STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi chyba 5 ;p nigdy nie patrze :p
Minnie wspolczuje... ja tylko czekam, az mi wywali ;p
Lily witaj i przyrosty ok -
Ja pije mk caffe mildano
Natala to do 17 jeszcze czas... -
Ja wcześniej piłam inkę lub rozpuszczalną. Niestety od kiedy dopadły mnie mdłości, nie mogę na kawe nawet patrzeć. A jeśli poczuje jej zapach to mam niestety jeszcze gorzej.
Natala to trzymam kciuki za wizyte. Daj nam znać od razu.
A w piątek widze że będzie baaardzo ciekawie jak tyle z nas ma wizyty i badaniaAsia8787 lubi tę wiadomość
-
Magdoczka co tak dlugo?
Ja lubie kawe ale jakos nie mam parcia na nia. Ciesze sie, ze dzis nie mam takich mdlosci i zjem sobie zaraz kanapeczki i herbatke wypije musze ogarnac mieszkanie bo kolezanka jedna przyjdzie a z druga poza domem jestem wczesniej umowiona -
natalaa_aa wrote:Asia tak to moja pierwsza i dlatego chyba tak się stresuję
Ja kawę uwielbiam, max 2 dziennie czasami wypije
Ja mialam dwie i obie mnie stresowaly, pewnie kazda kolejna tez :p -
Seli wrote:Magdoczka co tak dlugo?
Ja lubie kawe ale jakos nie mam parcia na nia. Ciesze sie, ze dzis nie mam takich mdlosci i zjem sobie zaraz kanapeczki i herbatke wypije musze ogarnac mieszkanie bo kolezanka jedna przyjdzie a z druga poza domem jestem wczesniej umowiona
Lekarz w międzyczasie ma urlop 2 tygodnie, a poza tym powiedział, że wszystko jest ok i nie ma powodów do niepokoju. Ale trochę się stresuję, że tak długo..
-
Magdoczka, długo, długo ale moze nie ma potrzeby robić wcześniej
Oj myślę, że pod koniec ciąży wcale mniej stresu nie będzie ;P -
Moja koleżanka teraz była w 11+ 5 to były zaczątki
Magdoczka lubi tę wiadomość
-
Asia8787 wrote:Dzień dobry! 3 dni do wizyty, nie mogę się doczekać, ale też odczuwam lekki stresik Kto jeszcze wizytuje w tym tygodniu?
Jeśli chodzi o moje objawy-oprócz bólu piersi, braku okresu i senności, nic więcej mi nie dolega:)
Ja mam pierwsze usg w sobotę o 11 jest to Dzień Mamy mam nadzieję, że ujrzę serduszko w prezencieMagdoczka, nadziejastru, Asia8787, Paulcia28, Marciiik lubią tę wiadomość
Grudzień 2018 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
Julcia 18.01.2019
mommytobe
-
mommytobe wrote:Ja mam pierwsze usg w sobotę o 11 jest to Dzień Mamy mam nadzieję, że ujrzę serduszko w prezencie
z pewnością To będzie piękny dzień mamymommytobe, nadziejastru lubią tę wiadomość