Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczeń 2027 ❄️
Odpowiedz

Styczeń 2027 ❄️

Oceń ten wątek:
  • MamaWPlanach Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskra wrote:
    Właśnie też miałam o to pytać. Taki cienki się ten kombinezon wydaje... Serio ostateczn warstwa?

A macie jakieś polecajki adapterów do pasów samochodowych? Ruchów zazdroszczę. Mimo sporego brzuszka, drugiej ciąży i łożyska na ścianie tylnej nadal nic nie odczuwam a widzę, że część z Was na tym etapie już czuje.

Ja kupiłam dzisiaj na Vinted BeSafe za grosze w dobrym stanie, ale jeszcze nie używałam, więc nie wiem jak się sprawdza.

👫 39 i 40
    AMH 0,26
    IO
    Hashimoto/Niedoczynność (Eutyrox 75)

1 IVF- listopad 2025:
    (Menopur 150, Rekovelle 12, Orgalutran)
    3🥚, 2 ❄️
    * styczeń 2026- histeroskopia-> polip
    * FET- luty 2026, 3.2.1, beta 27,27⬇️
    * FET- marzec 2026, 3.2.2, beta 5,63⬇️

2 IVF- maj 2026:
    procedura wstrzymana⁉️

Naturalna ciąża🥹
    11.05 beta 295, 13.05 beta 609,
    15.05 beta 1186, 22.05 beta 14940,
    26.05 FHR 143 u/min💓,CRL 3,0 mm
    10.06 FHR 167 i/min💓, CRL 19,3 mm
    09.07 SANCO niskie ryzyka💙

„Jeszcze będzie dobrze — wierzę w to każdego dnia.”💙
  • Werox Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskra wrote:
    Właśnie też miałam o to pytać. Taki cienki się ten kombinezon wydaje... Serio ostateczn warstwa?

A macie jakieś polecajki adapterów do pasów samochodowych? Ruchów zazdroszczę. Mimo sporego brzuszka, drugiej ciąży i łożyska na ścianie tylnej nadal nic nie odczuwam a widzę, że część z Was na tym etapie już czuje.

Też się wahalam, ale tutaj dziewczyny też pisały że daje radę na mrozy i też sporo się naczytałam o tej wełnie merino. Merino trzyma temperaturę ciała i izoluje przed zimnem. Potem sobie przypomniałam że sama mam bardzo pdpobna kurtkę i też w niej śmigam w mrozy. Oczywiście dodatkowo do wózka dokupujemy wełniany śpiworek a to fotelika otulacz, ale planujemy tego używać przy naprawdę sporych mrozach :)

MamaWPlanach lubi tę wiadomość

🙎‍♀️25
    Endometrioza, adenomioza, pcos, anemia, hashimoto
    👨‍💼27

05.05 ⏸️
    02.06 1,62 cm z ❤️
    29.06 5,31 cm 💗
    08.07 6,97 cm 💗
    30.07 155g💗
    12.08 220g💗
    preg.png
  • Werox Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskra wrote:

Ja nie będę kupować adaptera, ostatnio trochę też o tym czytałam i według najnowszych rekomendacji najbezpieczniejsza jest jazda z prawidłowo ułożonym pasem, a źle dobrany adapter w razie wypadku może sprawdzić więcej szkód🫣
    Planuje dopytać jeszcze o to w ośmiu gwiazdkach bo w przyszłym tygodniu będziemy kupować fotelik- prezent od dziadków 😊
    Jeżeli macie jakies inne informacje to chętnie poczytam 🤭

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:02

🙎‍♀️25
    Endometrioza, adenomioza, pcos, anemia, hashimoto
    👨‍💼27

05.05 ⏸️
    02.06 1,62 cm z ❤️
    29.06 5,31 cm 💗
    08.07 6,97 cm 💗
    30.07 155g💗
    12.08 220g💗
    preg.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaWPlanach wrote:
    Ja kupiłam dzisiaj na Vinted BeSafe za grosze w dobrym stanie, ale jeszcze nie używałam, więc nie wiem jak się sprawdza.

Ja mam ten adapter i polecam. Fajnie mi się sprawdzał :)

I dla mnie kombinezon merino to też bedzie ostatnia warstwa zakładana na bobasa, a dodatkowo w gondoli będę mieć śpiworek zimowy, więc na pewno dzidziowi będzie cieplutko. A do fotelika to tym bardziej samo merino

MamaWPlanach lubi tę wiadomość

preg.png

age.png
  • Kinia197 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poduszka zajmowała dużo miejsca i było mi niewygodnie na niej. No i jestem typem kręcącym się 😂 Próbowałam kilka nocy i rzuciłam w kąt. Nie miałam z tego tytułu żadnych problemów.
    Teraz chyba kupię tą z Ikea co któraś z was poleciła. Wydaje się być mięciutka 😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:43

👩🏼29&30👨🏻
    🐈‍⬛🐈
    🩷 - 08.2024

preg.png
  • Nayshea Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A myślałyście może nad kombinezonem z merino z motulinka?

FET 22.04
    preg.png
  • MamaWPlanach Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia197 wrote:
    Widzę ze powoli podajecie imiona dla bobasów, chcecie żebym wrzucała na pierwszą stronę?

Myślę, że to świetny pomysł z dodaniem imienia przy 💙/🩷, mimo że sama jeszcze nie mam wybranego dla swojego🙃

👫 39 i 40
    AMH 0,26
    IO
    Hashimoto/Niedoczynność (Eutyrox 75)

1 IVF- listopad 2025:
    (Menopur 150, Rekovelle 12, Orgalutran)
    3🥚, 2 ❄️
    * styczeń 2026- histeroskopia-> polip
    * FET- luty 2026, 3.2.1, beta 27,27⬇️
    * FET- marzec 2026, 3.2.2, beta 5,63⬇️

2 IVF- maj 2026:
    procedura wstrzymana⁉️

Naturalna ciąża🥹
    11.05 beta 295, 13.05 beta 609,
    15.05 beta 1186, 22.05 beta 14940,
    26.05 FHR 143 u/min💓,CRL 3,0 mm
    10.06 FHR 167 i/min💓, CRL 19,3 mm
    09.07 SANCO niskie ryzyka💙

„Jeszcze będzie dobrze — wierzę w to każdego dnia.”💙
‹‹ 179 180 181 182 183
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ