X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja klinika ma wymogi jak wyżej napisałam, a dziewczyny rodzące tam(czytam forum kliniki) biorą ciuszki jakie chcą. Podają wymogi żeby nie było że ktoś przyjdzie bez niczego, bo myślą że w szpitalu wszytsko dostaną.

No ale wiadomo świadome mamy zawsze nabiorą więcej kompletów niż o to proszą :D

• Ag... Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamienie było tylko na porannej wkładce, mowil ze tak moze być. Ale ze ma dyżur w nd to mowi zebym polezala, zobaczymy jak to się ulezy:) jak to określił.
    No i co mam zrobić? Przecież nie wyjdę bo wole leżeć w domu.
    Przy moim stażu to 3 dni różnicy nie robią, ale w pin na wizycie mowil o 2 dniach a wyszło 6... Poprostu juz zmeczona jestem szpitalem:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 14:06

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Plamienie było tylko na porannej wkładce, mowil ze tak moze być. Ale ze ma dyżur w na to mowi zebym polezala, zobaczymy jak to się ulezy:) jak to okresli.
    No i co mam zrobić? Przecież nie wyjdę bo wole leżeć w domu.
    Przy moim stażu to 3 dni różnicy nie robią, ale w pin na wizycie mowil o 2 dniach a wyszło 6... Poprostu juz zmeczona jestem szpitalem:(

Ostrożności nigdy dosyć, fajnie, że trafiłaś na takich odpowiedzialnych lekarzy. Przypadkiem zajrzałam dzisiaj na listopadówki i boję się, jak zostanę potraktowana w szpitalu, w którym nigdy jeszcze nie byłam :(

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:13

Ag... lubi tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstydzcie sie, tyle napisac :)

Ewelina88 lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bell dodaj mnie do przyjaciółek i wyslij mi link dz tego lozeczka bo jak piszesz np pianka plus kokos to nic mi to nie mówi bo wiele jest piankek itp.

Anutka lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki a macie jakiś konkretny materacyk do kołyski?

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to dobrze że w moim szpitalu nie narzucają ubranek. Co więcej - mają swoje, ale są już sprane, nieciekawe, więc można przynieść swoje śliczności ;)

201501145565.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zaglądac na inne fora! ja zajrzałam tylko na czerwcówki,bo chciałam jednej dziewczynie przekazac swoje doświadczenia z zakrzepicą.Nie schizujemy się.u nas jest wszystko super i tak będzie do końca!!!

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do kołyski przyszedł materacyk razem z kolyską.jaki?nie wiem?szczerze jakoś nie zwracam uwagi na to jakie są materacyki.Sama nie wiem jaki mam w łóżku:) a śpię na nim już z 10lat i jest mega wygodny:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Ja lubię pływać, ale w basenie mi zawsze zza zimno i ciężko się przełamać by do niego wejść.. :P
    u mnie sa dwa takie cieplejsze,mam w nich wodę tylko do ramion maksymalnie.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy nasz watek ma facebook ??? Bede sobie to cos zakladac i fajne byloby sie odnalezc :)

isabelle lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Ja uwielbiam siedziec w babelkach na basebie, jak dojde do siebe po porodzie to na basen idziemy :)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    Czy nasz watek ma facebook ??? Bede sobie to cos zakladac i fajne byloby sie odnalezc :)

Nie ma, ale jeśli czujecie taką potrzebę - ja nie widzę problemu, za wyjątkiem tego, że chciałabym, by rozmowy były prowadzone w jednym miejscu, bo odświeżać dwa fora to już za dużo :)

Anutka, zielarka lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Dziewczynki a macie jakiś konkretny materacyk do kołyski?

Ja nie mam materacyka do kołyski, tylko taki wkład dopasowany (niewiem czy był w zestawie bo kołyskę kupiłam od babeczki kilka ulic dalej)

Wiki81 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    u mnie też jest taki niby cieplejszy, ale żeby spełnić moje oczekiwania to musiałby być jak ciepła/półgorąca herbata :P a najlepiej jak wody termalne :D

• Anutka Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Nie ma, ale jeśli czujecie taką potrzebę - ja nie widzę problemu, za wyjątkiem tego, że chciałabym, by rozmowy były prowadzone w jednym miejscu, bo odświeżać dwa fora to już za dużo :)
    Tak tylko pytam bo na owu jeden watek mial facebooka :)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki :) mam pytanko co sądzicie o piciu co dzien świeżych soków np burak marchew jabłko , konkretnie chodzi mi o marchew i prowitamine A bo ponoć sama A jest niebezpieczna w ciazy tzn jej przedawkowanie , pije od mc co dzien taki kubek i dzis mnie cos tknęli choc z tego co pamietam bardziej chodzi o 1 trymestr . Rozwiejcie me wątpliwości mądre głowy !!!!!

l22nhdge0qqepa6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Nie zaglądac na inne fora! ja zajrzałam tylko na czerwcówki,bo chciałam jednej dziewczynie przekazac swoje doświadczenia z zakrzepicą.Nie schizujemy się.u nas jest wszystko super i tak będzie do końca!!!

no masakra jakaś teraz wszystkie schizują....

• Anutka Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymi wrote:
    Czesc Dziewczynki :) mam pytanko co sądzicie o piciu co dzien świeżych soków np burak marchew jabłko , konkretnie chodzi mi o marchew i prowitamine A bo ponoć sama A jest niebezpieczna w ciazy tzn jej przedawkowanie , pije od mc co dzien taki kubek i dzis mnie cos tknęli choc z tego co pamietam bardziej chodzi o 1 trymestr . Rozwiejcie me wątpliwości mądre głowy !!!!!
    Ja pije co.2 dzien :)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
‹‹ 1027 1028 1029 1030 1031 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ