X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniowe Mamusie 2018
Odpowiedz

Styczniowe Mamusie 2018

Oceń ten wątek:
  • Eklerka13579 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikuśka wrote:
    Witajcie ja chcialam tylko was poinformowac ze stracilam swojego synka 17.08 urodzilam niestety synus juz nie zyl . Odeszly mi wody w 19 tyg i 5 dniu. Bol fizyczny to nic w porownaniu z psychiką ale mam nadzieje ze dojde do siebie. Wam i waszym maluszką zycze zdrowka i szczescia !!

Tragedia:((( ogromne wyrazy współczucia

l22nkrhm0evewuhw.png
  • Szmaragdowa Ekspertka

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikuśka bardzo Ci współczuję, będę się modliła za Was i Wasze maleństwo. To okrutne, że los tak doświadcza. Teraz tylko czas pomoże, trzeba to przepłakać. Napewno masz mnóstwo wsparcia od bliskich, jeśli my możemy jakoś Ci pomóc to daj znać. Trzymaj się kochana

kasha86 no to u mnie borowska odpada w przedbiegach w takim razie :)
    Kamieńskiego wygląda pod tym wzlędem najlepiej, może być i mąż i doula, jak się anestezjolog zgodzi to mąż może być nawet przy cc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2017, 12:56

Jagna <3 24.01.2018
  • helagazela Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikuska, brak słów, co za niesprawiedliwość, nie potrafię sobie wyobrazić co czujesz...
    Trzymaj sie jakoś :-*

Aenu, u mnie ma byc chłopczyk :-)

Aenu lubi tę wiadomość

ijpbj48a4iy2absw.png
  • KacperekiOliwka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikuśka strasznie mi przykro.. aż łzy się same cisną do oczu jak czyta się takie wieści...
    My cieżko przechodzimy tą angine corki dopiero gorączka jej przestała wychodzić a to już 4 dzień antybiotyku.. odmawia jedzenia mleka z butelki naszceście już ma ochote na picie z kubeczka i zupke też zje łyżeczką.. jeszce muszę uważać żeby synek nie zlapał ale i tak wyparzanie łyżeczek i osobny kubek może nic nie dać bo pili ten sam soczek przed chorobą więc to tak zapobiegawczo.. padam już bo niespaliśmyz męzem 5 nocy dziś dopiero coś córka spała.. pozdrawiam

1 szczescie 7 lat
    2 szczescie 2 latka
    3 szczescie Wanessa 1 rok
    odmawiajmy modlitwe do sw. Rity

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aenu wrote:
    ojej...to muszę poszukać na której stronie jest najnowsza...
    podoba mi się wygląd tej strony.. ciekawe kiedy ja dowiem się jaka płeć mam lekarza który nic wcześniej nie chce mówić , jest dobrym lekarzem ale za kazdym razem twierdzi ze trzeba z płcią poczekać jak będzie dobrze widać...

1 szczescie 7 lat
    2 szczescie 2 latka

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciągle urywa mi posty i przestawia..

1 szczescie 7 lat
    2 szczescie 2 latka
  • Helka891 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka111192 wrote:
    Dziewczyny ja dzisiaj polowkowe. Radość ogromna że wreszcie ale też strach :( trzymajcie kciuki proszę! :*
    Trzymam kciuki <3

Wg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka <3
    nzjds65gjhkwdiz6.png
  • annaki Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikuśka współczuję i tulę mocno

nugesuy.png
    ckaimdy.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikuśka wrote:
    Witajcie ja chcialam tylko was poinformowac ze stracilam swojego synka 17.08 urodzilam niestety synus juz nie zyl . Odeszly mi wody w 19 tyg i 5 dniu. Bol fizyczny to nic w porownaniu z psychiką ale mam nadzieje ze dojde do siebie. Wam i waszym maluszką zycze zdrowka i szczescia !!
    Ogromnie mi przykro :( :( :(

• Vilu Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikuska,strasznie współczuję. Dużo siły...

wff2tv73b0vlt43s.png
  • Helka891 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi2016 wrote:
    O matko ! Ja czekam już prawie 6 tygodni i wydaje mi się to wiecznością.... Jeszcze tydzień... Ale 8 to już mega współczuję :(
    No już jedna tura 8 tygodni za mną ;) więc ta drugą chyba też przeżyje jakoś :) Ciężko jest, ale tak jak mój gin, tak i ja, obstajemy za minimalizmem :) więc skoro wszystko jest w porządku, to staram się nie szaleć z częstością badań :)

nzjds65gjhkwdiz6.png
  • Aenu Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj wybieram się do kina na Anabelle: narodziny zła :)

Morwa lubi tę wiadomość

• Helka891 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikuśka wrote:
    Wyrazy współczucia :(

nzjds65gjhkwdiz6.png
  • Mikuśka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W piatek 11.08 wypuscili mnie do domu powiedzieli ze wszystko jest ok krwiak sie wchlonol posiew z szyjki byl robiony 4.08 byl ujemny a w sobote odeszly mi wody zrobili posiew wyszla e.coli dali antybiotyk ale wody sie saczyly maluszek poprostu nie dal rady bez wod zakazenie wewnatrzmaciczne bylo przyczyna pekniecia pecherza ...teraz to nie ma znaczenia mlodego juz nie ma jest smutek i zal ... robcie kochane wymazy i to czeste

7b0f9c1e19.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikuśka :'( :'( :'( bardzo współczuję i życzę wiele sił

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh Mikuśka strasznie mi przykro. Skąd raptem ecoli skoro posiew z szyjki był ok? może w pochwie była e.coli?
    Kurde jutro zrobie wymaz na wszelki wypadek

• Aenu Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikuśka wrote:
    W piatek 11.08 wypuscili mnie do domu powiedzieli ze wszystko jest ok krwiak sie wchlonol posiew z szyjki byl robiony 4.08 byl ujemny a w sobote odeszly mi wody zrobili posiew wyszla e.coli dali antybiotyk ale wody sie saczyly maluszek poprostu nie dal rady bez wod zakazenie wewnatrzmaciczne bylo przyczyna pekniecia pecherza ...teraz to nie ma znaczenia mlodego juz nie ma jest smutek i zal ... robcie kochane wymazy i to czeste
    :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koszmar z tymi zakażeniami wewnatrzmacicznymi.... na chwilę nie można cieszyć się ciążą.....

• Mama-Ali Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikuśka wrote:

Mikuśką, tak mi przykro...
    To jest coś, czego obawiam się bardzo- że nagle, bez zapowiedzi odejdą wody i będzie tragedia :/.
    Kochana, dużo siły, nie wiem co wiecej mogłabym napisać.

ex2bgu1r0a0mqp77.png

f2wl3e5eiokd3igu.png
  • emerald_m Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2017, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikuśka, tak bardzo Ci współczuję :(

21.01.2014. synek <3
    05.01.2018. synek <3

12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota;
‹‹ 590 591 592 593 594 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ