STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dostałam maszynę do szycia od męża rok temu. Uszyłam pościel dla baranka męża i wielką sowe przytulanke. Od tamtego czasu maszyna stoi A chyba najwyższy czas pouczyć się dalej teraz poświęciłem się trochę mojemu siersciuchowi bo jesc nie chce jade po nowe smakołyki. A co do szycia to przydalaby mi sie nauczycielka z prawdziwego zdarzenia.
P.S. mamunia kupiła mi rabarbar i właśnie wystawiła wodę na kompot jestem taka rozpieszczana mmmWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 11:17
Zośkaaa, Paulcia28 lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 30.04.2017r - 5tc
Dwie kreski na teście 30.04.2018r. - Naturalny CUD
Ponad 2 lata walki.
-
Sanka wrote:Nie będzie wyjścia
Zośka! Nie mam Cię na pierwszej stronie, na kiedy Cię wpisać?
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
nick nieaktualny
-
Sanka proszę mnie wpisać na 15.01.
Co do snów mi się dzisiaj śniło że mój dyrektor do mnie dzwonił i wypytywal czemu biorę urlop ba 14.06. I czy aby na pewno nie mam nic do ukrycia sciemnialam mu że wszystko po staremu i ok.
Co do czasoumilaczy to ja robię foty psom albo dzieciom znajomych. Potem je przerabiam. Marzy mi się zostać fotografem. O może w końcu zapisze się na jakiś kurs! Poza tym sporo czytam. Ostatnio na topie Beatą Pawlikowska "Jestem szczęśliwym singlem.Sanka lubi tę wiadomość
-
Czekam właśnie na diabetologa. Poszłam ze skierowaniem, żeby umówić się na wizytę A babka w rejestracji daje mi założoną kartę i mówi, że mam iść pod gabinet. Ja szok!!! Ale że to dzisiaj??? Jakieś dziwne zasady tu są, ale przyjmą mnie. Trochę na krzywy ryj, ale to nic Normalnie terminy są na lipiec...
Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
MonaLiza wrote:Sanka proszę mnie wpisać na 15.01.
Co do snów mi się dzisiaj śniło że mój dyrektor do mnie dzwonił i wypytywal czemu biorę urlop ba 14.06. I czy aby na pewno nie mam nic do ukrycia sciemnialam mu że wszystko po staremu i ok.
Co do czasoumilaczy to ja robię foty psom albo dzieciom znajomych. Potem je przerabiam. Marzy mi się zostać fotografem. O może w końcu zapisze się na jakiś kurs! Poza tym sporo czytam. Ostatnio na topie Beatą Pawlikowska "Jestem szczęśliwym singlem.
Podzielam pasję: )Natalka 09.12.'15 ♥️
Klaudusia 20 tc, (*) 08.01.'18
Michaś 18 tc, (*) 09.08.'18
Kornelka i Emilka ~1k2o~ 💕 02.12.'19
..............................................
Hashimoto, trombofilia (białko S- 55%, MTHFR C677T homo, PAI 1 homo); ANA2 1:2560; niewydolność cieśniowo-szyjkowa-> TAC od X.'18 -
Paulina_2603 wrote:Czekam właśnie na diabetologa. Poszłam ze skierowaniem, żeby umówić się na wizytę A babka w rejestracji daje mi założoną kartę i mówi, że mam iść pod gabinet. Ja szok!!! Ale że to dzisiaj??? Jakieś dziwne zasady tu są, ale przyjmą mnie. Trochę na krzywy ryj, ale to nic Normalnie terminy są na lipiec...
Kraza plotki, ze w ciazy jestes poza kolejka ;p -
Foty, jest to cos czym chcialabym sie zająć w przyszłości, jak bedzie to zobaczymy,na razie córka na tapecie;)
W pazdzierniku bylam na warsztatach fotografii noworodkowej i dzieciecej. Zdjecia noworodkow chcialam zacząć robic na mojej drugiej córci zeby sie obyć z takimi maluchami i nie stresowac sie jalby ktoś obcy przyszedl,no ale niestety zycie napisalo inny scenariusz.
Książki tez uwielbiam, nie wiem czy znacie Jodi Picoult, jak nie to polecam bo babeczka swietnie pisze:)Marciiik lubi tę wiadomość
Natalka 09.12.'15 ♥️
Hashimoto, trombofilia (białko S- 55%, MTHFR C677T homo, PAI 1 homo); ANA2 1:2560; niewydolność cieśniowo-szyjkowa-> TAC od X.'18 -
Seli wrote:Masakra... Ja dawno nie mialam snow... a teraz taki....
A bola ktoras lydki? No tak mnie rwie... w ogole jestem jak psu z gardla wyjeta...Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Paulcia28 wrote:A magnez bierzesz? Jeśli nie to zacznij. Pomoże
Biore... ale chyba za malo. -
Evell wrote:Dziewczyny jadę do domu,macica się sama oczyściła,już nie ma pęcherzyka żóltkowego.Za miesiąc starania znów mam zielone światełko.Jest mi smutno ze nie mogłam tej ciąży donosił, ale damy radę.Było puste jajo .Diagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
cotton wrote:Foty, jest to cos czym chcialabym sie zająć w przyszłości, jak bedzie to zobaczymy,na razie córka na tapecie;)
W pazdzierniku bylam na warsztatach fotografii noworodkowej i dzieciecej. Zdjecia noworodkow chcialam zacząć robic na mojej drugiej córci zeby sie obyć z takimi maluchami i nie stresowac sie jalby ktoś obcy przyszedl,no ale niestety zycie napisalo inny scenariusz.
Książki tez uwielbiam, nie wiem czy znacie Jodi Picoult, jak nie to polecam bo babeczka swietnie pisze:) -
Anika91. wrote:Mysle ze dobrze jest czyms zajac glowe. Ja jak tylko skoncze 12/tydz lece na silke na jakis fitness, zawsze jakies oderwanie od zmartien, a i dla zdrowia to dobrzeDiagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
MonaLiza wrote:Super ile takie warsztaty kosztują ? Ostatnio znalazłam jakieś za 2 tyś to się lekko przerazilam. Ja właśnie bym już najchętniej pozamawialaa pierdoly do sesji z aliexores dla mojego maluszka ale się jeszcze boję.
Placilam 990 zł za jednodniowe szkolenie. Dla mnie to i tak kupa kasy.
Ja co jakis czas kupię jakas czapeczkę, kocyk czy inna pierdółkę,ale nie z myslą, ze to dla mojego maluszka,tylko tak ogólnie jakbym faktycznie sie kiedys tym zajęła.
Zdjecie w avatarku Twojego autorstwa?Natalka 09.12.'15 ♥️
A mnie dziś moja mamusia męczy jaki prezent na 30 urodziny chce dostać... I dupa bo nie mam pojęcia. Chcę tylko by z dzidzia wszystko było dobrze i żeby zdrowo rosłaDiagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
nick nieaktualnyPaulcia28 wrote:A mnie dziś moja mamusia męczy jaki prezent na 30 urodziny chce dostać... I dupa bo nie mam pojęcia. Chcę tylko by z dzidzia wszystko było dobrze i żeby zdrowo rosła
W takim razie bierz $$$ Chociaż Ty to raczej eurasyPaulcia28 lubi tę wiadomość
-
Seli wrote:Kraza plotki, ze w ciazy jestes poza kolejka ;p
-
cotton wrote:Foty, jest to cos czym chcialabym sie zająć w przyszłości, jak bedzie to zobaczymy,na razie córka na tapecie;)
Książki tez uwielbiam, nie wiem czy znacie Jodi Picoult, jak nie to polecam bo babeczka swietnie pisze:)
Tak ja tez kocham ksiazki , znam Jodi ale nie wszystkie ksiazki jej czytalam ..ja uwielbiam Cathy Glass