*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie 37tc zaczyna się 30 grudnia, ale to chyba musi być skończony,żeby ciąza była donoszona?
Ja mam wizytę 19 grudnia.Ale mam już wpisane w kartę zaswiadczenie o cc,więc mogę rodzić gdzie chcę.Tylko u mnie brak jakichkolwiek oznak wczesniejszego porodu,wiec obstawiam,że urodze zgodnie z wcześniej wyliczoną datą,czyli 40 tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 08:40
-
Witamy sie z Zosia w 36 tygodniu!!
Agg gratulacje!! Oby wszystkim poszlo tak ekspresowo :p
Wczoraj ubralismy choinke w koncu, moj J sie smial ze frajde mialam jak dziecko :p ale ja to kocham po prostu :p rano jak wychodzil to wlaczyl swiatelka i siedze teraz czekam az sie sniadanie zrobi :p milego dnia dziewczyny!!Selene, bluegirl89, jonka91, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
A my zawsze ubieramy choinkę dzień przed Wigilią.Wolę,gdy dłużej stoi po Swiętach,tez dlatego,że późno zazwyczaj ksiądz do nas na koledę przychodzi.Prezenty już zaczełam pakowac:)
W poniedziałek wrzucę zdjęcia pokoiku,bo jest już gotowy w sumie,ale mąż jeszcze nie przybił obrazków, półeczek,takich pierdołek.Dziś skręca kołyskę i przewijak,a pozniej nasza przyjaciółka przychodzi:)
Miłej soboty!!!!!))))
bluegirl89 lubi tę wiadomość
-
My mielismy ubrac w przyszlym tygodniu ale jakos nie moglismy sie doczekac
mam nadzieje ze i tak postoi i moze jeszcze Zosia zalapie sie na nia :p
Ja dzisiaj maluje kolyske jak bedzie skrecona to wrzuce fotki bo pokoik juz praktycznie skonczonya wieczorem spotkanie "swiateczne" ze znajomymi bo w przyszlym tygodniu jada do Polski
a i snilyscie mi sie dzisiaj chyba wszystk8e! Latslysmy po Ikei
Selene, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Selene nie słusznie sie martwisz , rozmiar piersi nie ma nic do ilości pokarmu, wiele zależy od psychiki i podejścia emocjonalnego do KP , moja kuzynka ostatnio urodziła , biust taki sam jak sprzed ciazy (mały)a mleka jak u dojnej krowki
nie ma znaczenia tez ile sie przytylo
nie martw sie nie potrzebne bo stres przy KP to najgorsze co moze byc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 09:01
Selene, Ewelina88, kejti91, jonka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrastafanka wrote:Ag, gratuluję! Wczoraj tylko na szybko z telefonu zajrzałam czy to juz a Tobie tak szybko poszło
A dziś śniło mi się ze Malenq zaczęła rodzic :p
miłego dnia mamuśkirastafanka lubi tę wiadomość
-
Ag... ogromne gratulację!!! szybkiego powrotu do siebie, dużo zdrówka dla Was. Daj znać jak "wrażenia"?
Marta też mam czasami taki uścisk zazdrości, że inne już tulą swoje maleństwa...ale wiem , że każdy dzień dla maluszka w brzuszku jest ważny
Dziś też noc nieprzespana...cały czas się kręciłam, miałam wrażenie jakby mnie brzuch ciągnął w głąb łóżka i twardniał...masakra jakaś.
Dziś jadę do rodziców lepić uszka na Wigilię, a jutro w końcu może pojedziemy na żywo zobaczyć wózki, żeby podjąć decyzję, który ostatecznie kupimy.
A w poniedziałek USG III trymestru-ostatnie i już jestem ciekawa co nam powie, już ostatnio na wizycie potwierdził moje przeczucia, ze mogę wcześniej urodzić niż zakładamy, ale na pewno styczeń...przynajmniej ja tak zakładam.
Miłego dnia wszystkim mamuśkom -
Dzień dobry!
Ja niby przespałam calutką noc.. a jestem niewyspana..
zaraz chyba się zdrzemnę jeszcze na godzinkę..
U nas dziś równiutki miesiąc do daty porodu wg OM.. zobaczymy co Królewicz na to..? Mam nadzieję, że wyskoczy troszkę wcześniej, bo jak chodzę, czy siedzę to strasznie naciska mi na pęcherz i szyjkę i mnie wszystko boli..
Pytanko, czy któraś z Was aplikuje jeszcze luteinę? Mi została jeszcze na 11 dni i lekarka kazała aplikować do końca opakowania.. Mam nadzieję tylko, że przez to nie "przenoszę". No nic wizyta 23.12 (w tedy będzie ciąża donoszona), zobaczymy jak szyjka i najwyżej zacznę już hasać na całego!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 09:45