Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyInez87 wrote:Ruda_ann dziękuje za pomoc
Spoko - dobrze że ktoś takie tematy porusza i trochę uspokaja nerwy
To tak jak z lakierem hybrydowym też jej tekst
JA się biję z myślami bo rozjaśniam włosy na te moje nickowe - rude no i kurde trochę się jednak obawiam i albo poczekam do II trymestru, albo machnę się henną... kurde bo mam już duży odrost - gaddemyt -
Morwa, Lovi, madzia8lenka jakie piękne serduszka gratuluję Dziołchy
Ruda_ann ja w ciąży farbowalam włosy, pamiętam że ginekolog smial się kiedy go o to wtedy pytalam. Teraz też będę farbowac.Morwa, Ruda_ann lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja po wyjeździe służbowym wróciłam poznym południem. Poszłam na drzemke i obudziłam się o północy. Czuję się wyspana jak jeszcze nigdy
Wszystkim dziewczynom bardzo bardzo gratuluję serduszek i zazdroszczę
Dobijacie mnie ze widzicie już serduszka przy 2-3mm zarodka. Moj optymizm gdzieś znika jak to czytam chociaż cieszę się waszym szczęściem. :*
LidziA bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że szybko wrócisz na fioletowa stronę i pochwalisz się nam. Trzymaj się :*madzia8lenka lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Boje sie ze łapie mnie gorączka od tych cholernych zatok dlaczego teraz nas dopadło to straszne przeziębienie... tak sie boje o Bałwanka
Po co masz się martwić... -
nick nieaktualnyDzień dobry w kolejnym pięknym dniu
Chyba lato w końcu przyszło, co? ach cudownie!
Miłego dnia Dziewczyny ja się ogarniam do pracy...
W chwili obecnej/w obecnym stanie strasznie żałuję że nie mieszkam jednak w jakimś ciepłym kraju typu Włochy albo Hiszpania... marzą mi się drzemki okołoobiednie -
nick nieaktualnyGorączka znika, katar trochę odpuścił, pojawił sie lekki kaszel hmmmmm co to za przeziębienie???? Zwarjowac można zaraz znowu robię mleko z czosnkiem meeega mi to pomaga. Moze jednak uda sie pokonać te wirusy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 06:48
Ruda_ann lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry mamusie. Mam nadzieję że chorubsko szybko Was zostawi bo te katary to straszne meczarnie.
U nas dzisiaj znowu lato, ma być 28 stopni aż się nie chce do pracy chodzić tylko zostać i wylegiwać się na balkonie. No trudno byle do soboty. Miłego dnia babeczki -
jagodowa91 wrote:Dzień dobry bardzo! Jak się czujecie dziewczyny? Ja już z rana na becie byłam, zobaczymy czy jest przyrost.
daj znać później co z betą, ale bądź dobrej myśli, napewno ładnie przyrastaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 07:30
-
LidziA89 wrote:A ja sie oficjalnie zegnam... beta nie rośnie pecherzyk tez nie czekam na poronienie jak nie bedzie do poniedzialku to do szpitala. Wam kochane zycze spokojnych ciaz bede tu do was zagladac :* trzymam za was wszyskie kciuki. Mam nadzieje szybko wrocic na fioletowa strone.
-
Girl25 wrote:Hej jestem u Was nowa i od razu błagam o radę ! Okres mi się spoznial i zrobiłam bete 18 dpo wyszła 2384 powtorzylam dwa dni później i była już 4737 czyli o 101% ale coś mnie podkusilo i zrobiłam dziś 3cia czyli 25 dpo i 5 dni po ostatniej, wyszła 17270 na pierwszy rzut oka piękna ale jak obliczylam na kalkulatorze belly przyrost bety od tego 4837 i dzisiejszą to wyszło ze przyrosla tylko o 67 % i teraz nie wiem czy to ten kalkulator tylko dobrze oblicza jak porównuje się wyniki które są robione w odstępach 2 dni a jak dłużej to swiruje czy mi neta wolniej rośnie ? Martwię się
Girl, witaj
A co do bety, to jedyna rada- nie rób więcej
Teraz już tylko wizyta u lekarza i potwierdzenie ciąży -
Dzień dobry z samego rana
Mam dziś dobry humor. Mimo,że trochę się nie wyspalam ale wstałam już, mam trochę "roboty w domu" i muszę to ogarnąć.
U mnie też brak mdłości, tylko piersi strasznie bolą. W pierwszej ciąży z córką już w tym tygodniu wymiotowalam jak kot i spałam całymi dniami.
Jagodowa- trzymam kciuki za ładny przyrost bety ! Daj nam znać
Ktoś dzisiaj wizytuje? Też kciuki.MoniaP lubi tę wiadomość
-
Witajcie.
Piękna pogoda się zapowiada to i człowiekowi jakoś lepiej sie funkcjonuje.
Współczuje strat dziewczyny. Życze Wam szybkiego powrotu na fioletową strone!
Dziewczynom, które widziały serduszka gratuluje. Zazdroszcze
Inez pytałaś o lot samolotem. My mielismy wykupione wczasy na Rodos w czerwcu. Ale zrezygnowaliśmy. Stwierdziliśmy, że nie będziemy ryzykować dla przyjemności. Będziemy mieli jeszcze okazje polecieć a teraz maleństwo w brzuchu jest najważniejsze. ALE to był wyjazd na wakacje. Jeśli bym miała lecieć w jakimś innym ważnym celu pewnie za zgodą lekarza bym leciała.
Dzisiaj na 19.00 wizyta. Już mi wywraca żołądkiem Ogólnie z objawów oprócz dużej ilości śluzu nic mi nie dolega. Czasem ciągnie jajnik, ale to bardzo rzadko. Ale migdały na mdłości w razie wu już kupione
Pozdrawiam w ten piękny dzień, trzymajcie za mnie kciuki na wizycie