*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tez dziewczyny zycze zdrowych i cudownych SWIAT
Czasami Was poczytuje nie angazuje sie juz za bardzo w tematy.
Gratuluje dzidziusiow
Ag Kostek przecudowny
Hania rozkoszna
Wszystkie bobaski sa slodkie.
Isabelle Wasza Corcia wymiatanajmniejsza, ale najzabawniejsza. Jest b. Dzielna kobietka.
Juz bardzo slabo sie poruszam nawet po domu.
W swieta spimy u mojego taty a pozniej ulice dalej u tesciow.
Mam juz b. Nisko glowke, mala cisnie, szyjka czasem kluje, pragne dotrzymac jeszcze te dwa tygodnie choc jestesmy po sterydach w 33 tc. Napewno bedzie cc.
Czuje sie juz jak tykajaca bomba. Nadal chudne na tej diecie cukrzycowej wazne ze mala rosnie, jest b. Grzeczna nie daje Mamie popalic nawet.
Jednak noce coraz trudniejsze, trudno ulozyc tak duzy brzuszek tylko na lewym boku
Paula kochana dzisiaj konczymy 35 tydzien wedlug belly zaczynamy 9 miesiac, az sie prawie poryczalam, ze ciagne z dzidka dalej.
Mam juz wszystko gotowe, wozek dotarl bebetto luca kolor ramy czarny nadwozie nr 148 jest uzywany ale cudownie piekny.
Boze chcialabym moc wreszcie troszke odsapnac, a odsapne jak wezme mala w ramiona czekam.......
Buziaki dziewczyny, trzymam za rodzace kciuki.
Bell tez sie boje......... porodu.
renia83, Goosiaczek2, szpilka, Paula44, Wiki81, jonka91, Gwiazdeczka27, Chanela, Ewelina88, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie po kroplowce zostalo tylko plamienie. Mam nadzieje ze ta szyjka się ruszy bo jutro kolejna próba.
Bolały te skurcze które miałam a to nie było to... mówią ze po kroplowce bardziej boli ale szybciej idzie, no zobaczymy, musze dać radęnix lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
U mnie pada śnieg!
Zjemy śniadanie i idziemy na pierwszy zimowy spacer do lasu.
Miłego dnia.
WOW, ale się mi trafiło!
1700 strona, 34000 post.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2014, 08:58
ania_29, Malenq, jonka91, szpilka, Chanela lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczyny!
Mocno trzymam kciuki za wizyty, ktg i postęp w akcji porodowej!
U mnie koszmarna noc, wczoraj po Wigilii cała napuchłam, ledwo co wlazłam w buty.. I tak założyłam beriny-rozklapciuchy, które zawsze były luźne, a wczoraj ledwo co szłam.
w końcu bylismy u szwagierki, przynajmniej tyle.
Przed 21 wpadli moi rodzice, dziadkowie i bracia, podzieliliśmy się opłatkiem, zjedli po kawałku ciasta, wypili herbatkę, rozdaliśmy sobie prezenty i się zmyli..
A dziś w mojej głowie jakiś rollercoaster się rozkręcił.. przy zmianie pozycji z jednego boku na drugi strasznie kręci mi się w głowie (a teraz nawet jak leżę w jednej pozycji to czuję się jak po dobrze zakrapianej imprezie alkoholowej), dlatego dziś będę zalegała cały czas w łóżku. Mężu został ze mną, będzie nade mną czuwałale powiem Wam, że czuję się fatalnie. Jeszcze dodatkowo coś jeździ mi w brzuchu.. Jak się zaczną wymioty czy biegunka to chyba ruszymy na jakąś konsultację lekarską.. za dużo tego wszystkiego na raz..
-
Wszystkiego najlepszego Stycznioweczki!!! U nas wczoraj, w Wigilie stuknal nam 39 tydz
))
Noc także i u nas fatalna, skurcze, pragnienie, poty, bóle szyjki, nudności, cała lista
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, obchody, próby oksy i za nas wszystkie, to juz końcówkaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2014, 10:18
-
Kawa takie pytanie mam do Ciebie
Kiedyś rozmawiałyśmy na temat specyfików na rozstępy ja się zastanawiałam nad kupnem bio-oli i mi odradziłaś a w zamian napisałaś dwa inne mogłabyś je jeszcze raz napisać. Kurcze myślałam, że zapisałam sobie stronę no właśnie myślałamBędę Ci bardzo wdzięczna.
-
Co to z tymi koszmarnymi nocami? bolala mnie polowa gornej czesci zebow, pewnie ktorys do kanalowego, ale zeby wszystkich nie rozwiercac to trzeba rentgen zrobic, wiec do porodu musze wytrwac, jest jeszcze opcja, ze to osemka wyrzuna sie o mm bardziej, poza tym sny o porodzie, bole glowy i wstawanie na 3 kropelki siku, jestem nieprzytomna a przed nami dzis chrzciny
-
polaola wrote:Ja tez dziewczyny zycze zdrowych i cudownych SWIAT
Czasami Was poczytuje nie angazuje sie juz za bardzo w tematy.
Gratuluje dzidziusiow
Ag Kostek przecudowny
Hania rozkoszna
Wszystkie bobaski sa slodkie.
Isabelle Wasza Corcia wymiatanajmniejsza, ale najzabawniejsza. Jest b. Dzielna kobietka.
Juz bardzo slabo sie poruszam nawet po domu.
W swieta spimy u mojego taty a pozniej ulice dalej u tesciow.
Mam juz b. Nisko glowke, mala cisnie, szyjka czasem kluje, pragne dotrzymac jeszcze te dwa tygodnie choc jestesmy po sterydach w 33 tc. Napewno bedzie cc.
Czuje sie juz jak tykajaca bomba. Nadal chudne na tej diecie cukrzycowej wazne ze mala rosnie, jest b. Grzeczna nie daje Mamie popalic nawet.
Jednak noce coraz trudniejsze, trudno ulozyc tak duzy brzuszek tylko na lewym boku
Paula kochana dzisiaj konczymy 35 tydzien wedlug belly zaczynamy 9 miesiac, az sie prawie poryczalam, ze ciagne z dzidka dalej.
Mam juz wszystko gotowe, wozek dotarl bebetto luca kolor ramy czarny nadwozie nr 148 jest uzywany ale cudownie piekny.
Boze chcialabym moc wreszcie troszke odsapnac, a odsapne jak wezme mala w ramiona czekam.......
Buziaki dziewczyny, trzymam za rodzace kciuki.
Bell tez sie boje......... porodu.
Na kiedy masz termin CC?Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
szpilka wrote:Jonka jak masz czym to zmierz cisnienie, moze masz za niskie i potrzebujesz cos na rozruch lub sprobuj cos zjesc delikatnego moze cukier Ci spadl
no właśnie mierzyłam 3 minuty temu dosłownie i mam 100/62 i 84 puls.. jestem już po 2 śniadaniach i tabliczce czekolady.. leżę i jakby jest lepiej.. -
Witajcie, wczoraj przyszli teście o dziwo miło się siedziało i na luzie. Pewnie dlatego, że ja na swoim terenie
mało co teściowa na wstępie nam nie zeszła przeze mnie, gdyż tak doprawiłam pieprzem barszcz , że zaczęła się ksztusić i płakać...
Kurcze nie był taki ostry bez przesady
Najgorsze jest to, że cholera jasna dopadło mnie przeziębienie, mąż musiał mnie zarazić. Już pojechał do apteki całodobowej po jakieś specyfiki dla kobiet w ciąży. Boje się że urodze i dziecka dotknąc nie będę mogła ani karmić bo przeziębiona będę
Wczoraj po wyjściu teściów byliśmy z mężem tacy padnięci, ja czułam jak bym była przeciśnięta przez jakąś maszynkę albo jak bym pracowała 15 h w jakimś polu. Mąż miał jeszcze sobie pojeść i popić wódeczki ale też poległ od tego zmęczenia.
Pamiętajmy, zaciskamy nóżki...
Patrycja oj pomęczą cię pewnie, moze ci cewnik beda chcieli nakladac... Kciukam zeby w koncu cos ruszylo bo bidulko sie meczysz pewnie -
Jonka to nizsze troche za niskie wiec dobrze ze po sniadaniu troche lepiej, moze potem sie calkiem polepszy, w koncu te nasze biedne organizmy musza sobie poradzic z duzo wiekszym obciazeniem niz zwykle, szczegolnie uklad krazenia, jak masz do jedzenia cos co dluzej uwalnia energie np jakas salatke z ryzem lub chleb pelnoziarnisty to dobrze byloby troszke zjesc, zebys zaraz nie miala tego takiego dolu po wyczerpaniu energii z czekolady
jonka91 lubi tę wiadomość