*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
No ucieszylam sie, ze wreszcie ruszylo, bo co prawda lepiej za duzo nie przytyc, ale tez trzeba miec jakies zapasy na poczatki karmienia i zeby dzidzius ladnie rosl a na diecie nie jestem, wiec zdazylam sie zmartwic tym brakiem przybierania (tak to jest jak sie nie ma powazniejszych problemow, trzeba sobie cos znalezc, choc w sumie to ze sie chyba nie wyrobimy z remontem tez moze byc powodem do zmartwien
i wozek niewybrany hehe)
-
Ewelina88 wrote:Szpilka właśnie tak samo myślę, zreszta niedługo zadzwonie do ginki bo na ip mnie nie zbadają tylko od razu przyjmują na szpital i wtedy tylko mogą zbadać i trzymają minimum 3 dni bo kase za to mają. Ją sudocrem kupię ale najmniejszy pojemnik i tylko wtedy będę używać jak Mila będzie mieć duże oparzenia.
Mam nadzieje, że się dodzwonisz do gin. A w razie czego jedź na Ip bo chyba życie, dobro dziecka ważniejsze niż dyskomfort spędzenia czasu w szpitalu. Zresztą masz prawo wypisać się na własne życzenie. A zbadać na pewno zbadająEwelina88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzwoniłam. Prawdopodobnie to więzadla bo apap pomaga i jak chodzę. Na razie przeszło. Jak jednak wróci ból to mam jechać do szpitala i zostać. A moja ginekolog ma jutro tam dyżur. Kurde chodziłam do pracy było ok, wzięłam parę dni wolnego.i się średnio czuje. Może za dużo mam czasu na wsłuchiwanie się w organizm.
szpilka lubi tę wiadomość
-
MartaKD wrote:ja pier.... jakaś kobieta miała 5 promilii we krwi,była w ciazy!!!!!!Ona przezyła,a myslałam,ze to już jest dawka śmiertelna.
Mąż twierdzi, że pewnie chcieli sami dokonać aborcji, może ktoś trzeci z nimi był i tak się upoiła aby się znieczulić. Jak by nie było coś dla mnie niepojętnego. Mąż skomentował bardzo brutalnym zdaniem, że takie kobiety trzeba sterylizować.
Ja to nie rozumiem, jak kobiety w ciąży palą lub pozwalają sobie na kieliszek wina... Jak by na prawdę wytrzymać bez tego kieliszka nie mogły...egoistki, że sumienia nie mają
A już uchlanie się to przechodzi ludzkie pojęcie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 11:03
-
Gwiazdeczko mi na początku ciąży, jak spanikowałam na ip i się poplakalam bo mnie zbadać nie chcieli bez przyjęcia na szpital a ja chciałam tylko wiedzieć czy serduszko bije bo parę miesięcy wcześniej przestało, pani ginekolog kazała mi iść lepiej do domu i napić się wina zamiast jej tu ryczec . Dobrze że w gabinecie był inny lekarz i ją ochrzanil że w ciąży nie wolno i mnie zbadał. Do tej pory nie rozumiem jak lekarz może doradzac żeby pić w ciąży.
-
nick nieaktualnyEwelina ja odkąd jestem na ovu, a teraz na belly - już przestałam się dziwić...takich lekarzy, opowieści i zdarzeń jest pełno.....
najważniejsze to nie dać się zbyć i żeby druga osoba była z Nami....
a za takie traktowanie jeszcze PŁACIMY im co miesiąc...o zgrozo...........Ewelina88, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
Ewelina88 wrote:Dzwoniłam. Prawdopodobnie to więzadla bo apap pomaga i jak chodzę. Na razie przeszło. Jak jednak wróci ból to mam jechać do szpitala i zostać. A moja ginekolog ma jutro tam dyżur. Kurde chodziłam do pracy było ok, wzięłam parę dni wolnego.i się średnio czuje. Może za dużo mam czasu na wsłuchiwanie się w organizm.
Ewelina88, Gwiazdeczka27, Malenq lubią tę wiadomość
-
Ewelina88 wrote:Gwiazdeczko mi na początku ciąży, jak spanikowałam na ip i się poplakalam bo mnie zbadać nie chcieli bez przyjęcia na szpital a ja chciałam tylko wiedzieć czy serduszko bije bo parę miesięcy wcześniej przestało, pani ginekolog kazała mi iść lepiej do domu i napić się wina zamiast jej tu ryczec . Dobrze że w gabinecie był inny lekarz i ją ochrzanil że w ciąży nie wolno i mnie zbadał. Do tej pory nie rozumiem jak lekarz może doradzac żeby pić w ciąży.
Boże, brak słów. Ja to bym kazała takiej napisać oświadczenie aby zapisała to co powiedziała i się podpisała pod tym, napisała bym skargę lub poprosiła ordynatora, ciekawe co wówczas by zrobiła.. Aż nóż się w kieszeni otwiera.
Jak można być takim bydlęciem, jeszcze na dodatek żeby kobieta kobiecie tak mówiła ajajaj ...
Czy wy też teraz zamiast kopniaków czujecie takie bardziej rozciąganie,wypychanie? -
nick nieaktualnyDziewczyny zgodnie z zasadą Sroki, im mniej chemi dla maluszka tym lepiej- dlatego moja lista jest taka okrojona, to są rzeczy najpotrzebniejsze które chcę używać. Na odparzenia Sroka polecała gdzieś w komentarzach właśnie skrobię ziemniaczaną lub olej ze słodkich migdałów 100% eko.
Jeśli chodzi o sudocrem i maść z wit A, to można je stosować ale powyżej któregoś miesiąca bo szkoda atakować niemowlakowi pupkę takimi mocnymi środkami. Jak sama używałam tych dwóch specyfików czasem, to mnie po nich skóra szczypała/piekła a nie chciałabym by Mała miała podobnie.
Gosiaczek zamówiłam we wtorek naklejki priorytetem. Aczkolwiek nadal ich nie dostałam, tylko wiadomość na maila że czas ich produkcji to 2-3dni robocze i później je wyślą.. tak więc czekam bo chcę ozdobić nimi komodę dla małeja zamawiałam stąd http://allegro.pl/naklejki-dla-dzieci-na-sciane-kwiatki-laka-zoo-las-i4574066321.html wzór S-B21a
-
Gwiazdeczka tak, od jakiś 3/4 tygodni czuje właśnie takie ruchy.
Słuchajcie czytalam o twj matce z 5 promilami na interii, juz wiem czemu maz po mnie krzyczał. Naprawdę na Onecie pisało nie wiele. To co przeczytałam aż mnie zmroziło, jak można coś takiego napisać. Takich ludzi to bym ....ehhh aż ciężko powiedzieć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 12:11
-
Gwiazdeczko na szczęście nigdy się już nie pojawie w tym szpitalu bo to była moją druga sytuacja z pana doktor. Szkoda gadać.
Ja też bardziej czuje takie przeciąganie a czasem brzuch trzęsie się jak galareta. Strasznie ruchliwa ta moją córa.Ag..., Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
A ja dziś wstałam po 7,połaziłam,połaziłam, mąz pojechał na uczelnie,ja kupiłam 2 staniki w Alles:) i poszłam dalej spac,niedawno się obudziłam psa wypuścić,bo biedak ma przerost gruczołu prostaty i sika non stop,czeka go w przyszlym tygodniu kastrowanie.A ogólnie to nic mi sie nie chce.nic.Nawet wyjśc ze znajomymi wieczorem.
Paula44 lubi tę wiadomość