*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Selene wydaje mi się że normalne. Też mam takie bóle i to właśnie w nocy.
Poszłam na male zakupy i Kurde wszystko kupiłam oprócz pieczywa i teraz muszę znowu się.ubierać i lecieć bo glodna jestem.Selene lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry mamuski
i milego dnia.
Selene mnie czesto tak pobolewa brzuch, wogole mnie czesto.boli tak dziwnie, nawet nie potrafie tego opisac a moj gin tylko mowi ze tak moze byc i nie nalezy sie tym przejmowac. A mojej Hani dzisiaj kolanko chruplo masakra az moj m uslyszalz lewej mi zawsze taka kuleczka wychodzi i normalnie moge ja w dlon zlapac i dzisiaj tak sie przeciagala na dwie strony brzucha ze az bylo chrup i cisza, wystraszylam sie bo to.bylo dziwne ale za chwile wrocila do szalenstw wiec jest ok
Selene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mnie się śniło że dziś jest dzień Tymi
Selene wrote:Dziewczyny ja mam wrażenie że w nocy mnie lekko pobolewa brzuch tak jak na miesiączkę ale bez skurczy ani twardnień, to jest możliwe?
Chyba na tym etapie nie powinnam się już tym wogóle przejmować, co?
Ja mam czasem taki ból: jak na okres + skurcz w dole brzucha - trwa to jakieś 45-60 sekund i puszcza.
Myślę że to moje pierwsze skurcze
W ciągu tygodnia miałam ich całe 3
Bo twardnienie brzucha też miewam ale bez bóli i skurczu, po prostu brzuch jak kamień i trzeba pokombinować ze zmianą pozycji i mięknie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 10:40
-
HEj KOchane
u mnie dzis bol glowy i niechec do robienia czgokolwiek a tu do sklepu po chleb trzeba pojechac i jakis obiad zrobic
na szczescie wiatrzysko ustalo, choc chyba lepiej sie czulam wczoraj niz dzis jak jest mokro, deszczowo, pochmurno i paskudnie
Chanela rozumiem Cie doskonale u mnie ostatnio 2 sklepy i jak potem obiad robie to ledwie stoje, wiec czasem w takiej sytuacji nie ma obiadu tzn ja jem frytki do piekarnika z biedry a mezu swoje sloiki lub kielbase z patelni
Selene mnie czasami pobolewa jak lekki okres, ale nie ma charakteru skurczu gin mowil, ze to normalne i czasami mam takie uczucie jak syneczek moj sobie cyrki w brzuchu urzadza i czyms tam smyra na dole nie wiem czy glowa czy rekami -
Kto zgadnie co wlasnie robie? nikt nie zgadnie, bo to sie w glowie nie miesci. po tym jak moja pralka zostala troche odsunieta, zeby sciany pomalowac folia w plynie pod kafelki, stoi nie do konca na swoim miejscu. wlasnie piore kolejna partie ciuszkow, w pewnym momencie taki sie zrobil huk przy wirowaniu, ze polecialam do lazienki a tam pralka sobie po lazience wedruje i napi***a w wanne, na wirowaniu udalo sie ja troche odsunac bez uzycia duzej sily a teraz siedze w lazience i pralke trzymam, zeby czegos nie rozpieprzyla
Becia81, kasiakra, Maud11, Selene, bluegirl89, Chanela lubią tę wiadomość
-
Ile razy dziennie wasze malenstwa mają czkawke?? Moja to ma minimum 3-4razy dziennie i nawet w nocy czasem ma. I to taką silna że mi przeszkadza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 11:55
nix, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
!!! Ja po wczorajszej akcji Ag, miałam dziś pierwszy sen dotyczący porodu. Mój poród we śnie, jak u Ag, był ekspersowy, śniło mi się, ze zaczęłam rodzić, kilka skurczy i mały był już na świecie
może faktycznie jest coś w tej wizualizacji... oby tak było w rzeczywistości.
Selene, Wiki81 lubią tę wiadomość
-
Ewelina88 wrote:Ile razy dziennie wasze malenstwa mają czkawke?? Moja to ma minimum 3-4razy dziennie i nawet w nocy czasem ma. I to taką silna że mi przeszkadza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 11:59
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
hej podczytuje was cały czas ale ostatnio coś weny nie mam. Dzisiaj nocka okropna mała kopała w żołądek, mdliło mnie oj straszne to było.
Pisze bo muszę się was poradzić niestety nie mam gustu i weny twórczej;/ przykleiłam naklejki i zastanawiam się czy pasują mi coś w nich nie styka ale nie wiem co.. pomożecie?
Gwiazdeczko jak u ciebie sytuacja?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f328857b66a5.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 12:01
Becia81, Agus89, bluegirl89, Gwiazdeczka27, Paula44, jonka91, Kawa, kamilaaa_88, rastafanka, agnesik, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
szpilka wrote:Kto zgadnie co wlasnie robie? nikt nie zgadnie, bo to sie w glowie nie miesci. po tym jak moja pralka zostala troche odsunieta, zeby sciany pomalowac folia w plynie pod kafelki, stoi nie do konca na swoim miejscu. wlasnie piore kolejna partie ciuszkow, w pewnym momencie taki sie zrobil huk przy wirowaniu, ze polecialam do lazienki a tam pralka sobie po lazience wedruje i napi***a w wanne, na wirowaniu udalo sie ja troche odsunac bez uzycia duzej sily a teraz siedze w lazience i pralke trzymam, zeby czegos nie rozpieprzyla
-
nick nieaktualnyEwelina88 wrote:Ile razy dziennie wasze malenstwa mają czkawke?? Moja to ma minimum 3-4razy dziennie i nawet w nocy czasem ma. I to taką silna że mi przeszkadza.
Mój ma też tyle samo dziennie i doprowadza mnie to do szału. Dużo bardziej wolę jak się rozpycha, kopie i przeciąga.
Ostatnio jak siedziałam w poczekalni to myślałam że zwariuję bo w domu zazwyczaj zaczynam chodzić, podskakiwać albo jakoś inaczej się ruszać a tam musiałam siedzieć grzecznie...Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
Goosiaczek2 wrote:hej podczytuje was cały czas ale ostatnio coś weny nie mam. Dzisiaj nocka okropna mała kopała w żołądek, mdliło mnie oj straszne to było.
Pisze bo muszę się was poradzić niestety nie mam gustu i weny twórczej;/ przykleiłam naklejki i zastanawiam się czy pasują mi coś w nich nie styka ale nie wiem co.. pomożecie?
Gwiazdeczko jak u ciebie sytuacja?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f328857b66a5.jpg