*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
isabelle wrote:Dziewczyny, nie boicie się kupować tych staników za kilkanaście złotych z allegro? Ta rozmiarówka woła o pomstę do nieba, a cycki z mlekiem przecież swoje ważą - jak ma je podtrzymać bawełniany stanik z obwodem 80?!
-
Cześć dziewczyny.
Nie wiem czy pamiętacie ale wczoraj skarżyłam się na bóle u góry brzucha po bokach. Myślałam że to jelita a w nocy zeszło w pachwiny i nie wiem co robić bo skurcze raczej to nie są bo nospa nie pomaga natomiast apap tak. Miałam dzwonić do ginki ale głupio mi tak wcześnie. Jak pojadę na ip na bank zostawią mnie w szpitalu i będę tak bez sensu leżeć bo w weekend nic im się nie chce, prawie żadnych badań nie robią. A w poniedziałek mam wizytę u swojej ginekolog.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 08:09
-
zielarka faktycznie ale przygodę miałaś...
kawa mi też czasu zaoszczędziłaś bo byłam w połowie z tym a tak już mam całość
ewelina kurcze nie wiem co ci poradzić ale jak by mi nie przeszło to dla swojego spokoju pojechałabym na IP
No i ja mam w końcu pytanie czy do szpitala kupujecie dla siebie kosmetyki te bezzapachowe?
A i właśnie koleżanka która pracuje na noworodkach poleciła ze na odparzenia najlepsza jest maść z wit A lub kartoflanka.Kawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Kochane sobotnio
Kawa tez pieknie dziekuje, bo mialam zamiar znow czytac te analizy i robic potem notatki co jest w okolicznych sklepach
Ewelina skoro nospa nie pomaga to nie miesnie (np macica), a moga byc wiazadla, zadzwon do ginki, mam nadzieje ze powie Ci to samo a jak nie przejdzie lub sie nie dodzwonisz a bol bedzie trzymal to jedz na IP i niech zajrzaEwelina88, Kawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MartaKD wrote:ja pier.... jakaś kobieta miała 5 promilii we krwi,była w ciazy!!!!!!Ona przezyła,a myslałam,ze to już jest dawka śmiertelna.
Ja mu spokojnie ze tylko wiem ze 5 promili i ze dziecko zmarło, nie wiem gdzie on czytał ale mowil ze jakiś idiota opisał co było dokładnie z dzieckiem po urodzeniu jednak. Poprostu w głowie mi się nie mieści takie coś.
Co do kartoflanki- podobno najlepsza wg mam i babc:) ja jednak sudocrem zakupie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 09:16
-
Szpilka właśnie tak samo myślę, zreszta niedługo zadzwonie do ginki bo na ip mnie nie zbadają tylko od razu przyjmują na szpital i wtedy tylko mogą zbadać i trzymają minimum 3 dni bo kase za to mają. Ją sudocrem kupię ale najmniejszy pojemnik i tylko wtedy będę używać jak Mila będzie mieć duże oparzenia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny