STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekam na wynik Coombsa i będę szukać szczepionki, ale nie ukrywam, że co zaglądam na ktomalek to mi słabo.. ;x
Wyszła mi cukrzyca.. więc jak przejdę na dietę, to może w końcu tak tyć przestane- zawsze to jakieś plusy ;P
Czekałam godzine w przychodni do rodzinnego, żeby skierowanie do diabetologa dostać, myślałam że tam zakwitnę.. ;/
-
Ja powoli zaczynam panikować. Muszę ogarnąć ten wózek jak najszybciej. Im dłużej się zastanawiam, więcej ich przeglądam tym trudniejszy wybór. Chyba pojadę do sklepu i wezmę pierwszy lepszy i taki będzie finał. Przerasta mnie to i przytłacza. A BBF pokazuje że do porodu zostało 60 dni.
-
No to nasze dzieci ogarnęło lenistwo. Kilka razy czułam twarde uwypuklenie, ale i tak się martwię... Zastanawiam się czy nie jechać na IP... Może jeszcze za chwilę się rozbryka.
-
Paulina_2603 wrote:No to nasze dzieci ogarnęło lenistwo. Kilka razy czułam twarde uwypuklenie, ale i tak się martwię... Zastanawiam się czy nie jechać na IP... Może jeszcze za chwilę się rozbryka.
-
Marin wrote:Ja powoli zaczynam panikować. Muszę ogarnąć ten wózek jak najszybciej. Im dłużej się zastanawiam, więcej ich przeglądam tym trudniejszy wybór. Chyba pojadę do sklepu i wezmę pierwszy lepszy i taki będzie finał. Przerasta mnie to i przytłacza. A BBF pokazuje że do porodu zostało 60 dni.
nas skusiła atrakcyjna promocja na niepopularny kolor
Paulina_2603 - spokojnie, jak było uwypuklenie, to znaczy że się rusza, tylko może ma lenia? poczekaj jeszcze troszkę i napisz co i jak -
Paulina_2603 wrote:No to nasze dzieci ogarnęło lenistwo. Kilka razy czułam twarde uwypuklenie, ale i tak się martwię... Zastanawiam się czy nie jechać na IP... Może jeszcze za chwilę się rozbryka.
Paulina, jak mój mały nie chce fikać, to mąż zaczyna mówić do brzucha i przykładać rękę. I wtedy mały mu "odpowiada"
-
U mnie działa klepanie tam gdzie jest akurat twarde miejsce w brzuchu tam ma pewnie tyłek w tym czasie
Jak za długo siedzę to młoda sama się budzi nie lubi tej pozycji bo ją pewnie ciśnie
Myślę że twoje maleństwo ma leniwy dzień ale jak się masz martwić to jedź
11.2017 - aniołek 8tc
-
Noi chwalę się ...ogarnęłam w ostatnim czasie temat zakupów dla synka.
Mam już prawie wszystko! Jeszcze tylko pampersy i większy kocyk.Leżaczek bujaczek i mate kupimy małemu pod choinkę
Noi dla mnie koszula szlafrok i kapcie i temat będzie zamknięty. W przyszłym tygodniu wszystko będzie przychodzic..wózek ,łóżeczko,poscielki i artykuły kosmetyczno- higieniczne. Z kosmetyków będę miała ziajke i Nivea baby zobacze,które okażą się lepsze. I zaraz będę miała wszystko do spakowania torby do szpitala. Fajniespokoj
Jeszcze pranko i prasowanko reszty pieluch i pościeli.
Lisa24 lubi tę wiadomość
-
Zośkaaa wrote:Dzień dobry!
Dziś trochę spraw przede mna do zalatwienia.
Za chwilę jadę na spotkanie z polozna, pozniej dentysta, nastepnie lekarz rodzinny, apteka i wizyta w pracy ze zwolnieniem. Ciekawe o ktorej zladuje do domu...
Milego dnia!
Udało się ogarnąć wszystko ? -
Lisa24 wrote:Hej hej
Nie uwierzycie, właśnie dzwoniłam do szpitala, żeby umówić się na zastrzyk immunoglobuline anty-D i Pani mi powiedziała, ze od 30 października wyszło znowu nowe rozporządzenie i już nie podają zastrzyków srodciazowa, nie jest to refundowanebadum tsssssss
-
olkakarolka wrote:Czekam na wynik Coombsa i będę szukać szczepionki, ale nie ukrywam, że co zaglądam na ktomalek to mi słabo.. ;x
Wyszła mi cukrzyca.. więc jak przejdę na dietę, to może w końcu tak tyć przestane- zawsze to jakieś plusy ;P
Czekałam godzine w przychodni do rodzinnego, żeby skierowanie do diabetologa dostać, myślałam że tam zakwitnę.. ;/
Fajnie,że wynajdujesz plusy sytuacji..prawidłowoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 21:39
-
Marin wrote:Ja powoli zaczynam panikować. Muszę ogarnąć ten wózek jak najszybciej. Im dłużej się zastanawiam, więcej ich przeglądam tym trudniejszy wybór. Chyba pojadę do sklepu i wezmę pierwszy lepszy i taki będzie finał. Przerasta mnie to i przytłacza. A BBF pokazuje że do porodu zostało 60 dni.
Zobacz sobie wózek Quero,może ci przypasuje. Polski,tani wózek ,ze wszystkimi niezbędnymi akcesoriami ( jak dla mnie)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 21:53
-
Mój dziś też spokojniejszy . Za to w kościele się rozszalał. Ledwo tam wysiedziałam to już nie dla mnie. -
Jestem w szpitalu. Na szczęście dziecko żyje. Kamień z serca. Jak podłączyli mi KTG to od razu zaczęła wariować aż uciekała z zapisu. Czekam teraz na ust.