Styczeń 2027 ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też taki leniuszek zawsze śpi pierwszym razem to się wystraszyłam aż mnie zamroziło widziałam dziecko ale zero ruchów od razu w głowie najgorszy scenariusz też tego nie znałam z poprzedniej ciąży syn zawsze bardzo aktywny był i tak mu zostałoBuburuza wrote:Dziewczyny czy któraś z was miała sytuacje, że dziecko na USG prawie się nie rusza? Widziałam tylko dwa razy jak lekko ruszył rączka, a mam USG co dwa tygodnie. Jutro z USG 17+0
Buburuza lubi tę wiadomość
Starania od stycznia 2023
22.04 .2024⏸️
23.04 beta 204.55
25.04 beta 522.39 prg 19.1
29.04 beta 3430.91
2.05 pęcherzyk w macicy
6.05 beta 27601.65 prg 31.2
20.05 jest ❤️
30.12.2024 Witaj synku 🩵
Starania od września 2025
20.05.2026 ⏸️
10.06 mamy ❤️ -
Werox wrote:Burburuza a próbowałaś jeść/pić coś słodkiego przed wizytą?
Tak wczoraj wypiłam zimną oranżadę i zjadłam 2 krówki
-
Hej dziewczyny! Melduje się po wizycie. Mamy 9 cm i 114 g krewetki i po wielkich bojach w badaniu, lekarz stwierdził dziewczynkę 🩷 także i przeczucia i czat i afirmacje zadziałały 😁 wg lekarza prowadzącego, zostawiamy termin z owulacji, bo zgadza się z USG. U mnie bobo też dzisiaj na początku się nie ruszało, ale pod koniec badania zaczęła fikać. Lekarz trochę potrząsł brzuchem, kazał zakaszleć bo próbował te płeć wyłapać no i potem się aktywowała. Ale nie powiem, też pierwsze sekundy były pełne grozy, jak zobaczyłam zero ruchów 🙈
Edit: pytałam też lekarza o rodzaj porodu przy trombofilii, to powiedział, że trombofilia nie warunkuje jak będzie przebiegać poród i bez problemu można naturalnie 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:27
baby33, _Dysia_, tosiekk, Margareetka, Aga_92, yecikowa lubią tę wiadomość
-
Buburuza, mój maluch też na ostatnim usg spał
potem machnął kilka razy rączkami i nóżką, ale był bardzo spokojny w porównaniu do poprzednich usg. Myślę, że może to też kwestia tego, że tego miejsca mają już coraz mniej i te fikołki nie są już tak spektakularne?
w każdym razie jeśli tętno jest prawidłowe to nie masz się czym martwić!
Jusia, gratuluję dziewuszki 💕
Jusia92 lubi tę wiadomość
-