X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goosiaczek2 wrote:
    hej podczytuje was cały czas ale ostatnio coś weny nie mam. Dzisiaj nocka okropna mała kopała w żołądek, mdliło mnie oj straszne to było.
    Pisze bo muszę się was poradzić niestety nie mam gustu i weny twórczej;/ przykleiłam naklejki i zastanawiam się czy pasują mi coś w nich nie styka ale nie wiem co.. pomożecie?
    Gwiazdeczko jak u ciebie sytuacja?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f328857b66a5.jpg

Wg mnie jest super... ale ten różowy troszkę się gubi na szarej ścianie. Widzę że masz jasny przewijak i komodę. Ja bym jakoś "obramowała" te różowe literki na taki podobny jasny kolor, np. podkleiła pod literki jasną folię - w sensie wycięła taką samą literkę tylko większą żeby była obramówka.

Ale to mi tak przyszło do głowy, nie wiem jakby wyszło w rzeczywistości :P

• szpilka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiakra jak stala na swoim miejscu to miala nozki wypoziomowane a teraz pewnie trafilo, ze fuga i troche nizej czy cos no ale sama wlaczonej pralki nie wypoizomuje, wiec jedyna rada na tamten moment poza wylaczeniem jej z pradu to bylo ja przytrzymac zanim zacznie przesuwac wanne i robic zniszczenia w calej lazience :)

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Ile razy dziennie wasze malenstwa mają czkawke?? Moja to ma minimum 3-4razy dziennie i nawet w nocy czasem ma. I to taką silna że mi przeszkadza.

Mój ostatnio rzadziej.. Ostatnio tylko po 2-3 w ciągu dnia miał, chyba, że którąś przeoczyłam np. tę nocną..
    A dziś na razie miał tylko 1.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 12:20

Ewelina88 lubi tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Sarnaa Ekspertka

Wysłany: 13 grudnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mielismy taka akcje z nowa pralka :D NIE pomyslelisny o tych srubach zabezpieczajacych i podlaczglisny wstawilam szczesluwa pranie, schodze pozniej do pralni a pralka stoi na srodku jakby chciala uciec :p az poszlam po mojego J bo myslalam ze to ja zglupialam :D

uwo93a3f5wp8ksnu.png
    f2w3skjoavvyxn5c.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:58

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goosiaczek2 wrote:
    hej podczytuje was cały czas ale ostatnio coś weny nie mam. Dzisiaj nocka okropna mała kopała w żołądek, mdliło mnie oj straszne to było.
    Pisze bo muszę się was poradzić niestety nie mam gustu i weny twórczej;/ przykleiłam naklejki i zastanawiam się czy pasują mi coś w nich nie styka ale nie wiem co.. pomożecie?
    Gwiazdeczko jak u ciebie sytuacja?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f328857b66a5.jpg

Bardzo mi miło że pytasz. Wszystko jest ok ale ze szczegolami co i jak opisze wszystko w domu bo na tel.nie wygodnie

Ps.super literki i kacik. Szary kolor jest fajny bo wszystkie inne do niego pasuja :)

Ag opisz swoj dobry porod jak tylko znajdziesz czas i przedstaw nam swojego ksiecia bo ciotki ciekawe

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie wiem że się gubi tylko ten róż czyli motylki są takie neonowe a literki zamawiałam z neju.pl ale ok zdjęcie też nie oddaje tego faktycznego efektu ale dziękuję za wszystkie sugestie. Jeszcze coś pokombinuje.

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczku ładny kącik! A powiedz mi to jest ten większy rozmiar literek czy mniejszy? Ja swoje zamówiłam 2 dni temu i już nie mogę się doczekać ;)

• Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to są 25cm ja czekałam ok 14dni

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No czyli pewnie dopiero po Świętach dostanę swoje :)

• zielarka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane ciężaróweczki :LD
    Mamy dziś mnóstwo pracy, córcia ma imieniny, pieczemy specjalne bułeczki :D sprzątamy cały dom, zapalamy świece, robimy pierniki świąteczne a tatko przynosi dziś choinkę i będziemy ją ubierać :D
    Nie wiem jak to przeżyję...mam nadzieję, że przetrwam wizytę teściów :/ bo mój teść lubi sprawdzać czy na półkach jest kurz...

FITop1.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goosiaczek2 bardzo ładnie to wygląda. :)

Ja się wzięłam dzisiaj wcześniej za obiad, bo Mąż ma lekkiego kaca i szykuję rosół. :P Potem skoczymy na jakieś małe zakupy.

Czy któraś z was kupiła te chusteczki nawilżające z Biedronki z pudełkiem gratis? Zastanawiam się czy takie pudełko jest przydatne. Z drugiej strony wiem że te chusteczki mają bardzo dobry skład, więc może kupię je hmm...
    Kurcze, ciąża zrobiła ze mnie taką ciapę. :P
    Zero stanowczości, zero organizacji. :D
    Totalnie odmóżdżenie. :D

Dziwnie mi dziś twardnieje brzuch, jakby cały się spina. Ale na tym etapie to normalne. :)

Ala właśnie ma czkawkę. Do tego wypina z jednej strony dupkę, a z drugiej nóżkę. :P

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • ana7227 Ekspertka

Wysłany: 13 grudnia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag gratulacje

relgh371buf3k1xz.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus ja kupilam, ale nie otwieralam. czekaja z reszta zapasow, cenowo wychodza identycznie jak bez pudelka a ze ich sklad jest ok to wzielam, mam jeszcze 3-pak fitti, potem pewnie fitti bedziemy kupowac, bo sa troszke tansze a w tym samym sklepie :)

Slodkie mamy sorry, ale musze

bylam w sklepie po chleb i kupilam opolanki (galaretki w czekoladzie), ktore od miesiaca za mna chodzily, jestem w niebie :)

Selene, Chanela lubią tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka91 wrote:
    No czyli pewnie dopiero po Świętach dostanę swoje :)
    tak mi się wydaje ale warto poczekać :)

jeju wczoraj cały dzień na nogach dzisiaj od rana sprzątam gotuje itp nie chce juz mi sie chyba przez tą nieprzespaną noc ;( Mąż myje okna a ja leże i patrzę na niego fajny widok. Ale jakoś mam wyrzuty sumienia że on to robi.

jonka91 lubi tę wiadomość

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • kamilaaa_88 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczek nie miej wyrzutow sumienia, nic sie mu nie stanie ;-) moze jedynie nabyc nowych umiejetnosci :-P
    Ja leze od 10 bo dzisiaj mnie jakos mocniej brzuch boli :-/

relg8iikn5mn7s8i.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mleczarnia sie rozkreca, pierwsza plama na koszulce zaliczona. Dziewczeta, ktore juz tego doswiadczyly takie akcje sporadycznie czy mam sie nastawiac na kilka razy dziennie?

Chanela lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szpileczko ja nawet nie zmieniam już bluzki w ciągu dnia bo lubie chodzic bez stanika a plamki mam ci chwila. No chyba że gdzieś wychodzę to trzeba się przebrać.

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:05

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim!

Ogromne gratulacje dla każdej rozpakowanej!!! To już się zaczyna. :-) A ja dowodzę w domu palcem. Wszystko muszę mieć na święta gotowe na tip-top :-).
    Mąż biedny klnie mnie pewnie pod nosem jak nie wiem co. Dzisiaj sprzątał po-remontowo kuchnię. A ja oczywiście, tylko popraw, to popraw tamto. Niczym test białej rękawiczki. Jutro może skończy. O ile do czegoś się nie przyczepię. :-) No ale im bliżej, im więcej nieprzespanych nocy i napinania brzucha tym większej głupoty dostaję i chciałabym mieć wszystko wymuskane. Można by rzec zgłupiała kobieta. I oczywiście szaleję na allegro, skoro nie mogę jeździć na zakupy. Zamówiłam fotem, i dwa porządne dywany shaggy. Mój M. jeszcze nie wie, więc chyba krew go przed świętami zaleje. :-) Uroki końcówki ciąży. Powiem mu po prostu, że to taki prezent świąteczny sobie sprawiłam. :-P A co.

Renia mam do ciebie pytanie. Czy wiadomo kiedy lekarze będą chcieli wypuścić Was ze szpitala? Pytam, bo zaczynam podobny etap ciąży i coraz częściej napina mi się brzuch. Mam dziwne przeczucie, że już niedługo czas na mnie. :-)

Pozdrawiam wszystkich i życzę spokojnej końcówki ciąży.:-)

‹‹ 1544 1545 1546 1547 1548 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ