Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczyny!
U mnie dzis lato na calego tylko 33 stopnie, echh
Córka pojechala z treściami na basen , maz konczy obiadek i leci na zabezpieczenie festynutakze cale popoludnie mam dla siebie
także odpoczynek
Ja tez w piatek zaczelam 18tydz
Jezuu jak ten czas lecijuz polowa wakacji zaraz szkola , jesien
Milego dziewczynyKrokodylica, emi2016 lubią tę wiadomość
-
alexast wrote:Widzę że nie jestem sama z problem "robi mi się słabo".
Ja połówkowe mam 23.08. Trochę późno bo lekarz ma urlop.
Mój szkrab też idzie od września do przedszkola. Póki co się nie stresuję. Olek jest żłobkowym dzieckiem, a w kwietniu chodziliśmy na soboty zapoznawcze do przedszkola. Poznaliśmy tam Panie i dzieci. W czerwcu byliśmy na zebraniu też z dzieciakami. Dzieci bawiły się w jednej sali a rodzice byli w innej sali. Panie są miłe, wiem jak przebiega tam dzień itd. Stres przyjdzie pewnie pod koniec sierpnia i 1 wrześniaznając życie to ja będę bardziej przeżywać pierwszy dzień w przedszkolu niż Olek.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl - czarno przed oczami mi się jeszcze nie zrobiło. Jeśli zdarza Ci się tak mieć to powiedz to swojemu to ginowi. Ja o tym robieniu się słabo powiedziałam gince. Mam mierzyć ciśnienie i jeśli to będzie się powtarzało to da mi skierowanie do kardiologa, bo mam w tym czasie kołotanie serca.
Dorka - połówkowe robi się od 18tego do 22tyg.
U nas też straszny upał. Ja jutro idę do pracy i już mam stresa. Nie chce mi się. Pocieszam się, że to tylko dwa tygodnie. Potem pójdę najprawdopodobniej na l4. -
Alexast pisałam mu bo nie odbierał to napisał że to normalne i żebym dawała nogi do góry to przejdzie. ... I tyle.... To przez długie stanie , tak mi się przynajmniej wydaje bo takto nic takiego więcej się nie zdarza i to był pierwszy raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2017, 14:30
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl25 wrote:Jadacie lody z maca?
A ja jem i pije od czasu do czasu Shake'a waniliowego i zdarzyło mi się zjeść tortillę, bo miałam ochotę. Więcej syfu jest czasem w produktach, które kupujemy w sklepach, więc nie mam wyrzutów sumienia jeśli raz na jakiś czas zgrzeszę
New Baby
Julia -
Girl25 wrote:chodzi mi bardziej o lody bo podobno robione sa z surowych jajek...
Miedzy innymi nie korzystam z tego
Tak samo mieso nie zawsze do konca odgrzane , a wszystko wyciągane z zamrazalki i do starego oleju
Ja nie wnikam jak to dokładniej robiaprzed ciaza czasem po drodze korzystalam ale w ciazy omijam maca