Styczeń 2027 ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
jaskra wrote:Właśnie też miałam o to pytać. Taki cienki się ten kombinezon wydaje... Serio ostateczn warstwa?
A macie jakieś polecajki adapterów do pasów samochodowych? Ruchów zazdroszczę. Mimo sporego brzuszka, drugiej ciąży i łożyska na ścianie tylnej nadal nic nie odczuwam a widzę, że część z Was na tym etapie już czuje.
Ja kupiłam dzisiaj na Vinted BeSafe za grosze w dobrym stanie, ale jeszcze nie używałam, więc nie wiem jak się sprawdza.👫 39 i 40
AMH 0,26
IO
Hashimoto/Niedoczynność (Eutyrox 75)
1 IVF- listopad 2025:
(Menopur 150, Rekovelle 12, Orgalutran)
3🥚, 2 ❄️
* styczeń 2026- histeroskopia-> polip
* FET- luty 2026, 3.2.1, beta 27,27⬇️
* FET- marzec 2026, 3.2.2, beta 5,63⬇️
2 IVF- maj 2026:
procedura wstrzymana⁉️
Naturalna ciąża🥹
11.05 beta 295, 13.05 beta 609,
15.05 beta 1186, 22.05 beta 14940,
26.05 FHR 143 u/min💓,CRL 3,0 mm
10.06 FHR 167 i/min💓, CRL 19,3 mm
09.07 SANCO niskie ryzyka💙
„Jeszcze będzie dobrze — wierzę w to każdego dnia.”💙 -
jaskra wrote:Właśnie też miałam o to pytać. Taki cienki się ten kombinezon wydaje... Serio ostateczn warstwa?
A macie jakieś polecajki adapterów do pasów samochodowych? Ruchów zazdroszczę. Mimo sporego brzuszka, drugiej ciąży i łożyska na ścianie tylnej nadal nic nie odczuwam a widzę, że część z Was na tym etapie już czuje.
Też się wahalam, ale tutaj dziewczyny też pisały że daje radę na mrozy i też sporo się naczytałam o tej wełnie merino. Merino trzyma temperaturę ciała i izoluje przed zimnem. Potem sobie przypomniałam że sama mam bardzo pdpobna kurtkę i też w niej śmigam w mrozy. Oczywiście dodatkowo do wózka dokupujemy wełniany śpiworek a to fotelika otulacz, ale planujemy tego używać przy naprawdę sporych mrozach
MamaWPlanach lubi tę wiadomość
-
Ja nie będę kupować adaptera, ostatnio trochę też o tym czytałam i według najnowszych rekomendacji najbezpieczniejsza jest jazda z prawidłowo ułożonym pasem, a źle dobrany adapter w razie wypadku może sprawdzić więcej szkód🫣
Planuje dopytać jeszcze o to w ośmiu gwiazdkach bo w przyszłym tygodniu będziemy kupować fotelik- prezent od dziadków 😊
Jeżeli macie jakies inne informacje to chętnie poczytam 🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:02
-
MamaWPlanach wrote:Ja kupiłam dzisiaj na Vinted BeSafe za grosze w dobrym stanie, ale jeszcze nie używałam, więc nie wiem jak się sprawdza.
Ja mam ten adapter i polecam. Fajnie mi się sprawdzał
I dla mnie kombinezon merino to też bedzie ostatnia warstwa zakładana na bobasa, a dodatkowo w gondoli będę mieć śpiworek zimowy, więc na pewno dzidziowi będzie cieplutko. A do fotelika to tym bardziej samo merino
MamaWPlanach lubi tę wiadomość
-
Poduszka zajmowała dużo miejsca i było mi niewygodnie na niej. No i jestem typem kręcącym się 😂 Próbowałam kilka nocy i rzuciłam w kąt. Nie miałam z tego tytułu żadnych problemów.
Teraz chyba kupię tą z Ikea co któraś z was poleciła. Wydaje się być mięciutka 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:43
-
Kinia197 wrote:Widzę ze powoli podajecie imiona dla bobasów, chcecie żebym wrzucała na pierwszą stronę?
Myślę, że to świetny pomysł z dodaniem imienia przy 💙/🩷, mimo że sama jeszcze nie mam wybranego dla swojego🙃👫 39 i 40
AMH 0,26
IO
Hashimoto/Niedoczynność (Eutyrox 75)
1 IVF- listopad 2025:
(Menopur 150, Rekovelle 12, Orgalutran)
3🥚, 2 ❄️
* styczeń 2026- histeroskopia-> polip
* FET- luty 2026, 3.2.1, beta 27,27⬇️
* FET- marzec 2026, 3.2.2, beta 5,63⬇️
2 IVF- maj 2026:
procedura wstrzymana⁉️
Naturalna ciąża🥹