X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta wlasnie z tym suwakiem u mnie to jest dziwnie , ostatnio jak siedziałam na kompie to sobie go wrzuciłam ale on u mnie przy kolejnych postach znika i nie wiem o co kaman

Musze to rozgryźć , js przewaznie z telefonu pisze

Dzis mam 36+ 4 :)

l22nhdge0qqepa6e.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe,zaraz wszystkie dziewczyny ujrzą na suwaczkach,ze ciąża donoszona i w tej chwili jak Ag zaczna rodzic:)
    Mi się Ag pół nocy sniła:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene No nie pogardzilabym tofifee na śniadanie , ja wcinam pierniki które wczoraj zrobiłam ;) cos ta moja córka dzis ospala ...

l22nhdge0qqepa6e.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta właśnie do męża to samo mówiłam. A on na to że dlatego tak upierał się na ostatnia wizytę przed świętami a nie po bo.może być za późno.

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka...
    Selene u mnie oprócz kanapek i Inki na śniadanie, było też pół paczki żurawiny w czekoladzie hehehe....zauwżyłam, że ostatnio więcej czekoladowych produktów jem, pewnie to stres...
    Miłego dnia brzuchatki...

Selene lubi tę wiadomość

• Selene Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:57

Malenq lubi tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 37tc zaczyna się 30 grudnia, ale to chyba musi być skończony,żeby ciąza była donoszona?
    Ja mam wizytę 19 grudnia.Ale mam już wpisane w kartę zaswiadczenie o cc,więc mogę rodzić gdzie chcę.Tylko u mnie brak jakichkolwiek oznak wczesniejszego porodu,wiec obstawiam,że urodze zgodnie z wcześniej wyliczoną datą,czyli 40 tydzień:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 08:40

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja kolezanka urodziła dwa razy cc na zyczenie, w 40tygodniu i nawet nie wie co to skurcze.U mnie też tak może być.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Sarnaa Ekspertka

Wysłany: 13 grudnia 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy sie z Zosia w 36 tygodniu!! :)
    Agg gratulacje!! Oby wszystkim poszlo tak ekspresowo :p
    Wczoraj ubralismy choinke w koncu, moj J sie smial ze frajde mialam jak dziecko :p ale ja to kocham po prostu :p rano jak wychodzil to wlaczyl swiatelka i siedze teraz czekam az sie sniadanie zrobi :p milego dnia dziewczyny!! :)

Selene, bluegirl89, jonka91, M4DZI4 lubią tę wiadomość

uwo93a3f5wp8ksnu.png
    f2w3skjoavvyxn5c.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my zawsze ubieramy choinkę dzień przed Wigilią.Wolę,gdy dłużej stoi po Swiętach,tez dlatego,że późno zazwyczaj ksiądz do nas na koledę przychodzi.Prezenty już zaczełam pakowac:)
    W poniedziałek wrzucę zdjęcia pokoiku,bo jest już gotowy w sumie,ale mąż jeszcze nie przybił obrazków, półeczek,takich pierdołek.Dziś skręca kołyskę i przewijak,a pozniej nasza przyjaciółka przychodzi:)
    Miłej soboty!!!!! :)))))

bluegirl89 lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:57

• kejti91 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie witam w 33 tygodniu :D

Ag ogromne gratulacje dla Was!!! <3 <3

Podpinam sie do Twojego pytania Selen ;)

Chanela lubi tę wiadomość

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • Sarnaa Ekspertka

Wysłany: 13 grudnia 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mielismy ubrac w przyszlym tygodniu ale jakos nie moglismy sie doczekac :) mam nadzieje ze i tak postoi i moze jeszcze Zosia zalapie sie na nia :p
    Ja dzisiaj maluje kolyske jak bedzie skrecona to wrzuce fotki bo pokoik juz praktycznie skonczony :) a wieczorem spotkanie "swiateczne" ze znajomymi bo w przyszlym tygodniu jada do Polski :) a i snilyscie mi sie dzisiaj chyba wszystk8e! Latslysmy po Ikei :D

Selene, Ewelina88 lubią tę wiadomość

uwo93a3f5wp8ksnu.png
    f2w3skjoavvyxn5c.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene nie słusznie sie martwisz , rozmiar piersi nie ma nic do ilości pokarmu, wiele zależy od psychiki i podejścia emocjonalnego do KP , moja kuzynka ostatnio urodziła , biust taki sam jak sprzed ciazy (mały)a mleka jak u dojnej krowki :) nie ma znaczenia tez ile sie przytylo :) nie martw sie nie potrzebne bo stres przy KP to najgorsze co moze byc ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 09:01

Selene, Ewelina88, kejti91, jonka91 lubią tę wiadomość

l22nhdge0qqepa6e.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w końcu zasnęłam i teraz jestem nieprzytomna ;) Śniło mi się, że Natalka złapała mnie za palca przez brzuch 0laughing.gif

renia83 lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • rastafanka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag, gratuluję! Wczoraj tylko na szybko z telefonu zajrzałam czy to juz a Tobie tak szybko poszło :-)
    A dziś śniło mi się ze Malenq zaczęła rodzic :p
    miłego dnia mamuśki :-)

Malenq lubi tę wiadomość

l22ndf9hcnybk1rg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rastafanka wrote:
    Ag, gratuluję! Wczoraj tylko na szybko z telefonu zajrzałam czy to juz a Tobie tak szybko poszło :-)
    A dziś śniło mi się ze Malenq zaczęła rodzic :p
    miłego dnia mamuśki :-)
    Oby tak szybko nie heheheh chociaż Kosia może poczuć się lekko zazdrosna, że Kostek już na świecie jest...

rastafanka lubi tę wiadomość

• bluegirl89 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... ogromne gratulację!!! szybkiego powrotu do siebie, dużo zdrówka dla Was. Daj znać jak "wrażenia"?

Marta też mam czasami taki uścisk zazdrości, że inne już tulą swoje maleństwa...ale wiem , że każdy dzień dla maluszka w brzuszku jest ważny :D

Dziś też noc nieprzespana...cały czas się kręciłam, miałam wrażenie jakby mnie brzuch ciągnął w głąb łóżka i twardniał...masakra jakaś.

Dziś jadę do rodziców lepić uszka na Wigilię, a jutro w końcu może pojedziemy na żywo zobaczyć wózki, żeby podjąć decyzję, który ostatecznie kupimy.

A w poniedziałek USG III trymestru-ostatnie i już jestem ciekawa co nam powie, już ostatnio na wizycie potwierdził moje przeczucia, ze mogę wcześniej urodzić niż zakładamy, ale na pewno styczeń...przynajmniej ja tak zakładam.

Miłego dnia wszystkim mamuśkom :D

ex2bhdgejfu72ae7.png
    km5shdgeqwm0rb9j.png[/url]
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Ja niby przespałam calutką noc.. a jestem niewyspana..
    zaraz chyba się zdrzemnę jeszcze na godzinkę..

U nas dziś równiutki miesiąc do daty porodu wg OM.. zobaczymy co Królewicz na to..? Mam nadzieję, że wyskoczy troszkę wcześniej, bo jak chodzę, czy siedzę to strasznie naciska mi na pęcherz i szyjkę i mnie wszystko boli..

Pytanko, czy któraś z Was aplikuje jeszcze luteinę? Mi została jeszcze na 11 dni i lekarka kazała aplikować do końca opakowania.. Mam nadzieję tylko, że przez to nie "przenoszę". No nic wizyta 23.12 (w tedy będzie ciąża donoszona), zobaczymy jak szyjka i najwyżej zacznę już hasać na całego!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 09:45

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Selene Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    j

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:58

‹‹ 1542 1543 1544 1545 1546 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ