*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoja klinika ma wymogi jak wyżej napisałam, a dziewczyny rodzące tam(czytam forum kliniki) biorą ciuszki jakie chcą. Podają wymogi żeby nie było że ktoś przyjdzie bez niczego, bo myślą że w szpitalu wszytsko dostaną.
No ale wiadomo świadome mamy zawsze nabiorą więcej kompletów niż o to proszą -
Plamienie było tylko na porannej wkładce, mowil ze tak moze być. Ale ze ma dyżur w nd to mowi zebym polezala, zobaczymy jak to się ulezy:) jak to określił.
No i co mam zrobić? Przecież nie wyjdę bo wole leżeć w domu.
Przy moim stażu to 3 dni różnicy nie robią, ale w pin na wizycie mowil o 2 dniach a wyszło 6... Poprostu juz zmeczona jestem szpitalem:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 14:06
-
Ag... wrote:Plamienie było tylko na porannej wkładce, mowil ze tak moze być. Ale ze ma dyżur w na to mowi zebym polezala, zobaczymy jak to się ulezy:) jak to okresli.
No i co mam zrobić? Przecież nie wyjdę bo wole leżeć w domu.
Przy moim stażu to 3 dni różnicy nie robią, ale w pin na wizycie mowil o 2 dniach a wyszło 6... Poprostu juz zmeczona jestem szpitalem:(
Ostrożności nigdy dosyć, fajnie, że trafiłaś na takich odpowiedzialnych lekarzy. Przypadkiem zajrzałam dzisiaj na listopadówki i boję się, jak zostanę potraktowana w szpitalu, w którym nigdy jeszcze nie byłam
-
Anutka wrote:Czy nasz watek ma facebook ??? Bede sobie to cos zakladac i fajne byloby sie odnalezc
Nie ma, ale jeśli czujecie taką potrzebę - ja nie widzę problemu, za wyjątkiem tego, że chciałabym, by rozmowy były prowadzone w jednym miejscu, bo odświeżać dwa fora to już za dużo
Anutka, zielarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
isabelle wrote:Nie ma, ale jeśli czujecie taką potrzebę - ja nie widzę problemu, za wyjątkiem tego, że chciałabym, by rozmowy były prowadzone w jednym miejscu, bo odświeżać dwa fora to już za dużo
-
Czesc Dziewczynki
mam pytanko co sądzicie o piciu co dzien świeżych soków np burak marchew jabłko , konkretnie chodzi mi o marchew i prowitamine A bo ponoć sama A jest niebezpieczna w ciazy tzn jej przedawkowanie , pije od mc co dzien taki kubek i dzis mnie cos tknęli choc z tego co pamietam bardziej chodzi o 1 trymestr . Rozwiejcie me wątpliwości mądre głowy !!!!!
-
nick nieaktualnyMartaKD wrote:Nie zaglądac na inne fora! ja zajrzałam tylko na czerwcówki,bo chciałam jednej dziewczynie przekazac swoje doświadczenia z zakrzepicą.Nie schizujemy się.u nas jest wszystko super i tak będzie do końca!!!
no masakra jakaś teraz wszystkie schizują.... -
Tymi wrote:Czesc Dziewczynki
mam pytanko co sądzicie o piciu co dzien świeżych soków np burak marchew jabłko , konkretnie chodzi mi o marchew i prowitamine A bo ponoć sama A jest niebezpieczna w ciazy tzn jej przedawkowanie , pije od mc co dzien taki kubek i dzis mnie cos tknęli choc z tego co pamietam bardziej chodzi o 1 trymestr . Rozwiejcie me wątpliwości mądre głowy !!!!!