Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Anuśka zemdliło mnie od Twojego zdjęcia. Heh chyba Franek nie lubi brokuła.
Ha ha to nie zaglądaj przez moment na inne wątki bo tam też wrzuciłam tą fotkę
Morwa no gratulacjeJakiż Gumiś fotogeniczny
Elegancki
Gratulacje
Morwa lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:U mnie dzisiaj też zielony obiadek
Zupa krem z brokuła i kalafiora z grzankami
Mniammmm
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/25b63a8150a0.jpg -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e96c403621f6.png
po 6 próbach udało mi sie wstawić zdjęcie mojego dziedzica z zeszłego tygodniaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2017, 14:27
jagodowa91, Agniechaaaa, Morwa, Krokodylica, Anuśka, natki89, be_aduska, Raven, Magdalenna lubią tę wiadomość
-
jagodowa91 wrote:Powiedzmy że 'wygląda' to jak końcówka okresu.. Kilka kropel krwi co jakiś czas.
Kontaktowalas sie z lekarzem ? Ja w niedziele rano wstalam z jasnobrazowym plamieniem na bieliźnie, i odrazu pojechalam na ip i do Dzis jestem na oddziale , mimo ze jest wszystko dobrze i mam 2 bijace serduszka
Opiekuje sie mna moj gin na oddziale
Na Twoim miejscu skontaktowalabym sie z lekarzem albo pojechala na ip zeby chociaż zrobli usg ... -
Angela* wrote:Kontaktowalas sie z lekarzem ? Ja w niedziele rano wstalam z jasnobrazowym plamieniem na bieliźnie, i odrazu pojechalam na ip i do Dzis jestem na oddziale , mimo ze jest wszystko dobrze i mam 2 bijace serduszka
Opiekuje sie mna moj gin na oddziale
Na Twoim miejscu skontaktowalabym sie z lekarzem albo pojechala na ip zeby chociaż zrobli usg ...
USG miałam robione wczoraj, ale lekarz nic nie widział. W takim razie chyba ruszę do lekarza.'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010moje Szczęście!
Aniołki[*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Mama-Ali wrote:Super
, ale gigant, 10,5mm
, moj miał zaledwie 4mm ale to było tydzien temu
, wiec pewnie nadgonił.
Twój to dopiero będzie wielkoludek
mojego na pierwszym usg w ogóle nie widziałam :p a byłam w 5t+2d. Pan doktor wtedy zmierzył pęcherzyk i pogratulował ,że jest w macicy :p
ktosiowa, Krokodylica, emerald_m lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Pani doktor powiedziała ,że to wielkoludek
Twój to dopiero będzie wielkoludek
mojego na pierwszym usg w ogóle nie widziałam :p a byłam w 5t+2d. Pan doktor wtedy zmierzył pęcherzyk i pogratulował ,że jest w macicy :p
. Ciekawe czy pani doktor podglądnie mój pęcherzyk
Morwa lubi tę wiadomość
-
Angela* wrote:Super ! A co z krwiakiem ?
ktosiowa, Krokodylica, jagodowa91, FreshMm, madzia8lenka, Raven lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Gumiś najwyraźniej "zjada" wszystko co popadnie, bo pani doktor dzisiaj na usg nie widziała już krwiaka, więc najprawdopodobniej zniknął i poszedł w niepamięć
Uff tyle dobrzetez mialam wczoraj do Wrocka jechac , ale jak wyjde to sie umowie na najblizszy termin
Morwa lubi tę wiadomość