzia je jak powinna i gdy jej zrobili ostatni pomiar cukru we krwi pojechałyśmy do domku 😍mogłybyśmy zostać jeszcze dwie, trzy doby ale zaczynać rok samemu i w szpitalu, pierwszy raz od 20 lat bez starego brzmi dla mnie jak kara.
Sylwester był udany i teraz pisze do was z nocnego karmienia 😘 wszystkiego cudownego w nowym roku, żeby nasze kruszynki rosły i miały się coraz lepiej 🥳🥂 -
Jagodecka gratulacje ❤️ dużo zdrówka dla Was ❤️😍
Dzdzastakar może temperatura to reakcja na to ciśnienie? 🤔 Z pobieraniem to akurat doskonale rozumiem, u mnie również są problemy z pobieraniem z prawej ręki przez te trzy lata badań, a potem co miesiąc w ciąży. Na szczęście lewa ręka jeszcze daje radę 🙈Starania od 2022
2024 - 3x IUI
09.2024 - I procedura IVF
03.04.2025 - II procedura IVF
06.04.2025 - start stymulacji --> Ovaleap 1x150/dz --> Ovaleap 1x1 + Cetrotide 1x1
14.04.2025 - punkcja 🥚; zapłodniono 9🥚 --> 5 --> 4 ❄️ (5.1.1|2x 4.11|3.1.1)
maj 2025 - FET x1 ❄️ 5.1.1 + EG
29.05 - 9dpt beta 167,3 mIU/ml | prog 36,90 ng/ml
31.05 - 11dpt 561,4 mIU/ml 🤞🍀
23dpt - 3mm, migocze pięknie
29dpt - 9-10mm, 120-125/min 😍
#rodze2026

-
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH