*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDostałam paczkę od r_p77. Do tego podgrzewacza z Canpola wchodzą butelki TT właśnie sprawdzałam
jest malutki i zgrabniutki.
I od razu pochwalę się zakupiłam torbę na akcesoria dla małej z BabyOno Style taka różowo-szara w kropki- w sam raz na wyjazdy, dodatkowo z przewijakiem, można ją przypiąć do wózka, założyć na ramię albo do rękiBecia81, Goosiaczek2, szpilka, bluegirl89, Chanela lubią tę wiadomość
-
Ag oswajam sie z cc
No i jak u ciebie cukry po porodzie wyglądają?
Co jesz? Normalnie sie odzywiasz czy jakaś dietka?
U mnie sie przestawiło cos i cukry coraz lepsze, jak by się unormowały, po wyjściu ze szpitala zjadłam big maca i loda po godzinie cukier 101 ..szok
Zjadlam 3 tosty z dżemem i twarogiem cukier 95 ... Oczywiście szok
Powiedz jak sobie radzisz z Kostusiem? Grzeczny jest? I jak twój połóg? No i czy już dolegliwości ustąpiły po zdjęciu szwów?
Dzwoniłam słuchajcie do gina i powiedział, iż wszystko już będzie czekało w szpitalu, nie potrzebuje skierowania, jak by wcześniej porod sie zaczal mam jechac do szpitala i zrobia cc... Dziwnie tak ale jak mówi aby sie nie martwic to nie będę się zamartwiala. Wizyty juz tez zadnej miec nie bede tylko na ktg mam jezdzic co jakis czas...
O i tak to wyglada
Selene sie nie odzywa pewnie juz rodzi... Widac wiekszosc dzieci chce miec urodziny przed swietami aby wiecej prezentow podostawac...jonka91, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Robię sobie chwilę przerwy..
Ag... wrote:Wogole musze się trzepnąć w łeb- obiecalam sobie ze nie wrzuce fotek Kostka na fb a mam ochote wrzucic ich milion:) pewnie juz tyle ich ma:P
no ale trzymam sie twardo- jedno ze szpitala i styknie:)
Ja postanowiłam o ciąży nic nie pisać, a po porodzie wstawię jedno zdjęcie np. stópki i zrobię króciutki wpis. Chociaż wiadomo chciałabym, żeby cały Wszechświat się dowiedział o narodzinach naszego syna! U nas wie tylko parę osób ze znajomych, których przypadkowo spotkaliśmy, albo którzy zainteresowali się co u nas słychać. Nawet dalsza rodzina nie wie o ciąży..
Do mnie właśnie doszły brakujące herbatki z jednej z aukcji..
Kawa, bluegirl89, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasiakra wrote:Dziewczyny które mają chłopców mam takie pytanie odnośnie ubranek, jakie są najczęściej używane, pajace, body, śpiochy, czy używacie spodni i bluz z roz. 56, bo trochę takich rzeczy mam i nie wiem czy to kiedykolwiek ubiorę mojemu małemu..
hmm.. ja z rozmiarów 0-3mies (56 i 62) mam najwięcej kaftaników (56 chyba ok 15szt, 62-jakieś 10), body (56-ok 8, kilka 62) i pajacy (chyba z 6/7), kilka śpiochów, jedne półśpiochy (56) i 2szt 62, jedne ogrodniczki jeansowe(0-3mies) ale to założę je jak goście np. do nas przyjdą na chwilę, żeby Filipkowi było wygodnie, jedne spodenki dresowe welurowe 62 i jedną bluzę welurkową rozm 56 też zakupioną z myślą o gościach lub dociepleniu w zimny dzień, jak będziemy musieli np. iść do lekarza. Jak czegoś będzie brakowało to dokupimy, w końcu po świętach ruszają wyprzedaże, a i niedaleko domu mamy outlet smyka to zawsze tam można podskoczyćbluegirl89 lubi tę wiadomość
-
jonka91 wrote:Robię sobie chwilę przerwy..
Ja postanowiłam o ciąży nic nie pisać, a po porodzie wstawię jedno zdjęcie np. stópki i zrobię króciutki wpis. Chociaż wiadomo chciałabym, żeby cały Wszechświat się dowiedział o narodzinach naszego syna! U nas wie tylko parę osób ze znajomych, których przypadkowo spotkaliśmy, albo którzy zainteresowali się co u nas słychać. Nawet dalsza rodzina nie wie o ciąży..
Do mnie właśnie doszły brakujące herbatki z jednej z aukcji..
Kawa lubi tę wiadomość
-
Kasiakra mysle ze w domu to body i spiochy lub pajace a w gosci kores spodenki, troche podostawalam, ale dopiero po poodzie zobaczymy w co ubierać dzidziusia nam najwygodniej i najpraktyczniej, bo jednemu dziecku wiecznie goraco i jedne skarpetki to max i innemu marzną stópki i będą spiochy i cienkie spodenki plus skarpetki frote
-
Dziewczyny mam pytanie, bo szwagierka dostała właśnie królika na prezent i nie wiem czy ja mogę przebywać z tym królikiem w jednym mieszkaniu, dotykac go itd ?? Jejku jest taki słodziutki, tylko nie wiem jak to ze zwierzakami domowymi.
Paula44 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdalenko jeżeli nie masz alergii nie powinno być problemu, uważaj tylko gdyby sie okazało, że lubi gryżć lub drapac, zeby go głaskac z dala od zebów czy pazurów, choć gdyby mu sie zdarzylo to nie stanowi zagrożenia wiekszego niz zaciecie się przy goleniu nóg
-
haha ależ jestem tłukiem!
Pisałam do Was komentarz.. ale przypomniało mi się, że nie skończyłam pisać komentarzy do akucji.. i co skopiowałam tekst o kotach.. wkleiłam w miejsce na komentarz zaznaczyłam aby poszło zbiorczo.. i co wygląda to tak:
"HealthWorld (49784) (Sprzedający) Pozytywny 19 gru 2014, 13:28 4878884346 pokaż
he he całe życie miałam koty wychodzące na dwór, na raz najwięcej 4 dorosłe i czasami kociaki, cały zwierzyniec wychodził na dwór. Koty w domu miały kuwetkę"
dobrze, że to poszło tylko w 4 komentarzach (wysłałam już wniosek o unieważnienie..), a w reszcie poszedł normalny komentarz..
Ach będą mieli ubaw w biurze obsługi klienta...Becia81, Martaaa, Goosiaczek2, szpilka, bluegirl89, Kawa, MartaKD, kasiakra, Viv78, Agus89, MonikaDM, Tymi, olka25, Chanela, Bounia, Maud11 lubią tę wiadomość
-
O godzinie 9:54 urodziła sie siłami naturalnymi Hania
3100 i 50 cm
Podali mi oxytocyne bo nie było najmniejszych skurczy a minęło 6 godz od odejścia wód. Po podaniu zaczęły sie skurcze najpierw lekkie, potem mocniejsze.. Czekaliśmy na rozwarcie 4 cm żeby podać ZZO, ale jak już sie pojawiło, posłali po anastezjonola a ja zaczęłam mieć skurcze parte. Anestezjolog dotarł po 10 min, a ja już miałam Hanię w ramionach!
Od pierwszego skurczu do ostatniego minęło 2,5h. Cały oddział w szoku, a ja jestem dumna mama która rodziła bez znieczulenia. Tylko musieli naciąć krocze co sprawia mi teraz ból.
Nie wiem jeszcze co z karmieniem bo mała ciagle śpi a ja sie nawet cieszę bo ledwo wstanę a już mi słabo i mroczki przed oczami. Zobaczymy pózniej.Becia81, Patrycha, Malenq, marrtka, Martaaa, jonka91, Goosiaczek2, magdalenka, szpilka, ania_29, lwuska55592, Gwiazdeczka27, kamilaaa_88, Karolajla, Wiki81, Kawa, bluegirl89, Ewelina88, renia83, aswariatka, MartaKD, Ag..., kasiakra, Viv78, szczesliwa89, Agus89, Paula44, rastafanka, A.loth, Agula92, MonikaDM, Tymi, agnesik, olka25, anka8820, Silatan, kasia86, Cookie, nix, M4DZI4, Pinia108, Chanela, OliOla, kejti91, Bounia, waszka88, Maud11, isabelle, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny