X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja klinika ma wymogi jak wyżej napisałam, a dziewczyny rodzące tam(czytam forum kliniki) biorą ciuszki jakie chcą. Podają wymogi żeby nie było że ktoś przyjdzie bez niczego, bo myślą że w szpitalu wszytsko dostaną.

No ale wiadomo świadome mamy zawsze nabiorą więcej kompletów niż o to proszą :D

• Ag... Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamienie było tylko na porannej wkładce, mowil ze tak moze być. Ale ze ma dyżur w nd to mowi zebym polezala, zobaczymy jak to się ulezy:) jak to określił.
    No i co mam zrobić? Przecież nie wyjdę bo wole leżeć w domu.
    Przy moim stażu to 3 dni różnicy nie robią, ale w pin na wizycie mowil o 2 dniach a wyszło 6... Poprostu juz zmeczona jestem szpitalem:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 14:06

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Plamienie było tylko na porannej wkładce, mowil ze tak moze być. Ale ze ma dyżur w na to mowi zebym polezala, zobaczymy jak to się ulezy:) jak to okresli.
    No i co mam zrobić? Przecież nie wyjdę bo wole leżeć w domu.
    Przy moim stażu to 3 dni różnicy nie robią, ale w pin na wizycie mowil o 2 dniach a wyszło 6... Poprostu juz zmeczona jestem szpitalem:(

Ostrożności nigdy dosyć, fajnie, że trafiłaś na takich odpowiedzialnych lekarzy. Przypadkiem zajrzałam dzisiaj na listopadówki i boję się, jak zostanę potraktowana w szpitalu, w którym nigdy jeszcze nie byłam :(

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:13

Ag... lubi tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstydzcie sie, tyle napisac :)

Ewelina88 lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bell dodaj mnie do przyjaciółek i wyslij mi link dz tego lozeczka bo jak piszesz np pianka plus kokos to nic mi to nie mówi bo wiele jest piankek itp.

Anutka lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki a macie jakiś konkretny materacyk do kołyski?

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to dobrze że w moim szpitalu nie narzucają ubranek. Co więcej - mają swoje, ale są już sprane, nieciekawe, więc można przynieść swoje śliczności ;)

201501145565.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zaglądac na inne fora! ja zajrzałam tylko na czerwcówki,bo chciałam jednej dziewczynie przekazac swoje doświadczenia z zakrzepicą.Nie schizujemy się.u nas jest wszystko super i tak będzie do końca!!!

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do kołyski przyszedł materacyk razem z kolyską.jaki?nie wiem?szczerze jakoś nie zwracam uwagi na to jakie są materacyki.Sama nie wiem jaki mam w łóżku:) a śpię na nim już z 10lat i jest mega wygodny:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Ja lubię pływać, ale w basenie mi zawsze zza zimno i ciężko się przełamać by do niego wejść.. :P
    u mnie sa dwa takie cieplejsze,mam w nich wodę tylko do ramion maksymalnie.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy nasz watek ma facebook ??? Bede sobie to cos zakladac i fajne byloby sie odnalezc :)

isabelle lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Ja uwielbiam siedziec w babelkach na basebie, jak dojde do siebe po porodzie to na basen idziemy :)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    Czy nasz watek ma facebook ??? Bede sobie to cos zakladac i fajne byloby sie odnalezc :)

Nie ma, ale jeśli czujecie taką potrzebę - ja nie widzę problemu, za wyjątkiem tego, że chciałabym, by rozmowy były prowadzone w jednym miejscu, bo odświeżać dwa fora to już za dużo :)

Anutka, zielarka lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Dziewczynki a macie jakiś konkretny materacyk do kołyski?

Ja nie mam materacyka do kołyski, tylko taki wkład dopasowany (niewiem czy był w zestawie bo kołyskę kupiłam od babeczki kilka ulic dalej)

Wiki81 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    u mnie też jest taki niby cieplejszy, ale żeby spełnić moje oczekiwania to musiałby być jak ciepła/półgorąca herbata :P a najlepiej jak wody termalne :D

• Anutka Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Nie ma, ale jeśli czujecie taką potrzebę - ja nie widzę problemu, za wyjątkiem tego, że chciałabym, by rozmowy były prowadzone w jednym miejscu, bo odświeżać dwa fora to już za dużo :)
    Tak tylko pytam bo na owu jeden watek mial facebooka :)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki :) mam pytanko co sądzicie o piciu co dzien świeżych soków np burak marchew jabłko , konkretnie chodzi mi o marchew i prowitamine A bo ponoć sama A jest niebezpieczna w ciazy tzn jej przedawkowanie , pije od mc co dzien taki kubek i dzis mnie cos tknęli choc z tego co pamietam bardziej chodzi o 1 trymestr . Rozwiejcie me wątpliwości mądre głowy !!!!!

l22nhdge0qqepa6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Nie zaglądac na inne fora! ja zajrzałam tylko na czerwcówki,bo chciałam jednej dziewczynie przekazac swoje doświadczenia z zakrzepicą.Nie schizujemy się.u nas jest wszystko super i tak będzie do końca!!!

no masakra jakaś teraz wszystkie schizują....

• Anutka Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymi wrote:
    Czesc Dziewczynki :) mam pytanko co sądzicie o piciu co dzien świeżych soków np burak marchew jabłko , konkretnie chodzi mi o marchew i prowitamine A bo ponoć sama A jest niebezpieczna w ciazy tzn jej przedawkowanie , pije od mc co dzien taki kubek i dzis mnie cos tknęli choc z tego co pamietam bardziej chodzi o 1 trymestr . Rozwiejcie me wątpliwości mądre głowy !!!!!
    Ja pije co.2 dzien :)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
‹‹ 1027 1028 1029 1030 1031 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ