STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Minie Black wrote:A boli którąś może żołądek? Ja w nocy odczuwam ból, na tyle silny, że mnie wybudza. Przypomina jakby kolke?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 21:38
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Minie Black wrote:A boli którąś może żołądek? Ja w nocy odczuwam ból, na tyle silny, że mnie wybudza. Przypomina jakby kolke?
mnie pobolewa zolondek tak jak bym kamien miala nie zawsze ale dzis wlasnie doczuwam mocno taka jak bym pelna byla. rano budzi mnie młdosci az dziwnie bo jeszcze w lozku jak zjem kromke chleba to oki jest. no i kregoslup tez bardzo od poczatku jak chwile dluze pochodze to bolu raz dół raz góra.
dziewczyny ja mam zly kariotyp mam opinie genetyka. pry mojej translokacjii jest duze ryzyko poronienia aczkolwiek mam jedni zdrowe dziecko. to jest generalnie loteria i mega szczescie. jezeli wszytsko dobrze sie polonczy genetycznie to ciaze donosze i urodzeni chorego dziecka jest bardzo male. dlatego tak bardzo sie boje czy oby tym razem mi sie uda. dodatkowo jestem na tak duzej dawce clexane i 5 mg kwasu. nie wiem co to nam da ale mam nadzeje ze bedzie tym razem dobrze. te pierwsze tygodnie wlasciwie te wlsnie to mega stres aczkolwiek dziewczyny na tak wczesnym etapie ciazy nie jestesmy w stanie duzo zrobic ciaza musi byc zdrowa inaczej natura ja odzuci. i generalnie moim zdaniem jesli ma byc cos zle tolepiej we wczesnej ciazy niz po tem. takie jest moje zdanie. wszystkie bardzo pragniemy tych naszych serduszek.
gratuluje dzis wszytskim wizytowym serduszek trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty.Paulcia28, Malamii26, Marciiik lubią tę wiadomość
-
sallvie wrote:Z om wychodzi dzisiaj dokladnie 5+0
Cykle byly okolo 25-26 dniowe ale od grudnia odkad rzucilam tabletki anty zaobserwowalam ze zawsze okolo 7-8-9 dc pobolewaja mnie jajniki wiec kto wie czy tak wczesnie owulacji nie mam. -
Zaczęłam krwawić...
Zadzwoniłam do mojej lekarki czy mam jechac na ip, powiedziala zeby wziąć naraz 4 tabletki duphastonu, bo w szpitalu i tak teraz wiecej nic nie zrobią. A jutro wizyta na 14.20. Boże jak ja się bojeNatalka 09.12.'15 ♥️
Klaudusia 20 tc, (*) 08.01.'18
Michaś 18 tc, (*) 09.08.'18
Kornelka i Emilka ~1k2o~ 💕 02.12.'19
..............................................
Hashimoto, trombofilia (białko S- 55%, MTHFR C677T homo, PAI 1 homo); ANA2 1:2560; niewydolność cieśniowo-szyjkowa-> TAC od X.'18 -
cotton wrote:Zaczęłam krwawić...
Zadzwoniłam do mojej lekarki czy mam jechac na ip, powiedziala zeby wziąć naraz 4 tabletki duphastonu, bo w szpitalu i tak teraz wiecej nic nie zrobią. A jutro wizyta na 14.20. Boże jak ja się boje -
nick nieaktualnycotton wrote:Zaczęłam krwawić...
Zadzwoniłam do mojej lekarki czy mam jechac na ip, powiedziala zeby wziąć naraz 4 tabletki duphastonu, bo w szpitalu i tak teraz wiecej nic nie zrobią. A jutro wizyta na 14.20. Boże jak ja się boje
Postaraj się uspokoić. Wtul się w drugą osobę i spróbuj zasnąć. Jutro wszystko się wyjaśni. Nie trać wiary! -
Zadzwoniłam do mojej lekarki czy mam jechac na ip, powiedziala zeby wziąć naraz 4 tabletki duphastonu, bo w szpitalu i tak teraz wiecej nic nie zrobią. A jutro wizyta na 14.20. Boże jak ja się bojeDiagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Dzień dobry dziewczyny, ja zaraz jadę do kliniki na wizytę serduszkowa... Trzymajcie kciuki proszę, ja trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny które dziś mają wizytę
Malamii26, Seli, Rub45, sallvie, katepr, Kobobo, Sylwunis lubią tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Zadzwoniłam do mojej lekarki czy mam jechac na ip, powiedziala zeby wziąć naraz 4 tabletki duphastonu, bo w szpitalu i tak teraz wiecej nic nie zrobią. A jutro wizyta na 14.20. Boże jak ja się bojeNowy początek -
Paulcia28 wrote:Dzień dobry dziewczyny, ja zaraz jadę do kliniki na wizytę serduszkowa... Trzymajcie kciuki proszę, ja trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny które dziś mają wizytę
Paulcia28 lubi tę wiadomość
Nowy początek -
Dzien dobry piszcie jak wizyty, cotton jak noc?
Ja ciezko spalam... Dzis snilo mi sie, ze a to za male dziecko, a to serducho przestalo bic, innym razem, ze za wolno bije... Ile dzis wizyt mialam zlych w snach. A prawdziwa w poniedzialek - mam nadzieje, ze nie zwariuje do tego momentu ;p
Plecy po nocy jeszcze rano mnie bola, nie wiem jak rozmasowac je ;( -
Woda to podobno nieprzyjemności, jakieś pomówienia...
-
Zadzwoniłam do mojej lekarki czy mam jechac na ip, powiedziala zeby wziąć naraz 4 tabletki duphastonu, bo w szpitalu i tak teraz wiecej nic nie zrobią. A jutro wizyta na 14.20. Boże jak ja się boje -
Dzien dobry!
Byle do 15:45Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Cotton kochana jak tam u Ciebie ?
Ja tez zle spalam siku mnie budzi 4 razy w nocy jakos nie mam snow w poprzedniej ciazy snilo mi sieco chwila a teraz nie. ogolnie to o 21 juz filmu ni nic innego nie moge obejzec bo usypiam ha ha i to jeszcze z dwiema drzemka w ciagu dia .
ja we wtorek bylam na usg i dzis juz bym poleciala zobaczyc czy wszytsko ok i czy dzidzi rosni. bylabym spokojniejsza... chyba tak czeste usg nam nie szkodzi co?? jakie macie zdanie na ten temat?