X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • bluegirl89 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka91 wrote:

Pytanko, czy któraś z Was aplikuje jeszcze luteinę?

No ja tak na dobrą sprawę dopiero od wtorku aplikuję luteinę, a dostałam 2 op po 30 tabl.

ex2bhdgejfu72ae7.png
    km5shdgeqwm0rb9j.png[/url]
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene na tym etapie to normalne :)
    Tak w ogóle to ja tez sie " dziwnie " dzis czuje:/

l22nhdge0qqepa6e.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wydaje mi się że normalne. Też mam takie bóle i to właśnie w nocy.
    Poszłam na male zakupy i Kurde wszystko kupiłam oprócz pieczywa i teraz muszę znowu się.ubierać i lecieć bo glodna jestem.

Selene lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • kamilaaa_88 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry mamuski ;-) i milego dnia.
    Selene mnie czesto tak pobolewa brzuch, wogole mnie czesto.boli tak dziwnie, nawet nie potrafie tego opisac a moj gin tylko mowi ze tak moze byc i nie nalezy sie tym przejmowac. A mojej Hani dzisiaj kolanko chruplo masakra az moj m uslyszal :-) z lewej mi zawsze taka kuleczka wychodzi i normalnie moge ja w dlon zlapac i dzisiaj tak sie przeciagala na dwie strony brzucha ze az bylo chrup i cisza, wystraszylam sie bo to.bylo dziwne ale za chwile wrocila do szalenstw wiec jest ok :-)

Selene lubi tę wiadomość

relg8iikn5mn7s8i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :) i ja właśnie wstałam, ale mam lenia dziśśśś...... przynajmniej już tak nie wieje jak wczoraj :)

• isabelle Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag urodziła? O matko! Nie było mnie jeden dzień na forum, muszę wygospodarować co najmniej dwie godziny mojego cennego czasu, żeby was nadrobić :)

Ag, ogromne gratulacje! Dużo zdrówka dla Ciebie i Kostka!

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelle a jak tam nasza księżniczka rośnie??? Jak Ty się czujesz??

zplX18SyZp.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie się śniło że dziś jest dzień Tymi :P
    Selene wrote:
    Dziewczyny ja mam wrażenie że w nocy mnie lekko pobolewa brzuch tak jak na miesiączkę ale bez skurczy ani twardnień, to jest możliwe?

Chyba na tym etapie nie powinnam się już tym wogóle przejmować, co?

Ja mam czasem taki ból: jak na okres + skurcz w dole brzucha - trwa to jakieś 45-60 sekund i puszcza.
    Myślę że to moje pierwsze skurcze :) :)
    W ciągu tygodnia miałam ich całe 3 :D

Bo twardnienie brzucha też miewam ale bez bóli i skurczu, po prostu brzuch jak kamień i trzeba pokombinować ze zmianą pozycji i mięknie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 10:40

• Chanela Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:05

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEj KOchane
    u mnie dzis bol glowy i niechec do robienia czgokolwiek a tu do sklepu po chleb trzeba pojechac i jakis obiad zrobic

na szczescie wiatrzysko ustalo, choc chyba lepiej sie czulam wczoraj niz dzis jak jest mokro, deszczowo, pochmurno i paskudnie

Chanela rozumiem Cie doskonale u mnie ostatnio 2 sklepy i jak potem obiad robie to ledwie stoje, wiec czasem w takiej sytuacji nie ma obiadu tzn ja jem frytki do piekarnika z biedry a mezu swoje sloiki lub kielbase z patelni

Selene mnie czasami pobolewa jak lekki okres, ale nie ma charakteru skurczu gin mowil, ze to normalne i czasami mam takie uczucie jak syneczek moj sobie cyrki w brzuchu urzadza i czyms tam smyra na dole nie wiem czy glowa czy rekami

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag gratulacje !!! Rzeczywiście Ci ekspresowo poszło :) Zdrówka Tobie i dla maleństwa!!!

Penelope lubi tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto zgadnie co wlasnie robie? nikt nie zgadnie, bo to sie w glowie nie miesci. po tym jak moja pralka zostala troche odsunieta, zeby sciany pomalowac folia w plynie pod kafelki, stoi nie do konca na swoim miejscu. wlasnie piore kolejna partie ciuszkow, w pewnym momencie taki sie zrobil huk przy wirowaniu, ze polecialam do lazienki a tam pralka sobie po lazience wedruje i napi***a w wanne, na wirowaniu udalo sie ja troche odsunac bez uzycia duzej sily a teraz siedze w lazience i pralke trzymam, zeby czegos nie rozpieprzyla

Becia81, kasiakra, Maud11, Selene, bluegirl89, Chanela lubią tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile razy dziennie wasze malenstwa mają czkawke?? Moja to ma minimum 3-4razy dziennie i nawet w nocy czasem ma. I to taką silna że mi przeszkadza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 11:55

nix, M4DZI4 lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
  • kasiakra Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-D!!! Ja po wczorajszej akcji Ag, miałam dziś pierwszy sen dotyczący porodu. Mój poród we śnie, jak u Ag, był ekspersowy, śniło mi się, ze zaczęłam rodzić, kilka skurczy i mały był już na świecie :-) może faktycznie jest coś w tej wizualizacji... oby tak było w rzeczywistości.

Selene, Wiki81 lubią tę wiadomość

relgtgf6uee8xud8.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szpilka moja pralka kiedyś też tak tańcowała po łazience to na niej siedziałam i grałam w gierki na telefonie. :P

Ewelina u mnie czkawki Młoda ma 5 razy dziennie, a nawet i więcej. :D

Ewelina88 lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • kasiakra Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Ile razy dziennie wasze malenstwa mają czkawke?? Moja to ma minimum 3-4razy dziennie i nawet w nocy czasem ma. I to taką silna że mi przeszkadza.
    Mój wcześniej nie miał, ale ostatnio zdarza się często, zazwyczaj jak coś zjem to za chwilkę czuję regularne czknięcia, na początku myślałam, że to ruchy, ale po pewnym czasie doszłam, ze to nie może być nic innego niż czkawka. Także nic się nie martw bo u mnie to i nawet z 7 razy jest...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 11:59

relgtgf6uee8xud8.png
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej podczytuje was cały czas ale ostatnio coś weny nie mam. Dzisiaj nocka okropna mała kopała w żołądek, mdliło mnie oj straszne to było.
    Pisze bo muszę się was poradzić niestety nie mam gustu i weny twórczej;/ przykleiłam naklejki i zastanawiam się czy pasują mi coś w nich nie styka ale nie wiem co.. pomożecie?
    Gwiazdeczko jak u ciebie sytuacja?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f328857b66a5.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 12:01

Becia81, Agus89, bluegirl89, Gwiazdeczka27, Paula44, jonka91, Kawa, kamilaaa_88, rastafanka, agnesik, MonikaDM lubią tę wiadomość

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • kasiakra Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szpilka wrote:
    Kto zgadnie co wlasnie robie? nikt nie zgadnie, bo to sie w glowie nie miesci. po tym jak moja pralka zostala troche odsunieta, zeby sciany pomalowac folia w plynie pod kafelki, stoi nie do konca na swoim miejscu. wlasnie piore kolejna partie ciuszkow, w pewnym momencie taki sie zrobil huk przy wirowaniu, ze polecialam do lazienki a tam pralka sobie po lazience wedruje i napi***a w wanne, na wirowaniu udalo sie ja troche odsunac bez uzycia duzej sily a teraz siedze w lazience i pralke trzymam, zeby czegos nie rozpieprzyla
    hehehehe dobre, moi rodzice też mieli taką pralkę, coś jest nie tak z ustawieniem poziomu, może na środku łazienki jest jakaś nierówność

relgtgf6uee8xud8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:

Mój ma też tyle samo dziennie i doprowadza mnie to do szału. Dużo bardziej wolę jak się rozpycha, kopie i przeciąga.
    Ostatnio jak siedziałam w poczekalni to myślałam że zwariuję bo w domu zazwyczaj zaczynam chodzić, podskakiwać albo jakoś inaczej się ruszać a tam musiałam siedzieć grzecznie...

• kasiakra Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goosiaczek2 wrote:
    hej podczytuje was cały czas ale ostatnio coś weny nie mam. Dzisiaj nocka okropna mała kopała w żołądek, mdliło mnie oj straszne to było.
    Pisze bo muszę się was poradzić niestety nie mam gustu i weny twórczej;/ przykleiłam naklejki i zastanawiam się czy pasują mi coś w nich nie styka ale nie wiem co.. pomożecie?
    Gwiazdeczko jak u ciebie sytuacja?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f328857b66a5.jpg
    bardzo ładnie :-)

relgtgf6uee8xud8.png
‹‹ 1543 1544 1545 1546 1547 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ