Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Black, miałam nosa, że o to chodzi. Wiem jaki masz stres bo przechodziłam przez niego w 17 tygodniu. Poczytałam wtedy trochę medycznych opracowan i okazało się, że to jest normalne faza rozwojowa mózgu na tym etapie ciazy. Patologia jest jeśli pod koniec ciazy nadal występują ale i tak sama torbiel splotu naczyniowkowego nie jest zagrożeniem czyli nie wpływa na uszkodzenie układu nerwowego, także uszka do góry. Zobaczysz że się szybko wchlonie.
Paula to musimy wybrać inny termin, może wstępnie 15.09?
Helka ale masz trening cierpliwosci z wizytami.BlackCatNorL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej!
u mnie w pierwszej ciąży powiedziałam mężowi dzień po ślubie bo w dni slubu nie wyszedł jeszcze test. Mąz się ucieszył ale nie dotarło do niego - to było jak inny świat. Równie dobrze mogłam powiedzieć, że kupiłam sexi bieliznęDotrało jak brzuch urusł i zbaczył ludzika na usg
W tej ciaży ucieszył się po prostu - ale najbardziej jak zobaczył ludzika na usgmój troche niedowiarek jest
mam wyniniki posiewów - niby dramatu nie ma ale coś tam wyszło więc dzisiaj przyspieszona wizyta u gina -
nick nieaktualny
-
hej Wrocławskie mamusie!
Po tygodniowym wertowaniu internetu wybrałam szkołę rodzenia, jest płatna 400zł ale ma super opinie i plan zajęć mega mnie przekonuje, jest nawet nauka chustonoszenia na co ja mega licze. Babeczka już w samych mailach wydaje się być najsympatyczniejszą kobietą na ziemi. Do tego ona jest też doulą, towarzyszy przy porodzie i wspiera "Jesli chodzi o opieke douli we Wrocławiu jest ona mozliwa w kazdym szpitalu. Tak gwarantuje Tobie prawo opieki okołoporodowej. Koszt opieki i wsparcia 8 tygodniowego to 1000 zł.
Od 38 tc do zakończenia połogu." i ja się chyba na to zdecyduje.
Więc jeśli jeszcze nie wybrałyście szkoły to może weźcie pod rozwagę tą, bo miejsc na ten rok już prawie nie ma http://centrumrodzicielstwa.pl/
A może i Wrocławskie matki wariatki chciałyby zrobić spotkanie?Jagna24.01.2018
-
Nadin wrote:Black, miałam nosa, że o to chodzi. Wiem jaki masz stres bo przechodziłam przez niego w 17 tygodniu. Poczytałam wtedy trochę medycznych opracowan i okazało się, że to jest normalne faza rozwojowa mózgu na tym etapie ciazy. Patologia jest jeśli pod koniec ciazy nadal występują ale i tak sama torbiel splotu naczyniowkowego nie jest zagrożeniem czyli nie wpływa na uszkodzenie układu nerwowego, także uszka do góry. Zobaczysz że się szybko wchlonie.
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2017, 09:36
Nadin lubi tę wiadomość
-
Witajcie ja chcialam tylko was poinformowac ze stracilam swojego synka 17.08 urodzilam niestety synus juz nie zyl . Odeszly mi wody w 19 tyg i 5 dniu. Bol fizyczny to nic w porownaniu z psychiką ale mam nadzieje ze dojde do siebie. Wam i waszym maluszką zycze zdrowka i szczescia !!
-
Mikuśka wrote:Witajcie ja chcialam tylko was poinformowac ze stracilam swojego synka 17.08 urodzilam niestety synus juz nie zyl . Odeszly mi wody w 19 tyg i 5 dniu. Bol fizyczny to nic w porownaniu z psychiką ale mam nadzieje ze dojde do siebie. Wam i waszym maluszką zycze zdrowka i szczescia !!
O Boże.... Strasznie mi przykro ... Trzymaj się ! Na tym etapie już chyba każda z nas czuje się bezpiecznie, a tutaj taka informacja.. Nie wyobrażam sobie co czujesz. Bardzo Ci współczuję... -
Mikuśka wrote:Witajcie ja chcialam tylko was poinformowac ze stracilam swojego synka 17.08 urodzilam niestety synus juz nie zyl . Odeszly mi wody w 19 tyg i 5 dniu. Bol fizyczny to nic w porownaniu z psychiką ale mam nadzieje ze dojde do siebie. Wam i waszym maluszką zycze zdrowka i szczescia !!
Wyrazy współczucia. Ciężko coś sensownego napisać -
-
nick nieaktualny
-
. A wiesz co było powodem? Jednak do końca ciazy nie możemy byc pewne ze już wszystko jest ok. Granicą przezywalnosci wg kalendarza bbf jest 25 tc .
Bylam dzis w labolatorium na badaniach, była za mna babka która jest w wyższej ciąży i stała trochę krócej niż ja i jak była już przy okienku to zemdlala dlatego kobiety w ciąży wszędzie powinny mieć pierwszenstwo. ... wzięły ja i od razu krew pobrali a ludzie tak się gapili na siebie... jakby ktorys się odezwał to zaraz bym im przygadala coś ...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny