STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
czerwona_róża wrote:No nie musze ale pisze jakie mam w szafie. Wiec jak mam kupic to chyba wole taki ktory przyda mi sie na kolejne 4 mce. We wrzesniu jeszcze tez gdzies chcemy poleciec.
Ja właśnie myślę jak to rozwiązać bo chcę teraz iść jeszcze na basen... A piersi do sierpnia na 100000000000000000000 % jeszcze urosną, akurat moje uwielbiają puchnąć i rosnąć... ktoś mi kiedyś powiedział, że do 20 r.ż. tylko rosną ;/ gucio prawda... po kuracji hormonalnej i tak mi zmalały, ale widzę, że teraz znów szaleją...
Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś nawet haftowałam po nałożeniu czekoladowej maseczki na włosy swoją drogą moją ulubioną, niedawno kupiłam bo miałam bananową i mówię wezmę tą czekoladową... Dłużej zapach się utrzymuje itp. ehhh masakra.
-
WiolaB wrote:Właśnie też się zastanawiam czy mogę w bikini koło domu chodzić nie powinno się już zakrywac brzucha? Nie chce wyjść na przewrazliwiona. Widziałam, ze niektóre kobiety w ciąży na plaży normalnie z odkrytym brzuchem.. Ale w takim słońcu to chyba lekka przesada..
Polecam nie tylko Tobie ale wszystkim kobieta bloga mamaginekolog. Tam znajdziecie także informacje na temat opalania się w ciąży. Można ! O ile Tobie to nie przeszkadza to możesz się opalać.
A jej segregatory ciążowe to jest hit. To nie jest reklama, sama jestem zachwycona jej osoba i dlatego polecam. Czekam na USG by móc już zamówić segregator.
❤️ Ja z dolegliwosci czuje piekące sutki, wieczorami ból brzucha lekkie ciagnace, troche klujace i ciągle chce mi się pić❤️lilly., Marciiik lubią tę wiadomość
Ostatnia miesiączka 27/04
Pierwsze USG 14/06 -
Angela92 wrote:Polecam nie tylko Tobie ale wszystkim kobieta bloga mamaginekolog. Tam znajdziecie także informacje na temat opalania się w ciąży. Można ! O ile Tobie to nie przeszkadza to możesz się opalać.
A jej segregatory ciążowe to jest hit. To nie jest reklama, sama jestem zachwycona jej osoba i dlatego polecam. Czekam na USG by móc już zamówić segregator.
❤️ Ja z dolegliwosci czuje piekące sutki, wieczorami ból brzucha lekkie ciagnace, troche klujace i ciągle chce mi się pić❤️
O :p ja właśnie czekałam na pensje by sobie zamówić -
nick nieaktualny
-
Anika91. wrote:wchodzę na jej sklep i brak w magazynie:(
ja biorę blondykę w ciąży z torebką to jest -
nick nieaktualny
-
Anika91. wrote:no to chyba zostaje mi brać pakiet
ja wezmę, a co i torebka, i przypinka, bryloczek dla męża to się pocieszy będę manifestować się hahaha -
nick nieaktualny
-
Ja trochę czekałam i stwierdziłam, że już teraz zaszaleje
A jestem gadżeciarą
uhh mam czkawkę, wymioty i odbija mi się jeszcze... Normalnie bomba. Znacie jakieś sposoby na to by było... Lżej? -
nick nieaktualny
-
och masakra ;/ tak bardzo mnie boli brzuch bo teraz wymiotuje co chwila przez ostatnią godzinę ;/ najgorszy jest ten ból brzucha...
-
Anika91. wrote:troche zazdroszcze tych wymiotow. bo mnie tylko mdli i jadlabym caly czas...;/ i już zaczyna sie odkładać tłuszczyk...masarka.
ponoc migdały są dobre
Nie wiem czy wymioty sa takie fajne... Mnie mdli zazwyczaj całymi dniami, ale bez wymiotow jednak sa dni, ze po kolacji nie daję rady dłużej wstrzymywac i zazwyczaj mając zęby pasta juz ostatecznie wymusza wymioty i dzis chyba sie tez tak skończy bo walczę ze sobą cały dzień... Przez ostatnie dwa dni nie mialam mdłości a tak to prawie na okrągło. Ale cieszę sie, ze mam takie objawy, ze wszystkiego sie ciesze
Ale przyznaję, ze upaly mnie wykanczaja... i pomyśleć, ze zawsze przy takich upalach moglam leżeć w pełnym sloncu, a teraz nie daje rady... w ogóle mam zadyszki jakbym juz byla w trzecim trymestrze
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
MonaLiza wrote:Co to za segregatory ?
ostatecznie wzięłam rudą bo bardziej mi do szatynki pasuje
Fajne.
Wymioty są okropne, tak mnie bolał brzuch, że myślałam już o pogotowiu... ale na szczęście te ostre bóle brzucha są krótkie... tak z 5-10 min... -
Seli wrote:https://mamaginekolog.pl/produkt/jestem-w-ciazy-ruda/
ostatecznie wzięłam rudą bo bardziej mi do szatynki pasuje
Fajne.
Wymioty są okropne, tak mnie bolał brzuch, że myślałam już o pogotowiu... ale na szczęście te ostre bóle brzucha są krótkie... tak z 5-10 min...
E bajery nie dla mnie ten segregator nawet nawet ale ja mam książkę o ciąży więc mi wystarczy.Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
Troche mi lepiej jak czytam ze niektore znie Was tylko piersi bola bo mnie tez tylko piersi i senna jestem a tak to nic wiecej...
Majac obciazenie rodzinne Hashimoto i wysokie przeciwciala szis badalam tsh i jest ladne 1,6 wiec lekow nie musze zwiekszac do dziewczyn z chora tarczyca co ile badacie tarczyce? Raz na 4 tyg wystarczy?Szymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475 -
MonaLiza wrote:E bajery nie dla mnie ten segregator nawet nawet ale ja mam książkę o ciąży więc mi wystarczy.
jaką? Ja poukładam sobie chętnie badania itp. i tak fajnie też są wytłumaczone one. -
Olaa86 wrote:Troche mi lepiej jak czytam ze niektore znie Was tylko piersi bola bo mnie tez tylko piersi i senna jestem a tak to nic wiecej...
Majac obciazenie rodzinne Hashimoto i wysokie przeciwciala szis badalam tsh i jest ladne 1,6 wiec lekow nie musze zwiekszac do dziewczyn z chora tarczyca co ile badacie tarczyce? Raz na 4 tyg wystarczy?
Mi na początku kazał co tydzień tsh i ft4 ;P ale ustawiliśmy leki i nic nie mówił o powtórce. Też mam Hashimoto i rodzinnie obciążoną tarczycę, u mnie kobiety w rodzinie od strony mamy wszystkie mają prawie ją wyciętą