Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Z malenstwem wszystko bedzie dobrze. Ja w pierwszej ciazy mialam zaslabniecia od 15 tygodnia i trwalo to jakis miesiac musialam tylko do kardiologa pojsc zeby sprawdzil moje krazenie. Gorsze sa omdlenia gdzie traci sie przytomnosc i kontakt z rzeczywistoscia.Girl25 wrote:Ale miałam dziś akcje w sklepie. .... stałam w długiej kolejce na miesnym markecie i jak minęła już większa połowa zaczęło mi się robić ciemno przed oczami wyszłam z niej żeby usiąść i dopiero babka która stała przede mna w kolejce się zainteresowała jak skończyła kupować i poprosiła dla mnie o szklankę wody , później jak lepiej mi się zrobiło wzięłam bułkę bo akurat była obok i dali mi drugą szklankę wody . Później mnie obsluzyly poza kolejnością i kazały mówić na następny raz ze jestem w ciąży i mnie obsluza też poza kolejką. Może od teraz w tym sklepie dadzą tabliczkę ze kobiety w ciąży mają pierwszeństwo
. Przechodzili ludzie koło mnie ale nikt się nie zainteresował poza ta babka a później pracownikami sklepu . Ale i tak z tego wszystkiego boję się czy dziecku nic to nie zagrozilo. ... niby nie zemdlalam ale jednak ... może panikuje
. Chyba zacznę nosić kartę ciąży przy sobie w razie coCórcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
Ja mam 4.08 połówkowe, a to już za 6 dni

Co do zasłabnięcia to mi się raz zdarzyło w sklepie przy kasie samoobsługowej, aż musiałam usiąść na podłodze i też nikt nie zareagował, a chłopak z obsługi tych kas przyglądał mi się z daleka.
śniło mi się dzisiaj, żę dostałam różową kartkę na której było napisane że będe miała córkę i imiona Maja Wiktoria
ciekawe czy proroczy sen
chociaz takich imion w ogóle nie braliśmy pod uwagę 
*Sylwia lubi tę wiadomość

-
No to widzę że nie tylko ja mam przedszkolne stresy

Ana mnie ostatnio najbardziej wymioty męczą wieczór, nie wiem co to za nowy system ale już serio wymiękam.
Ja mam wizytę 1 sierpnia i już bardzo na nią czekam bo się stresuję czy z maluszkiem ok. A połówkowe pewnie ustalimy termin we wtorek. -
Mowialam a raczej pisałam bo nie odbieral , to odpisał żebym nogi do góry dała i resztę powiedział ze w ciąży często się tak zdarzaPolaj wrote:Wiem o czym mowisz.
Ja tak mialam tydzien temu jak jux mam splycony oddech i przyspieszone tetno to szukam czgos gdzie moge przysiasc.
Powiedz lekarzowi ze mialas taka akcje.cWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 18:43
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]

-
Hello
Weekend na półmetku a mąż po urlopie wraca już do pracy
Mało skorzystaliśmy z tego urlopu, bo ciągle wykańcza domek. Przesunęliśmy przeprowadzkę na 7 sierpnia, bo w dalszym ciągu nie ma gazu i wody
Mam nadzieję, że do tej pory podłączą, bo dłużej tu nie możemy już mieszkać.
Teraz jestem w trakcie przygotowywania tarty z borówkami i białą czekoladą.
Kupiłam też używany kilka razy detektor tętna Angelsounds. Mam nadzieję, że trochę mnie wyciszy po ostatnich przebojach.
Fajnie macie z tymi połówkowymi. Ja pewnie poczekam do końca sierpnia na termin, bo mam jeszcze normalną wizytę 16 sierpnia. Dopiero po tej wizycie ustalimy z lekarzem termin połówkowych.
Miłego wieczoru! :*

-
Widzę że nie jestem sama z problem "robi mi się słabo".
Ja połówkowe mam 23.08. Trochę późno bo lekarz ma urlop.
Mój szkrab też idzie od września do przedszkola. Póki co się nie stresuję. Olek jest żłobkowym dzieckiem, a w kwietniu chodziliśmy na soboty zapoznawcze do przedszkola. Poznaliśmy tam Panie i dzieci. W czerwcu byliśmy na zebraniu też z dzieciakami. Dzieci bawiły się w jednej sali a rodzice byli w innej sali. Panie są miłe, wiem jak przebiega tam dzień itd. Stres przyjdzie pewnie pod koniec sierpnia i 1 września
znając życie to ja będę bardziej przeżywać pierwszy dzień w przedszkolu niż Olek.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ja też miewam chwile, że nogi sie pode mną uginają, ostatnio w sklepie ale M był obok i zdążył zareagować zanim coś pozrzucałam z półek szukając podparcia.
Ja połówkowe mam dopiero 13.09, więc gdzieś na szarym końcu.. ale co się dziwić, termin na 30.01
zwykłe usg 2d i też nie płacę, bo to z programu ue, z wieku ani z wywiadu się nie łapię ;-p a 8.08 wizyta u gina. Może wtedy umówi mnie na usg 4d w szpitalu, bo w ostatniej ciąży też przed połówkowym mi robił i wtedy poznaliśmy płeć no i mamy nagranie.
-
Rybaa ja też mam późno, termin ustalony na 7 września ale zastanawiam się czy nie zmienić na 31 sierpnia żeby dobrze sprawdzić serduszko. Muszę jeszcze zapytać gin na ile to ma znaczenie i kiedy lepiej się umówić
A 9.08 też mam wizytę, ale taką kontrolną