*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania ja tam nadzieje mam na to ze wszystko sie zmieni. My z mezem nie mamy szczescia w zyciu, prezent z okazji slubu od szanownego tescia dostalismy taki ze trzeba bylo za niego 10 tysiecy kasy splacic, a to nie pierwsza kasa jaka malz placil za niego teraz tez juz wszystko bylo dogadane, maz zarabialby 2,5 raza tyle co teraz i 5 minut przed podpisaniem umowy dowiedzial sie ze musi sie zastanowic, chyba jeszcze nie odstapi mu tego zlecenia. Ach wyzalilam sie ... ale kiedys i dla nats zaswieci to slonce, chyba
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas właśnie minął 4 dniowy skok rozwojowy. Tymek zachowywał się jakby miał muchy w nosie. Dokładnie jak z tego rysunku "Chce jeść, ale nie będę jadł." No i od wczoraj wieczorem ktoś mi oddał moje dziecko: uśmiechnięte, z apetytem, leży grzecznie w foteliku i ćwierka do mamy. Widzę ze po tym skoku nowe umiejętności ćwiczy. Składa rączki razem, łapie zabawki w rączki i widzi o wiele więcej bo się wszystkiemu przygląda
-
Ja też nie zauważam tych skoków u mojej... Ma marudne dni, ale jakoś nie wiążę tego ze skokami...
Iga właśnie zasnęła więc piję karmi i wreszcie mam czas poczytać internety
Aguś, mi się ten womar eco podobaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 20:53
Agus89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas skok się niedawno skończył, zaraz zacznie się nowy.. ten który trwa dość długo..
Ten skok był straszny, tak jak napisała Nuskaw głodny ale jeść nie będę, śpiący ale za cholerkę nie usnę.. i tak w kółko przez prawie cały tydzień.. Trwał 6 dni i częściowo pokrywał się z chorobą małego.. Już czasami miałam dość i zostawiałam go samego na chwilę w łóżeczku z zabawką czy karuzelką, a sama szłam wziąć parę głębszych oddechów do 2 pokoju. Wracałam z nową energią i uśmiechem na twarzy. To i on na chwilkę robił się bardziej pogodny. Teraz za to od 4 dni cały czas urzęduje przy cycu. Zdążę go nakarmić, chwilkę się pobawi i znów jeść się dopomina. I na cycu wisi z 15-20 minut, jak wcześniej zajmowało mu to 5-7 min. Cóż nadrabia za zeszły tydzień
A tych wcześniejszych skoków w sumie nie zauważyłam. Były lepsze i gorsze dni ale nie tak jak teraz, że ciągiem przez kilka dni dziecko było nie do zniesienia.
Aguś na nosidłach się nie znam zupełnie, obydwa fajne, ale to Womar Diamond jakoś mi się bardziej podobaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 21:27
Agus89 lubi tę wiadomość
-
Monika, przytulam. Tamtego czasu nie da się cofnąć i przeżyć jeszcze raz - normalnie, ale najważniejsze, że teraz jest wszystko dobrze i jesteśmy z naszymi zdrowymi dziećmi w domu
Czy któraś ma łóżeczko turystyczne Chicco? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji, czy można materac umieścić wyżej?MonikaDM lubi tę wiadomość
-
Dzięki Kochane za odpowiedź. U nas to tak wygląda,że Młoda sama nie wie o co jej chodzi. Dokładnie jak na tych obrazkach a wczoraj jak zrobiła kupę o dziwo drugi dzień pod rząd to nawet miała taką minkę jak ten bobasek
Czekam zatem na lepsze czasy.
Pocieszyłyście mnie,bo myślałam,że tylko u mnie taka maruda mała. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarta krem wybielający chciałam teściowi kupić bo zapuścił brodę bo chce ukryć że jest czerwony (często się denerwuje i ma problemy z ciśnieniem)
Chanela dziękuję za odpowiedź w sprawie kremów :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 21:34
Chanela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny