Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A wlasnie nie wiem czy wiecie ale od 20 lub 21 tygodnia mozna chodzic na zajecia do swojej wybranej poloznej z nfz.
Niestety male przychodnie nie zawsze maja taki zajecia. Ja w pierwszej ciazy chodzilam raz w tygodniu.
Dziewczyny ladne brzuszki - fakt nie sa juz do ukrycia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2017, 21:12
Marzycielka111192 lubi tę wiadomość
Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
Lovilovi wrote:Może być i tak
Pisze tak jak mi pokazuje moja aplikacjaja codziennie rano patrzę na "moje belly" jak się dobrze wpisało OM to zawsze będzie dobrze pokazywać tygodnie, dni i miesiące ciąży
-
Marzycielka111192 wrote:Czyli twoja aplikacja pokazuje albo źle tygodnie albo źle termin porodu
ja codziennie rano patrzę na "moje belly" jak się dobrze wpisało OM to zawsze będzie dobrze pokazywać tygodnie, dni i miesiące ciąży
Już sprawdziłamwszystko się zgadza
-
Mi też gaviscon pomagał ale tylko w czasie ssania :-p ale ja refluksowa, więc się nie liczy heh.
Dziewczyny, ładne brzuszki
My jeszcze nie mamy skończonego 14 tc, a brzuszek też ewidentnie ciążowy, ale to już 3 ciąża w 3 lata, do tego ja szczupła, to miało prawo wywalić wcześniej.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ja w życiu zgagi nie miałam aż do 9-tego miesiaca pierwszej ciąży. Pomagała mi wtedy łyżka gęstej śmietany. Teraz mam nadzieję, że też wcześniej się nie pojawi.
Dziś pięknie było nad morzem, więc korzystaliśmy. Mama siedziała w cieniu na plaży a tata z córką szaleli
Od jutra znowu deszcze i burze. Takiego lata chyba już dawno nie było, szok! -
Ja miewam zgagę
ale raczej nic na nią nie biorę, sama jakoś przechodzi chociaż pali .. zdarza mi się zwłaszcza po pizzy (tylko w ciazy, wcześniej było ok ). Zwykle nazgsge pije mleko. Leków unikam, to jednak chemia.
Dziś ponoszę konsekwencje popołudniowej drzemki. 4 rano a ja wyspana i głodna... a jeść nie mogę bo jutro badam krew... już się stresuje przed wizyta środowataki dreszcz emocji czuje i mam nadzieje zobaczyć babla bo nie widzieliśmy się już ponad 3 tygodnie.
Jutro ciężki dzień i te upaly. Jak dla mnie jest już za gorąco .