Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaaaa idę się upić femaltikerem ze szczęścia.
Łucja zassała okrągły smoczek.
Dzięki za odpowiedzi o spacerach, dzisiaj zaliczyłyśmy pierwszy krótki spacer.Muska, Szmaragdowa, helagazela, annaki, FreshMm, kate88:), Aenu, Mama-Ali, Didi_85, Polaj, makasa, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Bubu gratuluję
wszystkie wątpliwości już za Tobą
Ja byłam z pieskiem na 3 km rundce wokół osiedla, wykąpałam się, zjadłam kolację i żałuję że nie mam lodów w domuZostaje mi leżenie i czytanie książki. Mąż poszedł na spotkanie z kolegami i wróci pewnie koło 22, czyli 2 godziny samotności
Bubu93 lubi tę wiadomość
-
A ja ogolona wykąpana i po ostatnim posiłku
. Proszę o kciuki na jutro. Rano o 7 jadę do szpitala!!! Mam nadzieję że szybko mnie wezmą bo padnę i głodzie;)
helagazela, FreshMm, kate88:), Aenu, Gosiak, Mama-Ali, Muska, natki89, Didi_85, Pooziomka, Polaj, Bubu93, Szmaragdowa, ana167, makasa, Krokodylica, Paula_29, ktosiowa, Lagostina, Marzycielka111192, Morwa lubią tę wiadomość
-
Ja też już po ostatnim posiłku. Zaraz idę wziąć kąpiel. Jutro o 6.30 mam być w szpitalu. Poproszę o kciuki!
Polaj, helagazela, Szmaragdowa, ana167, Muska, Mama-Ali, Krokodylica, Paula_29, Eklerka13579, natki89, annaki, Aenu, ktosiowa, Lagostina, kate88:), Marzycielka111192, Morwa lubią tę wiadomość
-
calza wrote:Powiedzcie proszę czy któraś z Was też ma wrażenie, że ma puste piersi? Co prawda trochę w ciąży urosły, ale siary brak, martwię się, czy w ogóle będę mieć mleko w piersiach....
Tez zastanawialam sie jak to bedzie i pokarm sie pojawil w drugiej dobie po porodzie
U Ciebie tez bedzie zobaczyszCórcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
A u nas dzisiaj o 5:50 przyszla na swiat Julia z waga 3920
po wielu przebojach wczoraj o 20 zaczely sie skurcze... po 23 odeszly wody do konca... a do prawie 5 rano walczylysmy naturalnym porodem ale moja waska miednica nie dala przejsc glowce i zakonczylo sie CC.
PS. Bole krzyzowe podczas porodu ro jakas nieziemska masakra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 22:25
annaki, natki89, helagazela, Aenu, Szmaragdowa, ktosiowa, Lagostina, Paula_29, wronka, Polaj, Bubu93, kate88:), Krokodylica, Muska, Mama-Ali, Myszk@, Marzycielka111192, Morwa, emerald_m lubią tę wiadomość
Wg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka
-
Helka byłaś super dzielna
gratulacje!
Annaki, Poziomka trzymam kciuki za Was!
Szmaragdowa u mnie wczoraj Malutka miała taki leniwy dzień a zawsze wieczorem konkretnie fikała. Chyba miała swój dzień leniwcadzisiaj zaczęła się wyginać koło 4 rano i przez cały dzień nie dawała o sobie zapomnieć, a po 20 dosłownie nastawiała się do głaskania. Teraz poszła spać
myślę, że u Ciebie też taki dzień leniwca
nie martw się!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 22:39
Szmaragdowa lubi tę wiadomość
-
Helka891 wrote:A u nas dzisiaj o 5:50 przyszla na swiat Julia z waga 3920
po wielu przebojach wczoraj o 20 zaczely sie skurcze... po 23 odeszly wody do konca... a do prawie 5 rano walczylysmy naturalnym porodem ale moja waska miednica nie dala przejsc glowce i zakonczylo sie CC.
PS. Bole krzyzowe podczas porodu ro jakas nieziemska masakra.Helka891 lubi tę wiadomość
-
Dzis przez to spanie słabo u mnie bylo z piciem wody a chyba juz przyzwyczaiłam dziecię do tych 4l dziennie
na wieczór wypilam dużo i teraz jest bajlando w brzuchu
Helka wielkie gratulacje! Współczuję bóli krzyżowych, ja tego boję się przy porodzie najbardziej. Zawsze na miesiączkę właśnie plecy mnie bolały masakrycznie a nie brzuch, podejrzewam ze przy porodzie będę miała tak samoJagna24.01.2018
-
ŚwinkaMinka wrote:Lagostina co tam u was?? wszystko w porządku?? mój mały też przez kilka ostatnich dni był bardzo "apatyczny" dziś jest bardziej aktywny, więc może i twoja mała miała słabsze dni
Właśnie wróciłam z IP. Godzina pod ktg a na mim góry, doliny i lasy. Ja swoje do lekarza, że nie czuję ruchów dalej, on że wszystko ok. Mówię, że skurcze łapią a on, że to normalne i wszystko ok. Parodia jakaś... Nie zrobił usg, zbadał manualnie i to tak boleśnie, że nigdy czegoś takiego nie doświadczyłam. Miałam wrażenie, że całą dłoń wsadził i kręcił... Teraz ledwo chodzę.;p
GRATULACJE dziewczyny! Jesteście megadzielne!:*
XyZ