WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też trzymam!

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja też! Wierze, że będzie wszystko oki :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 18:05

mhsvp07w3ex0n696.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka powodzenia:)

• isabelle Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Isabell bardzo mnie zaciekawiła Twoja wypowiedź. U mnie w mieście nie mam pojęcia gdzie mogłabym spotkać brafiterkę z prawdziwego zdarzenia..
    Właśnie wyczytałam że im mniej w obwodzie tym więkza miseczka. Pomierzę się w cm i zajrzę do brafiterskich tabel a potem pojadę na zakupy poprzymierzać czy oby napewno mam dobry bustonosz dobrany.

Aczkolwiek do karmienia i tak pewnie wybiorę sportowy :)

Kawa, wbrew pozorom takich miejsc, w których dobierają profesjonalnie biustonosze jest coraz więcej i wcale nie są to markowe salony z bielizną typu Triumph, ale zwyczajne polskie sklepy z produktami takich firm jak Dalia (moja ulubiona), Ava, Kontri, Kinga i wiele innych. Nie wiem na ile ta lista jest kompletna, ale coś może znajdziesz tu http://stanikowamapa.blox.pl/strony/listasklepow.html. Natomiast ze sklepów, gdzie panie patrzą na Ciebie jak na wariatkę gdy pytasz o 65F i mówią, że coś Ci się chyba pomyliło, bo takich się nie produkuje - trzeba uciekać gdzie pieprz rośnie! :) Ja z racji rozmiaru biustu nie zaglądam także do sieciówek, bo nie ma tam odpowiednich rozmiarów. Zgadzam się z Zielarką, że im większy biust tym sprawa poważniejsza, jednak nie lekceważyłabym też małobiuściastych - jeśli raz spróbujesz dobrze dobranego stanika, nie założysz już w życiu żadnego cuda z sieciówki czy bazaru.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 18:22

Kawa, Malenq, bluegirl89 lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • bluegirl89 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Kawa, wbrew pozorom takich miejsc, w których dobierają profesjonalnie biustonosze jest coraz więcej i wcale nie są to markowe salony z bielizną typu Triumph, ale zwyczajne polskie sklepy z produktami takich firm jak Dalia (moja ulubiona), Ava, Kontri, Kinga i wiele innych. Nie wiem na ile ta lista jest kompletna, ale coś może znajdziesz tu http://stanikowamapa.blox.pl/strony/listasklepow.html. Natomiast ze sklepów, gdzie panie patrzą na Ciebie jak na wariatkę gdy pytasz o 65F i mówią, że coś Ci się chyba pomyliło, bo takich się nie produkuje - trzeba uciekać gdzie pieprz rośnie! :) Ja z racji rozmiaru biustu nie zaglądam także do sieciówek, bo nie ma tam odpowiednich rozmiarów. Zgadzam się z Zielarką, że im większy biust tym sprawa poważniejsza, jednak nie lekceważyłabym też małobiuściastych - jeśli raz spróbujesz dobrze dobranego stanika, nie założysz już w życiu żadnego cuda z sieciówki czy bazaru.

Zgadzam się w 100 % Bo komfort jest najważniejszy. Mój najhtańszy stanik kosztuje ok 150 zł ale wiem, że warto, całkiem inaczej sie piersi prezentują i komfort całkiem inny :D Także polecam, lepiej mieć dwa porządne i dobrze dobrane niż całą szufladę bazarkowych.

Malenq lubi tę wiadomość

ex2bhdgejfu72ae7.png
    km5shdgeqwm0rb9j.png[/url]
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z reguły sie mieszcze ze stanikami w 80 zł czasem trafię coś taniej zawsze w tym samym niewielkim sklepie w niedużym mieście, rozmiar różny szczególnie ostatnio z 65f/g na 75i i dalej rosne, niestety w lewej piersi duzo bardziej, ale najwazniejsze, że fiszbiny mi sie nie wbijaja jak dawniej :)

ps staniki np firmy alles mają taniej niż w ich sklepie internetowym

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szpilka wrote:
    ps staniki np firmy alles mają taniej niż w ich sklepie internetowym

A jak z rozmiarówką Alles? Standardowa czy mocno odchylona od normy? Zastanawiam się, czy dam radę kupić stanik online, chociaż marzę o tym by osobiście przymierzyć ;)

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyniki posiewu- idealne:)
    A na te zaparcia wzięłam czopa glicerynowego o 16 i ciagle nic, jak w tych durnych reklamach w tv:/ ehhh szpitale...

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:27

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jeden biustonosz do karmienia też z h&m. Dorwałam go na wyprzedaży za... 10zł. :D Ostatni gdzieś w rogu sobie na mnie czekał i to akurat mój rozmiar. :)

43kt9vvj5d2sqlej.png

Wysłany: 24 października 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Mam wyniki posiewu- idealne:)
    A na te zaparcia wzięłam czopa glicerynowego o 16 i ciagle nic, jak w tych durnych reklamach w tv:/ ehhh szpitale...

To weź kolejnego, czasami trzeba zaaplikować 2 szt. Żeby poszło ... W końcu cię ruszy

Ag... lubi tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie umiem porownac do innych tej rozmiarowki, bo akurat na biustonosz alles wpadlam przy drugiej i trzeciej wymianie stanikow w ciazy i mam model tony, z reguly kupuje polskie typu konrad, dama kier itp, ale ostatnio po zmierzeniu kilku akurat te wypadly najlepiej w relacji jakosc, rozmiar, cena i miejsce na rosnace cycki, czyli kupujac nieco wieksza miseczke nie widac ze jest od robine za duza a po wyrosnieciu biust idzie mi w nich do gory i srodka a nie pod pachy co przy ciagle roznacym biuscie przedluza wykorzystanie stanika, ale jak to ze stanikami bywa kazdej kobiecie inny model podpasuje

isabelle lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgrzeszylam! Wysłałam właśnie męża po cole! Już chyba z 3miesiące nie piłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 19:24

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • marrtka Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już są lipcówki! :O

nix lubi tę wiadomość

dxomkrhms4puy6o2.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    To weź kolejnego, czasami trzeba zaaplikować 2 szt. Żeby poszło ... W końcu cię ruszy

Boje się 2, z powodu tych skurczy. Najwyżej jutro wezmę kolejnego.

dqprhdgeyewjk8qy.png

Wysłany: 24 października 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka, i jak po wizycie? Wszystko oki?

mhsvp07w3ex0n696.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z Alles sa super biustonosze zawsze nosilam rozmiar 80b i mialam problem przy schylaniu z wypadajacymi buleczkami :-) jak zaczelam doczytywac jak sie mierzyc okazalo sie ze powinnam miec 75 D :-) okazalo sie ze cycuszki sie mieszcza i nigdzie nie uciekaja :-)
    Obecnie po dodatkowych kilogramach +10 mam 80 C lub D

Juz kiedys pisalam o stanikach z tchibo serii body polecam, nawet ja dopasowalam rozmiar choc piersi mam rozne rozmiarowo troszke, kosztuja ok. 30-50 zl. i na okres ciazowego lezenia nawet na boku bo maja fizbinki sa ekstra.

Ja np. kiedys mialam takiego dola ze doszlam do wniosku ze dam dla swojej wygody 150-200 za biustonosz i wyladowalam w triumfie, jednak po kilku podejsciach do tej firmy juz nigdy nie wezme jej pod uwage, moze na cycuszki A sa ok, ale nie na moje bimbalki.

szpilka, isabelle lubią tę wiadomość

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:13

szpilka, isabelle lubią tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela nie ma to jak wspolny gin, wspolna endo i jeszcze ulubiony sklep z bielizna :)

Chanela lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholerka ale miałam przygodę :/ czekam w poczekalni, zaraz mam wchodzić, przychodzi kobitka, która słania się na nogach, blada jak ściana, zwala się na krzesła, podbiega pielęgniarka, mierzy jej ciśnienie-60/40, kobieta krwawi, całe krzesło zabrudzone, po chwili wychodzi wywołany gin i ją przyjmuje, wizyta trwa długo, pielęgniarki wchodzą i wychodzą, przynoszą jakieś kroplówki, w końcu słyszę, że gin każe dzwonić po pogotowie. Przyjeżdża pogotowie, zabierają ją na noszach, z tego co słyszałam miała jakiś krwotok, dostała w gabinecie wstrząsu. Gin przyjął mnie w innym gabinecie bo w tamtym było jak w rzeźni, wszystko we krwi....
    Szczerze to miałam straszne opory by po czymś takim zajmować gina moimi kłuciami, które okazały się efektem zaparcia, szyjka zamknięta, pessar trzyma śluz rozciągliwy może być, a na skurcze dostałam dodatkowe leki.
    Jestem padnięta...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 22:14

FITop1.png
‹‹ 1029 1030 1031 1032 1033 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ