Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Właśnie zgotowałam gar ogórkowej, ciekawe czy starczy do jutra.
Roztargnienie ojjj tak, budyń zamiast mózgu... a na co dzień jestem zorganizowana!
Współczuję plamień, ha dotąd nie miałam więc pewnie w panice leciała bym do gina.
Oj to dobrze wiedzieć że nie jestem w tej ciążowej sklerozie osamotniona ;pKrokodylica lubi tę wiadomość
-
darin wrote:mnie też ostatnio brzuch boli.. a wizyta dopiero 30.05 staram się leżec tyle ile sie da.. no ale ile sie da lezec przy 2latku?
co do wagi to schudłam 1kg
A ja jeszcze przytylam 2kg no ale tak mam od zawsze, waga mi się waha raz 53, a raz 55 -
nick nieaktualny
-
Mikuśka wrote:a ja dzis mam bardzo żołte plamienia takie wodniste i kręgoslup mnie boli i w ogóle jestem bleee dziś i ten dzień w pracy sie dłuży a jeszcze do zrobienie tyle po pracy ze szok buuuuu
-
Angela* wrote:Na Twoim miejscu nir lekceważyla bym tego ... Plamisz żywa krwią czy jak?
Powiedzmy że 'wygląda' to jak końcówka okresu.. Kilka kropel krwi co jakiś czas.'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualnyjagodowa91 wrote:Powiedzmy że 'wygląda' to jak końcówka okresu.. Kilka kropel krwi co jakiś czas.
Ja tak jak pisałam pomimo zachowania spokoju skontaktowała bym sie z ginem, nie zaszkodzi a dobrze, zeby specjalista Ci powiedział co i jakKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jagodowa91, Agniechaaaa, madzia8lenka, wronka, Anuśka, Krokodylica, Marzycielka111192, ktosiowa, BlackCatNorL, Mama-Ali, Angela*, pietruszkanatki, emerald_m, FreshMm, natki89, s1985, Inez87, helagazela, Ruda_ann, be_aduska, Andzia87, agulineczka, Raven, Magdalenna lubią tę wiadomość
-
Gratulacje! Rośnijcie zdrowo!
Morwa lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny