*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGoosiaczek2 wrote:hej podczytuje was cały czas ale ostatnio coś weny nie mam. Dzisiaj nocka okropna mała kopała w żołądek, mdliło mnie oj straszne to było.
Pisze bo muszę się was poradzić niestety nie mam gustu i weny twórczej;/ przykleiłam naklejki i zastanawiam się czy pasują mi coś w nich nie styka ale nie wiem co.. pomożecie?
Gwiazdeczko jak u ciebie sytuacja?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f328857b66a5.jpg
Wg mnie jest super... ale ten różowy troszkę się gubi na szarej ścianie. Widzę że masz jasny przewijak i komodę. Ja bym jakoś "obramowała" te różowe literki na taki podobny jasny kolor, np. podkleiła pod literki jasną folię - w sensie wycięła taką samą literkę tylko większą żeby była obramówka.
Ale to mi tak przyszło do głowy, nie wiem jakby wyszło w rzeczywistości -
Kasiakra jak stala na swoim miejscu to miala nozki wypoziomowane a teraz pewnie trafilo, ze fuga i troche nizej czy cos no ale sama wlaczonej pralki nie wypoizomuje, wiec jedyna rada na tamten moment poza wylaczeniem jej z pradu to bylo ja przytrzymac zanim zacznie przesuwac wanne i robic zniszczenia w calej lazience
-
Ewelina88 wrote:Ile razy dziennie wasze malenstwa mają czkawke?? Moja to ma minimum 3-4razy dziennie i nawet w nocy czasem ma. I to taką silna że mi przeszkadza.
Mój ostatnio rzadziej.. Ostatnio tylko po 2-3 w ciągu dnia miał, chyba, że którąś przeoczyłam np. tę nocną..
A dziś na razie miał tylko 1.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 12:20
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
My mielismy taka akcje z nowa pralka
NIE pomyslelisny o tych srubach zabezpieczajacych i podlaczglisny wstawilam szczesluwa pranie, schodze pozniej do pralni a pralka stoi na srodku jakby chciala uciec :p az poszlam po mojego J bo myslalam ze to ja zglupialam
-
Goosiaczek2 wrote:hej podczytuje was cały czas ale ostatnio coś weny nie mam. Dzisiaj nocka okropna mała kopała w żołądek, mdliło mnie oj straszne to było.
Pisze bo muszę się was poradzić niestety nie mam gustu i weny twórczej;/ przykleiłam naklejki i zastanawiam się czy pasują mi coś w nich nie styka ale nie wiem co.. pomożecie?
Gwiazdeczko jak u ciebie sytuacja?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f328857b66a5.jpg
Bardzo mi miło że pytasz. Wszystko jest ok ale ze szczegolami co i jak opisze wszystko w domu bo na tel.nie wygodnie
Ps.super literki i kacik. Szary kolor jest fajny bo wszystkie inne do niego pasuja
Ag opisz swoj dobry porod jak tylko znajdziesz czas i przedstaw nam swojego ksiecia bo ciotki ciekawe -
Witajcie kochane ciężaróweczki :LD
Mamy dziś mnóstwo pracy, córcia ma imieniny, pieczemy specjalne bułeczkisprzątamy cały dom, zapalamy świece, robimy pierniki świąteczne a tatko przynosi dziś choinkę i będziemy ją ubierać
Nie wiem jak to przeżyję...mam nadzieję, że przetrwam wizytę teściówbo mój teść lubi sprawdzać czy na półkach jest kurz...
-
Goosiaczek2 bardzo ładnie to wygląda.
Ja się wzięłam dzisiaj wcześniej za obiad, bo Mąż ma lekkiego kaca i szykuję rosół.Potem skoczymy na jakieś małe zakupy.
Czy któraś z was kupiła te chusteczki nawilżające z Biedronki z pudełkiem gratis? Zastanawiam się czy takie pudełko jest przydatne. Z drugiej strony wiem że te chusteczki mają bardzo dobry skład, więc może kupię je hmm...
Kurcze, ciąża zrobiła ze mnie taką ciapę.
Zero stanowczości, zero organizacji.
Totalnie odmóżdżenie.
Dziwnie mi dziś twardnieje brzuch, jakby cały się spina. Ale na tym etapie to normalne.
Ala właśnie ma czkawkę. Do tego wypina z jednej strony dupkę, a z drugiej nóżkę. -
Agus ja kupilam, ale nie otwieralam. czekaja z reszta zapasow, cenowo wychodza identycznie jak bez pudelka a ze ich sklad jest ok to wzielam, mam jeszcze 3-pak fitti, potem pewnie fitti bedziemy kupowac, bo sa troszke tansze a w tym samym sklepie
Slodkie mamy sorry, ale musze
bylam w sklepie po chleb i kupilam opolanki (galaretki w czekoladzie), ktore od miesiaca za mna chodzily, jestem w niebieSelene, Chanela lubią tę wiadomość
-
jonka91 wrote:No czyli pewnie dopiero po Świętach dostanę swoje
jeju wczoraj cały dzień na nogach dzisiaj od rana sprzątam gotuje itp nie chce juz mi sie chyba przez tą nieprzespaną noc ;( Mąż myje okna a ja leże i patrzę na niego fajny widok. Ale jakoś mam wyrzuty sumienia że on to robi.
jonka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej wszystkim!
Ogromne gratulacje dla każdej rozpakowanej!!! To już się zaczyna.A ja dowodzę w domu palcem. Wszystko muszę mieć na święta gotowe na tip-top
.
Mąż biedny klnie mnie pewnie pod nosem jak nie wiem co. Dzisiaj sprzątał po-remontowo kuchnię. A ja oczywiście, tylko popraw, to popraw tamto. Niczym test białej rękawiczki. Jutro może skończy. O ile do czegoś się nie przyczepię.No ale im bliżej, im więcej nieprzespanych nocy i napinania brzucha tym większej głupoty dostaję i chciałabym mieć wszystko wymuskane. Można by rzec zgłupiała kobieta. I oczywiście szaleję na allegro, skoro nie mogę jeździć na zakupy. Zamówiłam fotem, i dwa porządne dywany shaggy. Mój M. jeszcze nie wie, więc chyba krew go przed świętami zaleje.
Uroki końcówki ciąży. Powiem mu po prostu, że to taki prezent świąteczny sobie sprawiłam.
A co.
Renia mam do ciebie pytanie. Czy wiadomo kiedy lekarze będą chcieli wypuścić Was ze szpitala? Pytam, bo zaczynam podobny etap ciąży i coraz częściej napina mi się brzuch. Mam dziwne przeczucie, że już niedługo czas na mnie.
Pozdrawiam wszystkich i życzę spokojnej końcówki ciąży.