*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
szpilka wrote:Mleczarnia sie rozkreca, pierwsza plama na koszulce zaliczona. Dziewczeta, ktore juz tego doswiadczyly takie akcje sporadycznie czy mam sie nastawiac na kilka razy dziennie?
Ja pierwszy wyciek zauważyłam w 29tc., od tej pory sporadycznie raz z jednej, raz z 2 coś pocieknie..
szpilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas reszta już uporządkowana. Kurze cichaczem ścieram sobie sama. Nawet łazienkę wysprzątałam (ale potem żaliłam się, że jestem głupia, tak mnie bolał i napinał się brzuch, a w końcu miałam leżeć). Chanela to ty jesteś dobra żona
na koniec ciąży pozbyłam się skrupułów. Okrutna ze mnie jędza. Dzisiaj przeszłam samą siebie, bo wdrapałam się na stół, żeby sprawdzić, czy góra szafek porządnie umyta. Wyobraźcie sobie kobietę w 9 miesiącu ciąży, która lata po stole, żeby skontrolować dokładność sprzątania.
Wiem, wiem. To jest chore.
-
Silatan super, ze sie odezwalas
a Renia juz chyba w domku z tego co pamietam, ale jestem w ciazy taka troche nie teges umyslowo, wiec moge sie mylic
Ewelina no ja wlasnie sobie wkladki laktacyjne przykleilam do koszulkiEwelina88 lubi tę wiadomość
-
Silatam miło, że się odzywasz!
Z tego co pamiętam Renia urodziła w piątek, a w poniedziałek/wtorek była już w domku. Więc szybciutko wyszli
O zakupach na allegro coś wiem.. Przebąblowałam 500 zł na brakujące prezenty świąteczne i resztę wyprawki dla synka.
Mój mężu też od 2 tygodni sam biega, sprząta i przynosi mi jedzonko na górę po schodach. Taki urok, jak my musimy leżeć, czy po prostu się oszczędzaćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 15:52
-
Hej:) dziękujemy za wszystkie gratulacje, faktycznie ze szpitala ciężko pisać wiec wykorzystuje chwile na to:)
Hmmm jak to było, ekspresowo, nie zdążyłam nawet użyć drabinki zy worka samo nie mówiąc juz o mgielkach do twarzy:) miałam po zzo pochodzić 5 skurczy ale po 3 juz miałam pełne rozwarcie i parte...kilka tylko. Mam pozsszywana szyjkę niestety bo się rozerwała i krocze naciete. Bol jak cholera do tego jestem taka slaba ze z toalty wracalam na wozku w asyście pielęgniarek bo mdlalam.
Teraz niż lepiej. Ale mam kroplowy wzmacnaijace.
Zzo sami mi proponowali, jest boskie, małża mało pamiętam ze skurczy ale podobno parl razem ze mna:) tzn gdyby nie on tak jak mówiła Isabelle pewnie nie wiedzialabym ze trzeba oddychać.
Mały podobno potraktowany jako wcześniak, miał wszystkie badania, poziom cukru dopiero dziś bo mimo ze zglaszalam cukrzyce kilka razy nikt tego nie zaznaczyl:/ dostal 9pkt, wszystko z nim ok.
Na noc go oddalambo nie miałam siły, dziś ciągnie cyca ale mało, podobno tak jest w 1 dobie. Jest przekochany i przecudowny.
Jak tylko się ogarne bardziej to napewno wszystko nadrobie:)
zielarka, Chanela, Anutka, Kawa, jonka91, nix, renia83, rastafanka, Agus89, Malenq, Maud11, agnesik, bluegirl89, kamilaaa_88, Viv78, Martaaa, Nuskaw, aswariatka, magdalenka, Ewelina88, Silatan, isabelle, Paula44, Gwiazdeczka27, MartaKD, M4DZI4, Bounia lubią tę wiadomość
-
Zmienię suwaczek...jak będę na kompie a nie na nokii:) to za dużo dla mojego tel.
materacy Bella mama polecam dużo. Leje się jak z kranu. Seni miałam 2 paczki też brakło.
A ktoras pytała o wagę prognozowana, mały miał 26.11 2300wg usg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 16:58
Chanela, Anutka lubią tę wiadomość
-
Silatan wrote:
Renia mam do ciebie pytanie. Czy wiadomo kiedy lekarze będą chcieli wypuścić Was ze szpitala? Pytam, bo zaczynam podobny etap ciąży i coraz częściej napina mi się brzuch. Mam dziwne przeczucie, że już niedługo czas na mnie.
kochana wyszliśmy ze szpitala w 3 dobie po porodzieod poniedziałku jesteśmy u siebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 17:07
MartaKD lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ag... wrote:Zmienię suwaczek...jak będę na kompie a nie na nokii:) to za dużo dla mojego tel.
materacy Bella mama polecam dużo. Leje się jak z kranu. Seni miałam 2 paczki też brakło.
A ktoras pytała o wagę prognozowana, mały miał 26.11 2300wg usg.