STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Powoli nieśmiało dołączam. Dziś również zobaczyłam 2 kreski na teście mam synka z lipca 2015 no i to chyba był ostatni moment na 2 malucha. Do lekarza wybieram się 30.05 bo 31 wyjezdzam na urlop wg ostatniej @ termin na 17.01Minie Black, madzi2506, Ewela306, natalaa_aa, kropka4x4, Marciiik, Olaa86, Sanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymersy wrote:Seli jestem pod opieka 2 ginekologów, u mnie problem z progesteronem, zbyt niski na początku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2018, 19:36
-
nick nieaktualny
-
Minie beta Super! Nie wiedziałam że cukrzyca ciążowa może wyjść już na tak wczesnym etapie. W pierwszej ciąży musiałaś brać jakieś leki czy dieta wystarczyła?
A mi dziś wszystko śmierdzi, najgorzej że sama nie wiem co i nie mogę zlokalizować tego zapachu. -
nick nieaktualny
-
Witam! Mogę dołączyć? Na razie nieśmiało bo dziś 2 kreseczki na teście a jutro mam wizytę. W terminie miesiączki miałam różowy śluz, teraz zmienił się w brązowy i sama nie wierzę w ciążę. To moja 3 ciąża, dzieciaczki mam już duże-córcia 10 lat, syn 8 i zachciało się nam małego szkraba.
Marciiik, Olaa86, Sung, Mine93 lubią tę wiadomość
❤03.04.2008 Córeńka
❤02.06.2010 Synuś
❤07.07.2018 14 tc- Synuś Mój Aniołek[*] -
sallvie wrote:Hej dziewczynki
Mialam rano jechać do laboratorium zrobić powtórkę wyników ale było tyle ludzi że nie zdążyłabym do pracy więc po pracy pojechałam po sikańca do apteki.
Dzisiaj był termin @ a kreska na teście jest już niesamowicie wyraźna
klaudy$ hej pamiętam Twoj nick z młodych staraczeksallvie lubi tę wiadomość
-
madzi2506 wrote:Skoro teraz twój synek ma już ponad rok to nie może być różnicy 15 miesięcy między dziećmi
A tak swoją drogą też mam Mikołaja ale ze stycznia I nie ukrywam że tym razem fajnie by było jakby w brzuszku siedziała córeczka (pomijając oczywiście najważniejsze aby było zdrowe)
Coś mi z głową ostatnio się dzieje proste działania mi kiedy wychodzą -
U mnie klucia w tym miesiacu z obu jajnikow chyba sie zastrzele jak beda blizniakiKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
mersy wrote:sallvie, ja mogłabym mieć nawet 6cioraczki po tylu stratach każda ilość radość sprawi
Pewnie że tak. Ja sama o starszą córcię długo się starałam i wtedy nie miało dla mnie znaczenia czy będzie jedno czy troje. Czy same dziewczynki czy chlopcy. Chciałam żeby po prostu było.
Teraz mamy nieplanowaną dzidzię i to już jest dla nas sporym szokiem i wyzwaniem więc na wieść o bliźniakach już zupełnie nie wiedziałabym co robićKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs