Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Pani doktor powiedziała ,że to wielkoludek Twój to dopiero będzie wielkoludek mojego na pierwszym usg w ogóle nie widziałam :p a byłam w 5t+2d. Pan doktor wtedy zmierzył pęcherzyk i pogratulował ,że jest w macicy :p
Podobno wieksze pecherzyki wróżą chłopaków...hmmm
Czary mary czary mary...Morwa, natki89 lubią tę wiadomość
-
Karmelova wrote:Morwa po pierwsze to serdecznie gratuluję a po drugie bardzo mnie pocieszyłaś bo ja byłam na usg w 5w4d i też widziałam tylko pęcherzyk
P.s u mnie na poprzedniej wizycie nic nawet doktor nie powiedział o ciałku żółtkowym, więc jego również nie widziałam widziałam sam pęcherzyk i krwiaka. U mnie nie było możliwości ,że owulacja się przesunęła, bo miałam in vitro , a dzisiaj okazało się ,że niepotrzebnie się stresowalam i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Wszystko książkowoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2017, 15:31
Krokodylica, Ruda_ann lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie tez nie mówił o ciałku tylko malutki pecharzyk był. Zreszta było to usg express widac było ze gin nie chce spędzać duzo czasu w okolicy Bałwanka powiedział ze następnym razem będziemy juz oglądać dokładniej co i jak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2017, 15:55
-
Dziewczyny Wy tu piszecie że macie katar a ja mam opryszczkę na ustach Wiem że w ciazy nie jest ona za dobra. Fakt że nie mam jej pierwszy raz tylko już chyba z setny w całym swoim życiu ale nie zmienia to faktu że w ciazy. Szwagierka mnie trochę nastraszyla że to jest bardzo niebezpieczne. Że ona w drugiej ciąży na końcu dostała i synek miał parę razy w ciągu roku robione badanie słuchu. Poczytałam trochę o tym w Internecie i różnie piszą. Że to niebezpieczne a inni że grozniejsze jeśli wyjdzie tam na dole a na ustach to w porządku, nie ma zadnego zagrozenia. Już niewiem co o tym myśleć...
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/392ec2f2d704.jpg
Przedstawiam Wam moją malutką Kruszynkę mam 3 mm i widzieliśmy bijące serduszko ciąża młodsza o 3 dni bo dokładnie mamy dzisiaj 6 tc kolejna wizyta w 9 tc a termin taki jak wyznaczył BBF czyli 8 stycznia 2018 r.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2017, 16:39
Kaczorka, Agniechaaaa, s1985, natki89, BlackCatNorL, Morwa, Anuśka, Mama-Ali, alexast, zapachmalin, FreshMm, Krokodylica, helagazela, be_aduska, Raven lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadzia8lenka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/392ec2f2d704.jpg
Przedstawiam Wam moją malutką Kruszynkę mam 3 mm i widzieliśmy bijące serduszko ciąża młodsza o 3 dni bo dokładnie mamy dzisiaj 6 tc kolejna wizyta w 9 tc a termin taki jak wyznaczył BBF czyli 8 stycznia 2018 r.
Gratuluje!!! ❤️❤️❤️madzia8lenka lubi tę wiadomość
-
Co do moich plamień, na razie się nie stresować. Jak pisała Anuśka to może być wzmożone plamienie po badaniu. I tyle. Kolejna wizyta 26.05..
Anuśka, Angela*, Mama-Ali, FreshMm, Krokodylica, helagazela lubią tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nieznajoma123 wrote:Cześć dziewczyny.
Jestem tu nowa i nie wiem gdzie napisać.
Cykle mam30 dniowe @ostatnia 13.04 czyli dziś 34 dc wczoraj robiłam beta hcg i wyszło 112,6 czy to nie za niski wynik?
Hej Wygoogluj sobie normy dla poszczególnych tygodni ciąży Masz bardzo dobry wynik Nie stresuj się tylko umawiaj na pierwszą wizytę do gina
Dziewczyny gratuluję Wam serduszek i udanych wizyt Oby tak dalejmadzia8lenka, Mika77 lubią tę wiadomość
-
nieznajoma123 wrote:Cześć dziewczyny.
Jestem tu nowa i nie wiem gdzie napisać.
Cykle mam30 dniowe @ostatnia 13.04 czyli dziś 34 dc wczoraj robiłam beta hcg i wyszło 112,6 czy to nie za niski wynik?