STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kendy wrote:Hej.
Udało się ogarnąć wszystko ?
Udało się, co skonczylo się twardnieniami brzucha, więc od 16 do wieczora lezalam. No ale wszystko z głowy.
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Paulina_2603 wrote:Wszystko dobrze na szczęście. Skurczy brak, szyjka 4,17 cm, zamknięta, łożysko też w porządku. Tak mi ulżylo... Adunia wystraszyła matkę, ale wolałam to sprawdzić żeby spokojnie spać
Oby więcej takich numerów nam nie robiła. W poniedziałek mam wizytę u mojej ginekolog. Będzie powtórka kgt.
Super, że wszystko ok. Zazdroszcze dlugosci szyjki, martwie się o moją mimo uspokajania Kampioni.
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Kendy wrote:Taka co pokazuje temperaturę mleka? Widziałam. Niezły bajer.
katepr wrote:Ja z rurką specjalnie nie brałam bo sie kijowo myje takie rurki, z dr brown mialam to o jezuuu :pA i inną od razu kupiłam, taką zwykłą, jak Małemu nie podpasuje.
-
Ja teraz sobie leże ,bo kotlety mnie wymęczyły a zaraz wybiorę się na zakupy. Musze pokupowac co mi potrzeba a co nie zamawiam na allegro ,bo czuję że z każdym dniem będzie mi ciężej się wygramolić z domu. A dziś mam męża i auto warto skorzystać.Wszystko mnie już przerasta ...ogarnę kuchnie ..przerwa..przygotuje kotlety przerwa...masakra..ciężko mi zaakceptować takie wolne tempo. Ale trzeba się pogodzić z tym i odpoczywać kiedy organizm karze.
-
Też mam tomee tipee i parę aventa wszystkie antykolkowe. Tylko ja praktycznie nic jeszcze nie mam ? poza komodą i łóżeczkiem wszystko czeka na kupno
no jeszcze mam troche ciuchów od siostry karuzelę leżaczek bujaczek i parę śpiochów kupionych tanio w Anglii mi wyśle paczką i to by było na tyle
Dobrze że chociaż wózek będę miała po 10 hehe
Od kilku dni bezustannie męczą mnie mdłości i ogromne zmęczenie nie mogę praktycznie nic zjeść bo już mi ciąży nawet na początku nie było tak źle
11.2017 - aniołek 8tc
-
spaceangel wrote:Też mam tomee tipee i parę aventa wszystkie antykolkowe. Tylko ja praktycznie nic jeszcze nie mam ? poza komodą i łóżeczkiem wszystko czeka na kupno
no jeszcze mam troche ciuchów od siostry karuzelę leżaczek bujaczek i parę śpiochów kupionych tanio w Anglii mi wyśle paczką i to by było na tyle
Dobrze że chociaż wózek będę miała po 10 hehe
Od kilku dni bezustannie męczą mnie mdłości i ogromne zmęczenie nie mogę praktycznie nic zjeść bo już mi ciąży nawet na początku nie było tak źle -
Marin wrote:A mój M przeniósł dziś łóżeczko do naszego pokoju. Szkoda że nie mam materaca bo już by tak trochę dzieckowo to wyglądało
Ja odpoczywam przy kawie. Odpoczywam po niczym. 2 pralki prania nastawiłam i tyle mojego na dziś.Marin lubi tę wiadomość
-
Magdoczka wrote:Dziewczyny, może to głupie pytanie, ale ja z tych mniej uświadomionych
Po co Wam te butelki? Do karmienia piersią chyba niepotrzebne? Ja jestem zafiksowana na karmienie piersią i nie mam żadnej butelki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 12:46
Magdoczka lubi tę wiadomość
-
Magdoczka wrote:Dziewczyny, może to głupie pytanie, ale ja z tych mniej uświadomionych
Po co Wam te butelki? Do karmienia piersią chyba niepotrzebne? Ja jestem zafiksowana na karmienie piersią i nie mam żadnej butelki.
Tak mi się wydaje bo ja też pierworódka i wszystkiego dopiero będę się uczyć.Magdoczka lubi tę wiadomość
-
Magdoczka wrote:Dzięki dziewczyny, to kupię sobie z jedną butelkę
A te butelki to są jakoś dostosowanie do wieku dziecka czy można takiej butelki używać przez pół roku i tylko końcówkę (ssawkę) wymieniać?
-
Też bym chciała ale nie przywiązuję się do tej myśli. Mojej siostry z 3 dzieci tylko jedno się udało karmić piersią. Jeżeli to będzie problematyczne dla mnie albo małej albo tak jak moja mama nie będę miała pokarmu to nic na siłę i będę przygotowana
11.2017 - aniołek 8tc
-
Ja chce karmić piersią, ale wiem jak bywa. Dodatkowo nawet jesli uda sie sama piersią to nie zamierzam byc ciagle z dzieckiem, tez bede chciala gdzies wyjsc
ale znajac temat mysle ze dlugo moje karmienie piersią nie potrwa, nie mam jazdy że muszę. Nie mam zamiaru też sie meczyć jesli bede nieszczesliwa
Apropo sławetnego przepajania, do 6msc.ani przy kp ani na mm nie dokarmia się wodą czy herbatkąWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 13:58
Agnuka lubi tę wiadomość