STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli wrote:A tylko cukrowa? A bez insuliny?
Mi insuliny w ciazy nie kazali robić wystarczyło krzywą glukozy zrobic i nie tak wcześnie a gdzieś w okolicach połowy ciazy czy nawet po połówkowym usgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2018, 22:34
-
Hej dziewczyny! Melduję że u mnie wszystko w porządku, mdłości ustąpiły, senność oczywiście została i taka ogólna niemoc i osłabienie ale nie wiem na ile to ciąża a na ile te upały. Jedynie ostatnie dni bardzo intensywne dlatego nie miałam kiedy wejść na forum. Od poniedziałku wracam do pracy do tego na dwutygodniowe, momentami pewnie nudne szkolenie więc mam nadzieję że was nadrobię
Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
Olaa86 wrote:Troche mi lepiej jak czytam ze niektore znie Was tylko piersi bola bo mnie tez tylko piersi i senna jestem a tak to nic wiecej...
Majac obciazenie rodzinne Hashimoto i wysokie przeciwciala szis badalam tsh i jest ladne 1,6 wiec lekow nie musze zwiekszac do dziewczyn z chora tarczyca co ile badacie tarczyce? Raz na 4 tyg wystarczy?
Pytałam endokrynologa i mówiła że raz na miesiąc.
Ja z objawów mam tylko bolące piersi i senność.3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Rub45 wrote:Mi insuliny w ciazy nie kazali robić wystarczyło krzywą glukozy zrobic i nie tak wcześnie a gdzieś w okolicach połowy ciazy czy nawet po połówkowym usg
Ale same obciazenie cukru malo mowi, u mnie by wyszlo pewnie pieknie a insulina okropnie ;p
Witam sie w sobote. Masakra jest ;p mam ochote nie wstawac z lozka bo juz wiem co mnie czeka. Mam zajecia od 9 do 19... i nie wiem jak dam rade ;p -
A ja nienawidzę myślałam, że dam radę a i tak skończyłam epicko przy porcelanie ;/ pewnie nie wytrzymam długo na zajęciach, może jakoś... przychylnie na mnie popatrzą i nie będę miała problemów, spóźnie się na pewno bo mam "atak" a potem może nie będzie tak źle... a jak będzie to nie ma co siedzieć w uczelnianym WC.... Cieszyłam się chwile tylko śniadaniem ;P
-
marcelcia wrote:Mnie w nocy bolą, nie mogę spać na brzuchu
Odnośnie jeszcze tych mdłości co Wam zazdroszczę to przeczytałam wczoraj że średnio 75% kobiet ma mdlosci i to są kobiety które bardziej cierpią na chorobę lokomocyjna. Czy to się u Was sprawdza ? ja nie mam choroby lokomocyjnej i nie mam zbytnio nudności u mnie się zgadzaMarciiik lubi tę wiadomość
-
Ja nie mam choroby lokomocyjnej a wymiotuje jak kot :p
-
czerwona_róża wrote:Tak juz krew zostala na urzadzeniu usg. Nawet lekarka sie smiala ze zapomniala ze min wczesniej robila cyt i soe wytraszylaDiagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
MonaLiza wrote:Ja na szczęście mogę spać na brzuchu bo bardzo lubię tak spać.
Odnośnie jeszcze tych mdłości co Wam zazdroszczę to przeczytałam wczoraj że średnio 75% kobiet ma mdlosci i to są kobiety które bardziej cierpią na chorobę lokomocyjna. Czy to się u Was sprawdza ? ja nie mam choroby lokomocyjnej i nie mam zbytnio nudności u mnie się zgadzaDiagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Sanka wrote:Hej dziewczyny! Melduję że u mnie wszystko w porządku, mdłości ustąpiły, senność oczywiście została i taka ogólna niemoc i osłabienie ale nie wiem na ile to ciąża a na ile te upały. Jedynie ostatnie dni bardzo intensywne dlatego nie miałam kiedy wejść na forum. Od poniedziałku wracam do pracy do tego na dwutygodniowe, momentami pewnie nudne szkolenie więc mam nadzieję że was nadrobięDiagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Paulcia28 wrote:Jak Ty możesz zazdrościć mdłości?? Wow. Ja dziewczyna współczuję że tak się męczą bidulki, ja raz porcelane zaliczyłam i to tyle. Oprócz bólu piersi i pleców to w ogóle nie czuje sie ciazowo
To ja zazdroszcze... bo ja wymioty, mdlosci, plecy co jakis czas, nogi cale (uda, kolana, lydki)... Piersi momentami bola lzej i nie tak mocno jak na poczatku. A do tego od wymiotow boli brzuch. I jestem glodna... Co zjem to zwymiotuje ;( zastanawiam sie czy jednak nie isc na l4 jeszcze pare dni bo od czwartku ledwo zyje... -
Paulcia28 wrote:No ja też się zastanawiam skąd ta niemoc, upały przeszły, pogoda paskudna a mi dalej gorąco jak cholera. Ja wczoraj odebrałam całkowity zakaz pracy z firmy i stwierdziłam że zapisze się na gimnastykę ciążowa by odciążyć plecy i nie zgnusniec Sanka ja jestem dwa razy wpisana w styczniu, termin na 14.1 się zgadza a z 21.1 możesz mnie wykreślić
Mi zabronil gimnastyki i roznych cwiczen do 12tc. Powiedzial, ze moze to nie jest zagrazajace ale moga pojawic sie plamienia itp. I z tego co slyszalam to cwiczenia ogolnie chyba sa od 12tc? -
Paulcia28 wrote:Jak Ty możesz zazdrościć mdłości?? Wow. Ja dziewczyna współczuję że tak się męczą bidulki, ja raz porcelane zaliczyłam i to tyle. Oprócz bólu piersi i pleców to w ogóle nie czuje sie ciazowo
-
Seli wrote:Mi zabronil gimnastyki i roznych cwiczen do 12tc. Powiedzial, ze moze to nie jest zagrazajace ale moga pojawic sie plamienia itp. I z tego co slyszalam to cwiczenia ogolnie chyba sa od 12tc?Diagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie