*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
jakby któras chciała to w Alles mam rabat 30% na kod MAMA765C3 do 1 grudnia.Można się samemu wymierzyć i jest obliczanie rozmiaru stanika i pokazuje jakie modele pasują.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 12:32
Chanela, szpilka, Ag..., isabelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:ale najnowszy sezon? jak tak to gdzie można zacząć oglądać?
http://www.serialeonline.pl/greys-anatomy-chirurdzy-online
http://www.cucirca.eu/Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 12:26
Malenq lubi tę wiadomość
-
Ja ściągam z torrentow, w PTK nowy odcinek a w niedzielę zawsze są napisy na napisy24.pl, terminologia medyczna jednak nie pozwala mi oglądać bez napisow;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 12:27
szpilka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny,czyli reasumując kosmetyki:
kremik na zimową pogodę, płyn do kąpieli (lub krochmal),chusteczki, mąka na odparzenia,a co na pupę przed założeniem pieluchy? tez jakiś krem?
sudocrem podejrzewam,że też kupię,ale na poźniej i w malych ilościach. -
mam zaległosci, jeszcze mi odcinek z tego tygodnia został i dwa odcinki skandalu
a co do terminologii, to po jakims czasie człowiek sie przyzwyczaja, czasem lepiej wiem o co chodzi po angielsku niz jak polską nazwę zobaczę
no ale moja klasa w ogólniaku miała biologię po angielsku i chemię więc jestem w lepszej pozycji, zreszta pozwala to mojemu mozgowi nie zlasowac sie do reszty słuchając dzieci ktore nie moga wydukać odmiany to beAg... lubi tę wiadomość
-
MartaKD wrote:Dziewczyny,czyli reasumując kosmetyki:
kremik na zimową pogodę, płyn do kąpieli (lub krochmal),chusteczki, mąka na odparzenia,a co na pupę przed założeniem pieluchy? tez jakiś krem?
sudocrem podejrzewam,że też kupię,ale na poźniej i w malych ilościach.
Sroka pisała, żeby nie zapychać pupy kremami, wietrzyć wietrzyć, dać skórze oddychać -
Nie wiem o co chodzi znów z listopadowką, ale może lepiej nie wiedzieć. Nie lubię wiadomości z innych grup, a kazda taka inf ze coś gdzieś nie tak to tylko wpływa stresowi na kazda z nas.
Zyze kadej wszystkiego dobrego ale po co wplatywac do nas na wątek historie innych? Ani jej nie znamy, nie wiemy co i jak a wyrwane z kontekstu inf nic nie mówią.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 12:48
-
nick nieaktualnyNie siejmy zamentu u nas na forum wieściami z Grudniówek czy Listopadówek itp Chcecie sobie poczytać, poczytajcie i zostawcie poza naszym forum.
MartaKD, Ewelina88, Ag..., rastafanka, Gwiazdeczka27, isabelle, Agus89, MonikaDM, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Kawa wrote:Nie siejmy zamentu u nas na forum wieściami z Grudniówek czy Listopadówek itp Chcecie sobie poczytać, poczytajcie i zostawcie poza naszym forum.
Ag..., Kawa, jonka91, Cookie lubią tę wiadomość
-
Kawa wrote:Nie siejmy zamentu u nas na forum wieściami z Grudniówek czy Listopadówek itp Chcecie sobie poczytać, poczytajcie i zostawcie poza naszym forum.
Jezus Maria nie trzeba krzyczeć na forum czcionką. Każda z Was dzieli się swoim samopoczuciem i emocjami. Nic nie opowiadam i nie sieję zamętu.lwuska55592 lubi tę wiadomość
-
Chanela wrote:Izabelka88 mieścisz się w normach. Po godzinie powinno być do 140, Ty masz ciut wyżej, a po dwóch do 120 i tu też jest ok. Na czczo do 99 więc też ok.
Dziękuję Chanela za odpowiedź. Niby normy, ale mogłoby być trochę niżej. W poniedziałek na wizycie pogadam z moim lekarzem. -
najwyżej da xi skierowanie do poradni diab, luzik nic strasznego:) czasem przekroczenie normy juz wystarczy ku temu. Zależy od lekarza i podejścia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 12:53
Gwiazdeczka27, Izabelka88 lubią tę wiadomość