Styczniowe mamusie 2026❄️☃️🎆
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola1995 wrote:U mnie tez jakos tak jedna aplikacja pokazuje 31.12 a druga 01.01.26 i sama nie wiem gdzie przycupnac 😊
Witam nowe dziewczyny
Trzymam kciuki za wizyty i badania -
Magnes wrote:W takim razie trzymam mocne kciuki za nas jutro! Dawaj znać! Chyba nie ma co dodatkowo jeszcze teraz katować się testami 🙈
To dobrze świadczy o lekarza, że tego nie zbagatelizował, jednak dużo ginekologów słyszałam że nie "uznaje" ciąż biochemicznych 🙈
Otóż oczywiście, że się skatowałam testami i szłam na pobranie krwi jak na ścięcie...
Wynik 25 mlU/ml. Przyrost 66,7%.
Czyli słabiutko, ale jeszcze walczy 🙂 zobaczymy w środę.34 👫 32
04.2023 💙
02.2025 cb
03.2025 cb
04.2025 cb -
Yoanne wrote:Otóż oczywiście, że się skatowałam testami i szłam na pobranie krwi jak na ścięcie...
Wynik 25 mlU/ml. Przyrost 66,7%.
Czyli słabiutko, ale jeszcze walczy 🙂 zobaczymy w środę.
Czy widziałaś żeby testy ciemniały? I czym testujesz?
Ja ciągle czekam na wyniki 🙈👫 29&33
2019 🤱
01.25 💔 (8 tydz.)
04.25 cb 💔 -
Magnes wrote:Najważniejsze że przyrost jest w normie!
Czy widziałaś żeby testy ciemniały? I czym testujesz?
Ja ciągle czekam na wyniki 🙈
Właśnie średnio ciemniały. Testy nazywają się NordTest. Korzystałam jeszcze przy pierwszej ciąży i wtedy fajnie było widać jak ciemnieje, ale wtedy szybko ta beta rosła. Teraz wolno rośnie to co ma ciemnieć😀 Ale faktycznie, wg kalkulatora nadal w normie. Zobaczymy co powie dziś lekarz i co wyjdzie w środę 🙂
Pisz od razu jak dostaniesz wynik 🙂34 👫 32
04.2023 💙
02.2025 cb
03.2025 cb
04.2025 cb -
nick nieaktualny
-
U mnie niestety happy endu nie będzie - beta 8,19. 😭 Gdybym nie robiła testów przed spodziewaną @ to pewnie bym się nawet nie dowiedziała .. muszę iść teraz w diagnostykę...
Życzę wszystkim powodzenia i nudnych ciąż! ❤️Ola9896 lubi tę wiadomość
👫 29&33
2019 🤱
01.25 💔 (8 tydz.)
04.25 cb 💔 -
Magnes wrote:U mnie niestety happy endu nie będzie - beta 8,19. 😭 Gdybym nie robiła testów przed spodziewaną @ to pewnie bym się nawet nie dowiedziała .. muszę iść teraz w diagnostykę...
Życzę wszystkim powodzenia i nudnych ciąż! ❤️
Tak bardzo mi przykro! Mam nadzieję, że szybko uda Ci się dowiedzieć co się dzieje i wrócisz w którymś kolejnym wątku.
🫂🫂🫂34 👫 32
04.2023 💙
02.2025 cb
03.2025 cb
04.2025 cb -
Yoanne wrote:Tak bardzo mi przykro! Mam nadzieję, że szybko uda Ci się dowiedzieć co się dzieje i wrócisz w którymś kolejnym wątku.
🫂🫂🫂
Trzymam kciuki za dalsze przyrosty ✊Yoanne lubi tę wiadomość
👫 29&33
2019 🤱
01.25 💔 (8 tydz.)
04.25 cb 💔 -
Gabrela1412 wrote:⬆️ tamten post ze złego konta. Tutaj nowe
Gratuluję i witamy 🙂
Wizyta u lekarza ok, mówi, że przyrost jest w porządku. Mam przyjść za tydzień, powtórka bety w piątek i dostałam Clexane. Czy wytrzymam do piątku? Postaram się 😀34 👫 32
04.2023 💙
02.2025 cb
03.2025 cb
04.2025 cb -
Magnes wrote:Cześć!
Czy mogę spytać kiedy robiłaś mutacje ? W pierwszej ciąży z uwagi na wysoki poziom homocysteiny lekarz sugerował badanie, ale z uwagi że po przyjmowaniu leków ona spadła odpuścił ten temat. Teraz żałuję, że jednak tego nie zrobiłam. I czy zlecił Ci to ginekolog?
Spokojnej ciąży życzę! ❤️
Po drugim poronieniu miałam zlecone badania - właśnie te mutacje i do tego zespół antyfosfolipidowy badałam. Wyszły tylko mutacje Pai i Mthfr (ale tą ma 80% społeczeństwa)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia, 21:15
Magnes lubi tę wiadomość
-
Magnes wrote:U mnie niestety happy endu nie będzie - beta 8,19. 😭 Gdybym nie robiła testów przed spodziewaną @ to pewnie bym się nawet nie dowiedziała .. muszę iść teraz w diagnostykę...
Życzę wszystkim powodzenia i nudnych ciąż! ❤️
Przykro mitrzymaj się !
🤰🏽 Ja 23
💁🏼♂️ On 25
👧🏼 Córeczka Maj 2023
Termin: 5 stycznia 🤞🏼 -
Cześć,
Chciałabym nieśmiało dołączyć ale nie ukrywam że bardzo się boję… Jestem po stracie i lyzeczkowanie mnie listopadzie. W piątek miałam delikatne plamienie więc uznałam ze to okres ale w sobotę i niedzielę brak okresu, słabo się czułam i zrobiłam w niedzielę popołudniu i poniedziałek testy - pozytywne ale kreski słabe. W poniedziałek poleciałam na betę - 98 ale dostałam też mikro brązowych plamien, dziś też. Piersi bolą raz więcej raz mniej, poza tym to jestem cała w stresie, jutro powtarzam betę…
Trzymajcie za mnie kciuki ❤️Klaudiab, Karola1995, Yoanne lubią tę wiadomość
On 90 ona 93
Listopad 2024 💔 7 TC
27.04 ⏸️
28.04 beta 96
30.05 beta 269
5.05 beta 2862❤️
16.05 USG 🤞🏻
Hashimoto - Euthyrox 100
Luteina -
Dawn wrote:Cześć,
Chciałabym nieśmiało dołączyć ale nie ukrywam że bardzo się boję… Jestem po stracie i lyzeczkowanie mnie listopadzie. W piątek miałam delikatne plamienie więc uznałam ze to okres ale w sobotę i niedzielę brak okresu, słabo się czułam i zrobiłam w niedzielę popołudniu i poniedziałek testy - pozytywne ale kreski słabe. W poniedziałek poleciałam na betę - 98 ale dostałam też mikro brązowych plamien, dziś też. Piersi bolą raz więcej raz mniej, poza tym to jestem cała w stresie, jutro powtarzam betę…
Trzymajcie za mnie kciuki ❤️
Kciuki zaciśnięte!
W takim razie będę testować jutro razem z Tobą, bo oczywiście nie wytrzymam do piątku 🙂 gdyby się miała sytuacja powtórzyć to wolę wiedzieć wcześniej 🙂34 👫 32
04.2023 💙
02.2025 cb
03.2025 cb
04.2025 cb -
Dawn wrote:Cześć,
Trzymajcie za mnie kciuki ❤️
Trzymam kciuki ! 💗🤰🏽 Ja 23
💁🏼♂️ On 25
👧🏼 Córeczka Maj 2023
Termin: 5 stycznia 🤞🏼 -
Yoanne wrote:10,2. Znowu pozamiatane, powodzenia dziewczyny.
Daj znać co powiedział lekarz i w jakim kierunku idziecie w diagnostykę👫 29&33
2019 🤱
01.25 💔 (8 tydz.)
04.25 cb 💔 -
Magnes wrote:Czekałam dziś na Twój wynik, liczyłam że Tobie się uda 😭 tak mi przykro..
Daj znać co powiedział lekarz i w jakim kierunku idziecie w diagnostykę
Dzięki🙂 wizyta w poniedziałek i chętnie się podzielę tym co ustalimy. Napisać Ci jakoś na priv?34 👫 32
04.2023 💙
02.2025 cb
03.2025 cb
04.2025 cb