*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kawa wrote:Ja wrzuciłam foto dopiero z 9 miesiąca na którym widać brzuszek bo nie chciało mi się słuchać że ściemniam bo przecież nie mam brzucha
a zdj małej nie wiem czy wrzucę, kobieta zmienną jest
z usg wrzucam tylko Wam i wysyłam przyjaciołom i rodzinie linka do zdjęć po prostu.
-
w pepco są cudne body z myszka minnie i w ogóle nowości,ale dość drogie...poczekam, kupię w nowym roku:)
w c&a fajne też przeceny,no ale już mam tyle ciuszków,ze dałam spokój i tylko czapeczki dwie i sweterek kupiłam w second handzie.
teraz nie wiem czy ponosi długo 56rozmiar jak jakaś długa jest:) po moim Tomku,no bo nie po mnie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 14:17
-
nick nieaktualny
-
jeeeej Selene wielkie gratulacje!!! Zazdroszcze tak szybkiego porodu
mam tylko nadzieje ze nasze Hanie jednak zostana jeszcze w brzuszkach
a z drugiej strony zazdroszcze ze juz mozesz tulic swoja kruszyne!!! Gratulacje!!!
u nas dzis znowu troche zakupowy dzien. po wczorajszej wizycie ok. szyjka zamknieta z Hania w porzadku. ma 2300 g. Na ktg znowu byla bardzo aktywna i miala czkawkenast wizyta 08.01. A ja w nocy mialam 2 razy takie silne bole brzucha ale przeszlo jak zmienilam pozycje.
Kawa, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Selene- no to dopiero sie nazywa ekspresowy porod.
Gratulacje:)
Gwiazdeczko cukry ok:) jem juz wszystko. Oczywiscie co mozna podczas KP:)
U mnie lepiej, krocze w sumie wyglada juz ladnie po sciagnieciu szwow, na 1cm mi sie rozlazlo tylko ale mysle ze bedzie do przodu.
kosci mnie bola jeszcze...ogonowa i te okoliczne.
Gosiaczek- no ja nie dzwonilam, maz dzwonil:) wiec chyba byla na bieżąco z tym co sie dzieje.Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaKD wrote:w pepco są cudne body z myszka minnie i w ogóle nowości,ale dość drogie...poczekam, kupię w nowym roku:)
w tesco są obecnie 5cio paki z myszką-cudaśne w promocji 37zł, zakupiłam je w 62r jak chcesz wrzucę fotkiMartaKD lubi tę wiadomość
-
Kawa wrote:Hah Marta takie sytuacje najbardziej cieszą
ja tak spotkałam swojego byłego jak podjechałam autem na przystanek a on tam stał, jego mina przyniosła mi TYLEEE satysfakcji
Ciekawa jestem jak tam moja chudzinkaMonikaDM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaKD wrote:Ty, mój to mnie chyba nie poznał wcale:) bo dośc inaczej wyglądałam jakiś czas temu, inny kolor włosów i w ogóle nieco szczuplejsza byłam:) a on mi zawsze powtarzał,że jestem gruba, brzydka,a on taki zajebisty, kiedys już nie wytrzymałam i zostawiłam dziada,a teraz widze,że faktycznie dziad się zrobił.
To widzę że miał taki sam syndrom jak mój. Zawsze mi wmawiał że jestem taka siaka czy owaka i jak mnie zostawi to nikt mnie już nie będzie chciał bo jestem taka beznadziejna. Zostawiłam go, przerobiłam się na blond, zaczęłam chodzić w obcasach i bardzo dbać o wygląd ODŻYŁAMMartaKD, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaswariatka wrote:Kawa a Ty nie mialas przy wozku torby czy chcialas miec po prostu inna jeszcze? bo jabtez sie zastanawiam nad kupnem dodatkowej bo ta co byla przy wozku wydaje mi sie za mala...
Mam przy wózku kuferek(zobacz sobie Tako baby heaven exclisive w googl), ale wolę mieć dodatkową torbę(ta co kupiłam ma dużo kieszonek np na butle i wogóle jest pojemna) my często jezdzimy a do niej wejdą ubranka, pampersy, butle itp -
A wogole to nudze sie... maly spi, maz poszedl do sklepu a ja mysle ze podziele sie z wami tym co wg mnie sie po porodzie przydalo a co nie:)
rozek- mam 1, dokupuje drugi. Kostek jest malutki a jeden np dzis zasikal no i teraz jest problem bo 2 nie mam jeszcze.
Mam podusie stabilizacyjna poofi-http://poofi.pl/shop/poduszka-stabilizacyjna/
jest super- fajnie sie karmi na leząco. Nie trzeba zwijac nic zeby lezal na boku tylko przylozyc podusie, tak samo w lozeczku.
Koszyki na lozeczko z Ikei-http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30199283/
umarlabym bez nich:)
po chusteczkach do dupy pampers maly dostal odparzenia- wiec zostaje DADA, a generalnie mam miseczke z przegotowaną wodą tez i uzywam tych wacikow dla dzieci do przemywania http://sklep.rossnet.pl/drogeria/Babydream-p%C5%82atki-kosmetyczne-60-szt-,54,105203 .
BTW0 te waciki są tez super do przemywania krocza tantum rosa- jesli ktoras planuje SN to polecam zakupic wieksza ilosc.
W domu jeszcze troche sie tych " odchodow" leje wiec zostawcie sobie kilka podkladow SENI- na lozko, zeby nie pobrudzic. JA w domu smigam bez majtek narazie i w koszuli lub sukienkach zeby sie wietrzylo:D
Na przewijak fajne są takie podklady do przewijania z rosmana, zeby nie zasral albo zasikal przescieradelka.
Ubranka to tak jak pisalam dla mnie zestaw idealny body + polspiochy.
Wkladki laktacyjne- jeden kit jakie:) ja mam jednrazowe canpol ( chyba najmniej je polecam) i milion probek, ale nie odczuwam roznicy w uzywaniu.
Laktatora uzylam raz- mam reczny Avent- generalnie OK:)
Koszule do karmienia Italian Fashion super, te co mam z HM tez super:) wygladaja jak podomki a nie koszule wiec smigam w nich po domu:
majtki polecam te siatkowe- te jednorazowe są okropne!
jak mi sie cos przypomni to dopisze:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 14:44
MartaKD, Agus89, Gwiazdeczka27, szpilka, Kawa, Paula44, Ewelina88, jonka91, kasiakra, MonikaDM, Viv78, bluegirl89, Bounia, Nuskaw, Maud11, lwuska55592, isabelle lubią tę wiadomość
-
Kawa wrote:Jeśli chodzi o fotki na FB to rzadko kiedy coś wrzucam, raz dziennie tam zajrze
Chyba że siedzę na lapie to jest włączony
Marta i jak podoba Ci się ta torba?
w ogóle z Baby ono się fajne rzeczy,mam sporo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 14:44