*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny których dzieci robią teraz rzadziej kupkę, u nas zawsze były przynajmniej dwie dziennie przy kp, dziś 4 dzień jak nie ma wogóle, dotąd nie pańkowałam, bo wiem, ze u niektóych z Was właśnie tak jest, ale przed południem podałam kubie 30 ml wody i nadal nic, tylko bąki puszcza śmierdzące czekać jeszcze czy lecień po coś do apteki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 16:08
-
Cześć ! Udzielam się na lutówkach bo termin miałam na luty ale urodziłam wcześniaka i w zasadzie jestem styczniówką Wpadłam do Was z pytaniem bo Wasze dzieciaczki są wiekiem bliżej mojej małej niż na lutówkach. Chciałam zapytać o kupki ale jak widzę post wyżej temat na tapecie U nas 4 dzień bez kupki tez....bączury śmierdzą konkretnie. Karmię tylko piersią i nie wiem już czy jakoś reagować czy nie...zaczynam się trochę martwić. Chciałam zapytać czy też macie taki problem. Zatem razem z Kasiakra będę wdzięczna za info jakieś
-
Spróbujcie dziewczyny podmuchac gruszką w pupcie albo bardzo delikatnie i ostrożnie włożyć końcówkę termometru. Tez polecam zjeść kilka jabłek i nakarmić potem dzidzię. Czasem daje espumisan, tez pomaga a jak nic nie skutkuje a dziecko zaczyna sie prężyć to czopek/ wlewkę miodową
Moja przez ostatnie 2 miesiące robi raz na 1-2 dni ostatnio nie zrobiła nic przez 5 dni, a teraz znów raz na 2 dni. Nie wiem od czego to zależy -
nick nieaktualny
-
MartaKD wrote:Dzis juz 17.zaraz pojawia sie styczniowki 2016... Az mi jakos nieswojo... Z jednej strony tak się cieszę,ze mam juz Klarcie,a z drugiej im zazdroszczę.Nawet tych wizyt u lekarza,tego wyczekiwania czy chłopak czy dziewczynka:) I tego,że nie musiałam w ciazy nic robić
juz nigdy nie bedzie tak samo- nast ciaza bedzie zupelnie inna i juz niebedzie beztroskiego lenistwa;)
znajoma mowila ze w 2 ciazy nawet nie pamietala w ktorym jest tyg:(
ty nie musialas? ty chyba jako jedyna zasuwalas jak szalona: pamietam okna, malowanie parapetow, koncerty:D ciaza pelna energii.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 17:46
-
Selene wrote:Ag ty chyba wspominałaś o 2 dziecku zaraz po 1? coś się zmieniło? My dziś z mężem mamy dużą rozkminę czy się nie zdecydować i za miesiąc nie zacząć starać...
nic sie nie zmienilo;) ale ja jeszcze nie mam @. my planujemy zacząc gdzies sierpien/ wrzesien starania.
Jak to bylo swego czasu Selene Go go go!!!Selene, blador, Kawa, renia83 lubią tę wiadomość
-
Ag... wrote:juz nigdy nie bedzie tak samo- nast ciaza bedzie zupelnie inna i juz niebedzie beztroskiego lenistwa;)
znajoma mowila ze w 2 ciazy nawet nie pamietala w ktorym jest tyg:(
ty nie musialas? ty chyba jako jedyna zasuwalas jak szalona: pamietam okna, malowanie parapetow, koncerty:D ciaza pelna energii.Ag... lubi tę wiadomość